Nákupní horečka I - III (21.3. - 6.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Hotovo. Zvěř se u mě na plochách nevyskytuje, tudíž to vyřešily 2 plné tulidomky.

2. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky tronaldo55 , :D
    mám umístěné chlévy jen na Hlavní louce a navíc je musím měnit , protože u některých mi dojde krmivo .
    Navíc nemohu sedět u PC celou dobu aktivace postřikovačů . Jednak by mi pod náporem zvířat
    praskla stodola :pa taky jsem musela vařit a chodit venčit psy . Ten oběd by se mohl nějak odbýt ,
    ale pravidelné procházky jsou povinností a musí být před farmou na prvním místě .
    Byteček mám malinký a není tu ani dvorek ani zahrádka .
    No ještě, že tak nebo to by jsem se od počítače ani nezvedla ;)
    Krutí brko a teď jsem se tady zdržela a zvířátka na farmě řvou hladem :D aby se ještě nakonec nepustila
    do těch peněženek .

3. 14087

14087 Dozorce fóra

Já si počkám na BB na zítra.. at z toho tulení taky něco pořádného vzejde.. na stáje jsem se nepřipravila.. úplně jsem na horečku zapomněla.. dnes bylo venku tak nádherně, že jsem neodolala a vylezla na slunce :)

4. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Hotovo :)
    Stačilo pár otoček Továrny na bonbóny + 26JC a padalo to z každé ;)
    Už při nějaké podobné akci jsem si jich vyrobila 130ks :p

5. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Tiež už to mám za sebou ;)

6. hansicek

hansicek Magnát fóra

oranzove husi a kraliky (6.5 hod) + 13JC = 100% padatko
    husi (5hod) 13JC = 75% padatko

7. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

skôr som to myslel tak, že keď už míňaš náplne tak to využiť poriadne veď nezískala si ich predsa zadarmo. ja osobne to plánujem robiť raz za rok. Poslednýkrát som to robil vo februári a strávil som u toho vkuse asi 8h + som to skombinoval s recyklomatom a zisk bol približne 55 000ks farmárskych mincí. Ďalšie ródeo plánujem urobiť tesne pred dožínkami a teraz iba vkuse meliem krmivá po 999ks :D ale ved ako samozrejme každému ako vyhovuje :)

8. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Ráno bylo hotovo. Domnívala jsem se, že počkám na BB, ale nakonec to z chlívků padalo dobře a jsem ráda. že další akce je za námi.
    Přeji všem pěkný víkend (u nás zatím bliká sluníčko) a hodně trpělivosti s druhou akcí. ;):);)

9. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,tak já jsem dal ve čtvrtek na pole mývala a padlo to po 44 kusech padátka,jenže v robotě není moč časky na kuknutě a tak jsem dal na 9 hod zvěř,to same 44 z jedne pole a včera jsem dával až jsou došel dom kurník červený a točím to padne z obou polí 30 kusu a tohle je výsledek ted,párkrát otočím a je to ani šlechtit nemusím a ještě dávám k nim citrouše aby byla jistota.

10. lacrima

lacrima Titán fóra

Postřikovači už odpočívají a u mě ve stodole to vypadá takto ;)

11. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pojal sem to krapet laxně.Stonek získán ráno a nyní dojíždím zbytek.Už mi chybí jenom 5 peněženek.
    Střídal sem na plochách různou zvěřinu a dílny.:)

13. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Od dopoledne hotovo. Pomohla jsem si šlechtěním - ručně jsem sklidila mývaly, aby mi zůstaly v tulidomku bubu světlušky. Pak jsem šoupla jinou zvěř (ručně sklidila) a bylo vymalováno.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mě peněženky nepadají-jenom trošičku- stojím na třetím úkolu. Ach jo :cry::sleepy:

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Snad se k té dekoraci prochovám, 1-3 jsem vzala jen stříbro pro postup a pachtím se momentálně za zlatem ve čtyřce. Doufám, že to do zítřka klapenzi :)

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky dasa1143 ,
    to není možné . Máš na Hlavní a Divoké louce chlévy nebo výrobny ?
    Padají z každého chlévu ( výrobny) ev. tulidomku . Z rostlin a stromů nepadají !

Naposledy upraveno: Sobota v(e) 7:06 PM
  17. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

hotovo. na obidvoch plochách som dal vřesovištní ovci a padlo to ako nič. škoda, že riadok celkom o ničom.

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Na noc jsem nakrmila tulidomek-původně jsem nechtěla šlechtit- a z každého šlechtění vypadly dvě peněženky k tomu z hlavní a divoké louky takže mám hotovo a ještě pár peněženek zbylo. xD:p;)

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Na obou plochách mi sice zrají chlívky, ale jak se znám, určitě bych sklizeň a konec akce prospala, takže jsem zrušila pár temných světlušek v tulipaneláku a mám hotovo. Zvířata do stodoly budou do plusu, nikdy jich není dost :)

EDIT: nemám komplet hotovo, mám dekoraci a to mi stačí...

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 8:35 AM
  20. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Hlásím hotovo komplet. Bez šlechtění, a ještě něco do 14,00 napadá. Zvířat není nikdy dost.