Nákupní horečka I - III (21.3. - 6.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Já jsem dnes kolem poledne také splnila - stihla jsem využít BB. Hurá.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Došlechtěno, dodáno. Kdybych nebyla lama a včera zasela laskavec, mohla jsem ušetřit SK. Co už :)

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nechtělo se mi plýtvat superkrmivem,tak jsem chybějící padátka nahnal šafránem na pohopolích!:)
    Horší bude druhá část,to budem na dovolený.Ještě to bude ke všemu na bahamce! Kdyžtak si pomohu šlechtěním zvěře!:)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11, já jsem zas nechtěla plýtvat floreny na skleník, když tam mám laskavec a měnit ho za šafrán. Eskáčka dopadají z beden a Vehiklu rychleji, než floreny ze stromů :)

5. dingičko

dingičko Vážený autor

&Ďakujem za výpočty, padátka idú fajn, teším sa a rýchličkom gratulka

6. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezkou nákupní horečku všem :) nemám tyto týdenní akce ráda, ale tady jde jen o padátka a tak stačí použít každý víkend kaštánek, no paráda :D :p

8. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Hotovo už páteční dopoledne. Byl jsem na krvi, pak jsem se stavil pro krmi a měli svíčkovou. A tu já nikdy nevařil(a pokud bude záležet na mi, tak ani nebudu) a hned jsem si pořídil oběd. Byl tedy čas na farmu. Měl jsem na hlavní laskavec a okolo stromy, na divošce už si nepamatuji, ale také něco dlouhého a vypadlo jen něco okolo 200 padadel. Tak jsem se nakrkl, založil chov a sfoukl. SK mám dost - šlechtím jen, pokud je akce. To samé na K a E.

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a já ještě nemám hotovo celé 4 ks mě schází xDxDxD ono taky není kam spěchat že;)

10. 14087

14087 Dozorce fóra

Bré nedělní ráno, já hotovo až dnes :)
    Nic mi neuteklo a to jsem si všimla až v pátek pozdě večer :)

11. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám to ve skleníku takto, nemusím nic měnit a vyberu si dle potřeby.
    A na šafrán s laskavcem stačí 4 pozice.

Měla jsem hotovo už v pátek, ale zbytečně jsem spěchala. Teď pěstuji do stodoly a už mám víc padátek, než bylo potřeba na akci.

Naposledy upraveno: 23/3/25
  12. emkopa

emkopa Pilný autor

nějak nejde dodat poslední úkol jen se točí na točí zase to mají soudruzi nějaké zaseklé a připomínám vše přečištěné a třikrát restartované jinak akce na pohodu

modro.ocko22 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak za 2 minuty 14:00 hotovo, zbyla 2 padátka... Hlavní je, že jsem to stihla.
    Pracovní víkendy tedy víkendovým akcím nepřejí....

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

ašada01
    Také jsem dumal nad tím,proč si do slotů nedá laskavec i šafrán najednou?!?:cry: Osobně to mám tak,že šafrán tam mám trvale a v ostatních slotech mám co zrovna potřebuji do úkolů.Anebo den před akcí všechno zruším a za 24 hodin mám všechny sloty k dispozici.Poté si dám co chci.

15. 14087

14087 Dozorce fóra

Na zítra mám připravenou celou Baha na pajdátka tak také nezapomeňte ;)

16. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Baha je připravená, snad bude padat. Tentokrát šlechtění asi moc nepomůže (střední šance na vypadnutí padátka).

17. lacrima

lacrima Titán fóra

Stará moudrost praví [​IMG] " Štěstí přeje připraveným " aneb "Kdo je připraven , není překvapen"
    Já připravená jsem ... a jsem moc zvědavá , zda budu nebo nebudu překvapena.

Tak ať nám ty lopatky [​IMG]dobře a v hojném počtu padají .

18. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

19. hroudov

hroudov Vévoda fóra

první sklizeń, z chovu tedy fakt bída

20. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Také mám hotovo. Obě farmy byly dobře připravené. Výplivovi zůstaly 3 lopatky, mně 12.
    A Baha už je v normálním režimu. :);):)