Nákupní horečka I - III (21.3. - 6.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som na Baha nič nemenil nikam neponáhľam a lopatiek mi vypadlo 150 ks;);).

3. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Krásný sluníčkový patulínek,
    tak i pro tento víkend splněno ;)
    Ať se vám daří a krásný víkend přeji :)

4. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Je nějaký problém s časem? Koukám, že kupa lidí má hotovo, přitom čas mají uvedený ještě před 10tou, kdy akce ještě nezačala...
    Jinak já na přípravu včera zapomněla a ráno v klidu sklidila. Po desáté pak sklizeň dala 10 padátek - jupíííí:p

5. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Hotovo :) 3 plochy všade kokosovníky :p +22xJC ešte aj veľa ostalo

6. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky anvan ,
    problém s časem opravdu není a u nikoho nevidím, že by psal před 10 hodinou .
    Myslím si, že je problém u tebe v nastavení času na fóru . Běž se na to podívat . Momentálně teď když píšu ,
    je čas jak u příspěvku, tak i ten reálný 12:46 hod ;)

Naposledy upraveno: 28/3/25
  7. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Bude aj baby boom?

babina51, Prepperka a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  8. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak tedy - první sběr(postupně, jak to dozrávalo) 243 kousků. Včera jsem v pralese nechal vše, jak bylo a zasel vodní hyacint. Na plantáži byly chlévy takřka po celé ploše, tož jsem postupně odbourával a zasel, co bylo možné po desáté sklidit - nejdříve lablab a pak pozdě večer mučenku. Tu jsem sklidil před chvílí - přednost dostal výnos bordele, nákup a ještě jsem si zašel pro oběd. Na mladších jsem sklidil už po desáté a průměrně tolik padadel. Dnes ještě sklidím jednou, na noc dám svatou bazalku - pořád jí někdo baští... A dekorka bude doma. Se zbytkem vyřídím menší položky. JC jako vždy zůstali ve skladu...:)

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, v pralese po okrajích běžné stromy a zbytek pěnišník, na plantáži lablab a po okrajích také stromy, u vodopádů mám manty a vážky + stromy po okrajích. 132 padátek. No nic, na plantáž jsem zasela čajot, pokrácený tikimaskou, mastí, esencí a chemií. Uvidím za tři hodiny, jak se pochlapí :) Než půjdu spát, ještě čas na nějakou sklizeň bude, zítra mám ranní dvanáctku, sama, takže pochybuju, že se na farmu dostanu.
    Hotovsonům gratuluji a tiše závidím :)

10. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Vypadlo mi 245 lopatiček. Žádný stres, chemii jsem nechala u ledu a počítám, že zítra ráno mi dopadá zbytek. Zkusila jsem zasít hvězdnatku. Snad se pochlapí. V nouzi nastoupí osvědčený čajot, lablab nebo něco podobného. U vodopádů zůstaly stromy.

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

U mě lopatky prostě nepadají. Po dvou sklizních jich mám jenom 65:wuerg::p
    Asi budu muset bourat chlévy a to se mi vůbec nechce. :sleepy:

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne chýba ešte 40 lopatiek.Ráno by som mohol mať hotovo alebo dopoludnia;);).

13. lacrima

lacrima Titán fóra

Ej,padá padá rosička ... [​IMG] ups , chybička se vloudila do mé písničky .
    Padají , padají lopatky a už je nemám kde cpát :p

[​IMG] Hotovo , skvělý úkol , vše v pohodě.
    Zlatý Hořký meloun a Lablab :inlove:

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak že aj ja mám komplet hotovo.Ešte aj lopatiek zostalo a ešte čo to do konca navyše napadajú;):D.

15. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Dobré ráno, také hlásím hotovo. Z Baha jsem měla trochu obavy neb mám špatné zkušenosti s padátky z těchto míst.
    Pohodovou sobotu, i když trochu uplakanou (alespoň u nás)..

16. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Dobré ráno ... druhý úkol splněn ;)

17. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Přeji krásný den, též mám hotovo. 2x zaseta pobiška a na posledních 6 lopatek sklizeno hrozno. Pohodová akce.

18. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tiež som včera skončila a bosorka bude mať hotovo večer ;)

19. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

Ak by niekto nestíhal s padátkami, beží práve Baby Boom aj keď tentoraz bez zľavy a už len na dve hodinky...

Naposledy upraveno: 29/3/25
  20. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Hotovo na všech třech farmách, spousta lopatek na skladě. Hm, teď by se zahrádkářům prodávaly- to by byl vejvar:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.