Myši na sluníčku (13.6. - 18.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Nazdárek vespolek, tak tady máme další akci a tentokrát šlechtící a ty máme všichni rádi, tak s chutí do toho a půl je hotovo - nebo raději celé :D

A co budeme potřebovat....?

[​IMG][​IMG][​IMG]
    Padátka

[​IMG]Papouščí pero - 200 ks
    padá ze - šlechtění zvířat a sklizně chlévů - kategorie ptáků (z každého chovu 1ks)
    +[​IMG]
    kde - Chovná ohrada, Farma a Baharama

[​IMG]Žabí děcko (tento název pro pulce pobavil:D) - 200 ks
    padá ze - šlechtění zvířat a sklizně chlévů - kategorie obojživelníků (z každého chovu 1ks)
    +[​IMG]

[​IMG]Šarlatová šupina - 200 ks
    padá ze - šlechtění zvířat a sklizně chlévů - kategorie plazů (z každého chovu 1ks)
    +[​IMG]

Dodávky a odměny
    Za mě - dekorky dobrý, řádek taky, jen těch druhů beden už jsou vážně přehršle, kombajn na jejich sklizeň by se určitě uživil :p;)
    [​IMG][​IMG]
    Ať se nám daří pořádné šlechtící přeskoky ;)

Naposledy upraveno: 13/6/25
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tož nevím, nevím :sleepy:
    Rozhodnu se, jestli bude šťastný a veselý den slev

Naposledy upraveno: 12/6/25
  4. 14087

14087 Velvyslanec fóra

dinoalesi opět děkuji a do akce jdu a s tím kombajnem na bedny také souhlasím, už jsem to tu kdysi dáááávno psala :D

5. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Absolutne nechápem prečo aj stred neobsahuje 1x piccolo...

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak šlechtění... to máme všichni rádi, všechny úkoly v družstvu splněné. S chutí do nové šlechtící akce a plný souhlas nějaký bednokombajn by se už opravdu hodil, protože otvírání stovek beden denně je někdy hodně zdlouhavé. Tak ať se nám přeskoky daří. Fajn hru.;););)

7. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak šlechtící akce ... no to si nenechám ujít ... nejoblíbenější ;). Těším se :)
    dinoalesi ... ty jsi prostě úžasná ... děkuji za výpočty :inlove:
    Hezký čtvrtek všem a ať se vám daří :)

8. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Ještě jsem to moc nepročítala, ale šlechtící akce mám ráda :)
    Plnit budu, ale jako vždy zkusím vyčkat jestli nebude akce za 1SK ;)
    Přeci jen mám v družstvu ještě jeden nesplněný úkol na šlechtěnce a tak se každé SK hodí :p

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak vytiahnem na farme zverince a do nich dám vtákov a obojživelníkov a na Baha vytiahnem anakondy.V tuli domčeku mám vtákov,obojživelníkov,anakondy a savcov ktoré mi chýbajú do úloh.Rád by som sa už niektorých šľachtiacich úloh zbavil,ale nedávam tomu šancu,keď mi padajú šľachtenci iba o 1-3 stupne.Uvidím ako povedal slepý;);).

10. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

dinoalesi - jsi skvělá.... díky za výpočty. Jen se neboj, tady se ví, na koho je spolehnutí.;)
    Šlechtění mi moc nevadí, ale ani ho moc nevyhledávám (proto mám ještě spoustu restů v úkolech na šlechtění). No , když ty nejvyšší úkoly chtějí ty nejlepší šlechtěnce..... a vyšlechtit je, to je úbytek SK.:sleepy: Á, zase jsem nějaká rozumná a štěžuji si, ale nemá to smysl. Chci hrát, musím plnit. :)Takže se mějte hezky, zítra určitě do akce jdu a nyní jdu na akci, která právě začala.;)
    Mějte se a přeji všem pěkný, sluníčkový den. ;)

11. kocieva

kocieva Vévoda fóra

Pěkné čtvrteční odpoledne.
    Skvělé!, bude se šlechtit, body do sezóny, žetony, pikolky, dekorky (i když 30 hodin, to nemám ráda) a hlavně budou padat i padátka do právě začínající 14denní akce. Přeji všem, ať se daří.

12. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Šlechtit budu - jasňačka. Je toho dost, ale zvěřince snad něco dodají...
    Jen ne kombajn na bedny - mám v nich schovanou asi tunu zelených lupenů, menší počet těch modrých, neotvírám bedny s parfémy - i tak jich mám mraky. Ale to otvírání je fakt opruz...

13. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Šlechtění mám ráda, SK mám dost, tak nebudu otálet a pustím se do toho nahned. Bedýnky otvírám každý den, nebo ob. Večer mám čas, beru to postupně vše. Mám ještě resty v družstvu, tak se mi třeba zadaří zas nějaký úkoly dodělat. Dinoalesi díky za perfektní výpočty, mám poznamenáno. S chutí do toho ...

Tak výjmečně si počkám na zítřek na 10.00 a šlechtit budu jen mloky a želvy, neb ptáky mám v družstvu splněné komplet. Na Bahamu jsem hodila ptáky na všechna místa a budu sbírat pírka. To samé na lesní paseku. Uvidím, kolik pírek bude chybět, to už nebude tak moc, před 20.00 hodinou došlechtím zbytek. Když už ta šance ušetřit SK je, využiju ji na 100%.

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hm, tak to bude zajímavé na mé farmě. Tuny odznaků ze tří kategorií, já mám ode dneška do neděle noční. Pokud bude šlechtění za 1 SK o víkendu, pokusím se po práci hledět na monitor a nesplést si druhy zvěře. Jinak asi padátka do souběžné akce nezískám a budu v p...atě, jak Baťa s dřevákama :)

15. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Y_n_O, šlechtění za 1SK je zítra od 10:00 do 22:00 ;)

Neboj, však to by se muselo nějak vychytat, nějak ve stylu jako je sklizeň stonku (ale teda trochu líp:p), aby byla možnost volby, co otevřít, případně kolik a tak.... smést všechno jedním klikem by se mi taky nelíbilo, taky mám bedny, které střádám ;)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Úspora 600 ks SK je silnej argument,takže akce se odkládá na zejtra!8)
    Navíc mám ,prozřetelně, v paneláku kočky!:cry:xD
    dinoalesi
    Kdysi dávno jsem dával zlepšovák na otvírání beden kombajnem,který řešil i tenhle problém.Nejprve by si dala napořád do oblíbených všechny bedny které by jsi chtěla sklízet kombajnem a poté by jsi je tím kombajnem sklidila.Ostatní nevybrané bedny by ti normálně zůstaly ve stodole k ručnímu otevírání.Bohužel návrh tehdy u RT neprošel.Zřejmě usoudili že ještě nemáme dost beden!:cry:

17. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Tulidomek je naprataný za 1Sk, mám tam mix ako vždy, zvieratká čakajú v rade, no musia počkať na šľachtenie za 1Sk :music: Ešte mám dáke resty v družstve, tak snáď zase niečo uzavriem :)

18. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

kaolín11
    Jj, pamatuji si na to, to byl supr zlepšovací návrh.... bohužel spousty skvělých návrhů skončilo v šuplíku a nebo možná rovnou v koši :cry:

Jinak taky zvažuji osuškovku odložit na zítra, ale v každém případě aspoň jeden chlívek sklidím dnes, mám tam od posledně nějaký mix, tak aspoň pár padátek padne a na Plantáži mám tajemné chlívky, tak jsem zvědavá, jestli z nich něco kloudného vypadne
    :)

19. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Ahoj, prosím v kolik začíná akce?? Ve 14hod? Díky

20. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.