Mravenčí stezka (9.1. - 15.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, kolik myslíš, že jsem nasadila navíc stromů na padátka?...xD Na nic čekat nemusím, jen jsem z plantáže vyházela anakondy, měla jsem jich málo a stejně za těch pár dní sežraly celou populaci králíků a slepic, kterou jsem měla. Ale na tuto i nadcházející akci jsem dobře připravena .;)

2. Coruska

Coruska Aktivní autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit". Skali
    Jsem z toho maličko rozpačitá - půlku věcí k dodání nemám. Takže asi vynechávám, nestíhám momentálně obsluhovat stávající plohy, natož ještě akční. Holt nic, budu plnit stodolu a budu bez řádku, co už? Jinak to vypadá i zajímavě :)

Mám to stejně a to už jsem Baha 307 :)

Naposledy upraveno moderátorem: 8/1/19
    jirinasinova198, burds a jindrasofr tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Coruska - nepiš, prosím, více příspěvků pod sebe. Pokud potřebuješ něco ještě dopsat, použij volbu "upravit". Příspěvek se otevře a ty tam můžeš dopsat, co potřebuješ.

coruska.png

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, to sa teraz smeje sadárom;), ale už som aj ja pripravená, na plantáž som prihodila ku skladom cca 150 základných monster (22 hod.) s Pirátmi, Pňom a Nápojom rastu sú rýchlo hotové, prales mám santalový a vodopády nechávam škrečkom a homárom, to musí stačiť8) [​IMG], hlavne si nezabudni vypnúť automatický zber, nech zajtra nenadávaš;);)

5. Štika

Štika Mistr fóra

Včera Baha připravena,stromy všude a co se týče názvů stromů a jejich plodin je to jen o tom kliknout na FAG a chviličku hledat. Občas tápu i v českých názvech některé stromečky mají plody nepodobné názvů stromů.
    A ať čtu příspěvky nebo návody ke hře v češtině nebo slovenštině, nemám s tím problém,dost často nakupuji ve Slovenské knize.
    Tak ať nám ti Ferdové padají.
    Stonek hotový a úkol taky na Baha se hodilo doplnit plody , občas na ně zapomínám.

Naposledy upraveno: 13/1/19
  6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

DANKA len nerob:D:D:D.Ja nechávam všetko po starom aj si pekne sadím ale iba na plantáži a v pralese.Mám tam aj stromy.Jedine kde som to trochu poupravil tak sú vodopády.Tam som 8 stajní schoval,lebo nemali zvieratká do čoho zobnúť hlavne hadice;);).To mi bude stačiť ja ako vždy si pôjdem slimačím krokom.Ak by som aj prvý skončil prémie za to nedostanem:D.

7. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Těšila jsem se na novou stáj pro mravence a ono kulový.Palec dolů !!!

LV176

Honzulka05 a Borek51 tohle ocenili.
  8. Madvo

Madvo Mistr fóra

Mravenců mám plný zuby a nechci je ani na farmě!

Honzulka05, jirinasinova198 a dasa1143 tohle ocenili.
  9. hroudov

hroudov Vévoda fóra

to organické hnojivo je to docela síla neeeee:p

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

V docasnem ukolu je jako odmena:
    Bonus stromových výnosů[​IMG]Zlatý+ 100% výnosů na 24 hod. při sklizni stromů
    Kdyz k nemu pridate ananasove pecivo do diamant. slotu, tak fakt nevidim s poctem plodu na organicke hnojivo jediny problem i pri prazdne stodole.

EDIT: Coz mi pripomina dotaz na modiky: Opravdu pusobi ananasove pecivo na akcni plodiny na Baha, jak uvadi jeho popis ve hre (a ve FAQ tato informace chybi) nebo je to dalsi chyba po oprave textu?

Naposledy upraveno: 9/1/19
  11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Fákt? Tak ten si schovám na horší časy :)

12. matlafous123

MatysekKamilek Ja nevim, proto se ptam! ;) Mam dojem, ze v popisu produktu ve hre se tento text objevil misto puvodniho, ktery byl zavadejici, takze jsem z toho taky dvanacterak, jestli vazne pusobi na akcni nebo je to nejaka nejapnost :D

13. Skali

matlafous123 - zkusím to zjistit ;)

14. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Ahoj, jací "Piráti" a "Peň"? :), tím "Nápojem růstu" myslíš "Ampuli růstu"? :)
    Mám poněkud časový skluz na Baha, teprve dopolko dojela kukla s anakondama, takže ten sběr stromů bude krapítek později :D Jinak ale všeho bych měl mít sdostatek, teda pokud jsem něco nepřehlíd :D
    matlafous123: máš postřeh :), ouplně mi to uteklo , být to aj na akční rostliny, to by byla bomba :)

15. Skali

radyn.m - MJS ti ale přidá na akční +2 ;) (a je to taky diamantový slot)

babako, Honzulka05 a radyn.m tohle ocenili.
  16. matlafous123

GordonSargent, Honzulka05 a radyn.m tohle ocenili.
  17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

jana151049

Jak se někdo může těšit na novou stáj v současné již téměř nepřeberné záplavě stávajících stájí? Vždyť už mám problém si zapamatovat, co všechno za pakáž na Farmě a na Baha chováme. A se stromy zrovna tak...
    Já už mám občas problém udržet myšlenku (a zapamatovat si veškeré názvy komodit nejen na Farmeramě) - až se k tomu přidá moč, to bude mít okolí jistě radost...
    Takže já jsem oproti tomu rád, že jde o dekorku. To tak - ještě by ti mravenci chtěli žrát! Kdo to má pořád vykrmovat, tu verbež nenasytnou?!

18. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Njn, já si to Skali představil na polích 2x2 ;), to by měl být zisk vyšší asi o cca 3ks oproti mrkvojabku na 1x1?, jen hádám, nepočítám to;)A co teprve využití na pohopolích, když člověk jede na celý den někam k ďasu? ;):D
    Hraběnko, díky moc :), to víš že neva že nejsi DANKA722 ;)

19. babina51

babina51 Veterán fóra

Mám dotaz-levá strana organické hnojivo-musím si vybrat na mletí jeden druh nebo je můžu střídat? Plodů mám sice kvanta,nic jiného na BAHA nepěstuji.
    FA 202....BAHA 438

myš59 tohle ocenil(a).
  20. Skali

babina51 - myslím si, že půjdou střídat, ale s jistotou to uvidíme až po začátku akce ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.