Mrazivá farmářská výuka (2.1. - 8.1.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/12/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mňo, jak by řekl Rychlonožka, nevím nevím. Sice budu chvíli doma, do práce jdu prvního na noc a pak až čtvrtého a pátého. Ale co si pamatuju, když padaly konve tak nepadaly, a to byla akce o den delší; u děsivého výcviku bych to kvůlivá padátkům i rostlinkám nedala, kdybych neměla otevřený celý Houbový les... Asi se na to vysesouvám a budu chovat vrány na šlechtění 8)

2. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Tak tuhle akci jsem nikdy nedělala,protože jsem ji doposud nepochopila,tudíž budu s radostí konečně chvíli pěstovat do stodoly;)

vilm4, moncicak7070 a Veselka tohle ocenili.
  3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Minulú akciu som nerobil a teraz ju robiť tiež nebudem.Musím už dokončiť tie nedorobené úlohy.

4. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tato akce bude další nedokončenou. Dojdu si jen pro body do sezóny a tím je pro mě u konce. Nechápu jak někdo může ocejchovat obtížnost akce za nízkou. Vždyť bez podpůrných prostředků je to permanentní sklízení a hlídání sklizní ... vlastně pro mě je to obtížnost nízká, takže v pořádku 8). Co se týká odměn mám ty nejlepší úplně na začátku. Super akce :p.

Hezkou hru ...

Naposledy upraveno: 31/12/19
  5. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

určite akciu začnem ,ale sa nepretrhnem ,keď to pôjde ,ked nie prestanem

vilm4 a dingičko tohle ocenili.
  6. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

Zdravím farmáře po vánoční pauze,kdy jsem se věnovala rodině místo farmaření a po Novém roce se opět pouštím i do akcí - takže tuhle akci nevynechám. Několikrát jsem pročetla FAQ tak trošku jsem z toho už moudrá a zbytek se uvidí až akce začne :) Vyhovuje mi délka pěstování akční rostliny :)

7. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Sice jsem si dala předsevzetí, že půjdu do každé akce, ale tahle bude vyjímka. Byla myslím už 2x a ani jednou jsem ji nedělala, takže ani tentokrát ;)

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nejak jsem se dopocital, ze potrebuju na stonek 44 probuzeni (jen soucet potrebnych akci) takze to je o zacatku a ziskani 176 spachtli - kdyz nechci plytvat SK... no a kdyz ne, tak na konci, az bude dost tasticek... ALE to taky muze byt nanic, kdyz nebude dost konvi nebo to udelam pozde, vim ze je tam i ta casova brzda cekani "nez se vrati postava"...
    Navic tu budu jen omezene, takze to nevidim moc dobre...

evik.chemik, naruto2002 a moncicak7070 tohle ocenili.
  9. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Zdravím, tož jsem teď vyzkoušel hodit do slotu na zkoušku ten stříbrný bonus +100% z předmětů farmy, a vůbec nevidím nějaký rozdíl :eek:. Celkový součet Bz je cca stejný jako jindy, jak je to možný? Tahle akce půjde spíš kolem mne. Co udělám, to udělám, bo doprovodné odměny jsou hezké, ale SK ani vrtulky tentokrát neobětuju. Bude "povánoční" dovolená.
    edit: Skali: díky za zkoušku, nene, mám aktivovaný správný bonus. Působí ale na všechny dekorky? Chlívky momentálně na farmě nikde nemám, jen dojíždí poslední várka akčního kvítí. Ani u něj mi to ale nepřijde že by se něco zvýšilo. Bz-tka u něj navýšili sklizení mazlíci a řádky v nebi.

vilm4, naruto2002 a moncicak7070 tohle ocenili.
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

radyn.m - ahoj, právě jsem to vyzkoušela a vše je v pořádku. Mrkni, jestli jsi neaktivoval jiný bonus, třeba na TBZ ;)

radyn.png

husy.png vodní skluzavka.png

11. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Hezké silvestrovské dopoledne, po přečtení faq je u mne jasné, že tuto akci vynechám. Vypěstovat cca 22tis. kytek na dvou plochách a ještě k tomu 8hodinovka, jako vtip dobrý ;). No začnu hezky v Novém roce, vypuštěním. Poprosím sousedy, neposílejte pajdátka do této akce, děkuji. Jinak všem přeji krásný a šťastný Nový rok, ať se daří i reálu a nejenom ve hře.

12. sirchose

sirchose Analytik fóra

Ještě že ten bonus je aspoň kategorie stříbro,být to zlaťák tak by byl k ničemu,diamantový a oba zlaté sloty mám neustále obsazené,uvítal bych ještě nejméně dva zlaté.
    Všem co do toho jdou ať se daří a hodně štěstí v novém roce úplně všem,i těm co se nedaří:):):)

13. dingičko

dingičko Vážený autor

Každý riadok na stonke je fajn, animačne sa mi odmeny páčia, skúsim, i keď SH už nemám a kupovať ani koše nekupujem, akcia za akciou by som skrachovala. Čo bude, poteší.
    Inak tiež som čakala v novej akcii medzi odmenami stromy alebo stajne, ktoré boli tak žiadané v OD.
    Všetkým prajem veľa zdravíčka a šťastia v roku 2020 :)

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Působí určitě na všechny předměty na farmě - zkoušela jsem více dekorek, chlívky, stromy. Příště si pohlídej, kolik ti dávají před a po. Nebo se podívej, jaké bonusy máš v bonusové liště a spočti si to ;)

Mrkni na akční bez bonusu - 65 BZ na pidipoli
    konfetový mák.png
    A s bonusem
    konfetový mák s bonusem.png

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Co pamatuju tak jsem takovou akci dělala a snad i dodělala ale nebavila mě.Rozhodně se při ní nepřetrhnu.:p

vilm4 a jindrasofr tohle ocenili.
  16. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tato akce je má oblíbená ikdyž má jiný název mě to nevadí,akorát s tím zbouzením zvířat asi bude problém,ale možná to nervák nebude mám našetřeno docela dost superkrmiva,už se těším (a snad to nebude zklamání jako při první výuce - to mi stonek unikl o 1 zelený puntík >:(>:(,nato se jen tak nezapomene)

vilm4 a moncicak7070 tohle ocenili.
  17. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak koukám, že už je v tom žitě šavlí jako máku! Jestli se přidají i novoročně zmožené jiné komunity, třeba se nadějeme i změny - poloviční čas zrání a poloviční potřeba,hihi. To jen tak, že je toho veselého chlapíka, co se kdovíproč oslavuje pekelným rámusem. Vám tedy řeknu - přes léto řádila vojska nedaleko a teď je máme už asi od 16 hodiny přímo ve městě.
    Si tak říkám, co by ti bouchalové řekli, kdyby se odchytili a strčili třeba do Somálska, aby jim tam pro změnu zabouchali naostro povstalci. Nikdy jsem nepochopil, nechápu a zazlívám to všem, kdo se toho účastní - ty zbytečně vyhozené peníze,které by mohly být využité jinak a produktivněji. U nás třeba, aby MHD jezdila nejen od nádraží, ale také s lidmi z vlaků. Busy jedou prázdné a lidi šlapou pěšky nebo utrácejí za taxíky. Ten letošní neřád je fakt jak u chytrých na Buranově.
    Přeji hodně zdaru těm, co je svrbí ruce a nesvětí zimu, odjakživa odpočinkový čas zemědělců.

18. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Akci jako vždy zkusím. Zatím se mi daří a s předstihem aspoň jednoho dne mám vždy hotovo. A průběžně plním stálé úkoly, které mi neutečou. Na mravence asi nemám nárok. Co jsem nasadila tajemných chlívků a ani ťuk. Ale je to jen hra. Nemusím mít všechno. Staré úkoly konečně začínají mizet, tak jsem spokojená. Hraji Farmeramu už 9. rok a stále mne baví.

19. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Tak akci bez výčitek vynechávám.Stačil maraton kolem vánoc a konce roku,do toho akce a znovu psát na lísteček kdy sklízet?V žádném případě.Odměny mě stejně nepřesvědčily,SK mám 1000ks a z kola štěstí padají hnojiva,BZ atd.,jakož i ze stonku.A z tajemna stejně vypadávají vykopávky.Navíc mám obr stromy na vše.Udělala jsem si inventuru v dekorkách co byly v liště a dala je konečně na plochu,aby si taky trochu mákly.Mám co dohánět v družstvu a taky si potřebuju odpočinou a hodit se do normálního tempa.
    Vy co hrajete,tak ať se daří a hodně štěstí v novém roce !

LV 218

20. malanek70

malanek70 Expert fóra

Zase změna ploch na pěstování akcí, štve mě to věčné bourání stájí a stěhování na jiné plochy :mad:. Přemýšlím, zda se taky na akci nevybodnout. Překombinované akce, stále vyšší počty potřebných surovin, velké množství akcí, navíc se časově překrývajících atd. atd. ...vede to jen k větší a větší nechuti hrát :oops: Já vím, že bude spousta hráčů oponovat, že akce dělat nemusím, ale to je pak zase takové hraní napůl. Pokud už něco dělám tak pořádně a nebo vůbec, ale nechce se mi hru po cca deseti letech opouštět. Jenže tendence vývoje je stále vyšší časová náročnost s nátlakem na nákupy všemožných pomocníků a to se mně (a podle počtu stále končících sousedů, nejen mně) moc nelíbí. Jinak přeji všem do nového roku hodně štěstí ve hře a hlavně zdraví v realitě :music:;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.