Mravenčí stezka (9.1. - 15.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já mám splněný i dočasný úkol, na mladší a spící farmě chybí jedno osetí do stonku, ono bych to stihla, ale musela jsem pro pšenici, synovec se zasekl do 12h a to už nevyroste... na to že jsem začala s 2 denním zpožděním to vyšlo dobře, cíl byl floreny. Ty mám všude. ;)

Trepifajksl, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Můžu se zeptat co to máte za spící farmu nebo pole, to je kde? díky

3. Mantichora

Mantichora Pisálek fóra

Do prkenný ohrady, nedokončil, mám jen 586ks mechu, takže chybí jedna sklizeň :(
    PRODLOUŽIT PLS o tři hodiny!!!

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mantichora - na to jsme tady malí páni, to BP řídí kokrhání :eek:

5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Hotovo nakonec jsem to zvládl uff

6. olza48

olza48 Pisálek fóra

Ahoj, chtěla bych se zeptat, splnila jsem mravenčí stezku, otevřel se magický stonek a všecky předměty na něj jsem dostala až na první sběratelé jídla ukazuje mi to, že ho nemám v inventáři. Poradí někdo. Děkuji

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

olza48 - určitě jako první krok zavři a znovu otevři celý prohlížeč. Pak zkus znovu dekorku umístit do stonku. Pokud by ti to opět hlásilo, že ji nemáš v inventáři, obrať se na herní podporu
    Jak kontaktovat herní podporu
    PS: nedala jsi ji někam na plochu (do parku, na ostrov...)?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

uf o prsa aj ůkol ve družstvu;);););):p:p:p:p

9. ŽabičkaX

ŽabičkaX Zelenáč fóra

Ahoj, mám velkou radost, protože jsem ty bláznivý mravence stihla. :) Je to asi první akce, kterou mám hotovou. Tedy ne úkol a ne ty úkoly po stranách, na to bohužel nemám suroviny. Ale stonek je (zatím ke stonku nemám přístup - nemám dokončené úkoly, tak dekorky makají v parku..).

10. kyticka93

kyticka93 Zelenáč fóra

chci se zeptat mám nasbírané všchny dekorace ale stonek sem odemknout nestihla... je nejaká možnost ještě? ... a naopak když si odemknu stonek a stihnu třeba jen půlku dekorací z akce je možnost to ještě někde sehnat? Děkuji za rady farmáři :)

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

kyticka93 - stonek už neseženeš, ale opačně, když máš stonek a chybí dekorace, tak se dají sehnat v Obchoduj a daruj, sice se těžko shánějí, ale jde to :)

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.