Mravenčí stezka (9.1. - 15.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

A větve nic moc.

bursuk59 a burds tohle ocenili.
  2. burds

burds Titán fóra

Já take na doc zasela a rostliny zmizely.Mám hotovo tak to neřeším ale chyba ve hře určitě je.

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Y_n_O: Tak to pochybuji.... ale už jsem na tom lépe... chybí jen 159 větví, by mohlo dopadat, venku funí moc. (teda počasí jak na apríla, déšť, slunce, zataženo, sníh, krupky....

Zítra je turbomlýn, nesmím ho propásnout, to mletí na baha je otřesně dlouhý.
    Nákup ZB mne mine, navíc jich mám 1397.
    Aktivace chovu anakond bude za 18 ZB v opičím chrámu, 6. místnost...
    No a večer se budu mořit s papíry na FÚ.... To se radši pokusím narvat do monitoru větve (a že jich teď padá), než úřady a vyplňování papírů....:cry:

4. Janiine

Janiine Rádoby autor

Děkuji moc

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ufuf, mi se podařilo splnit úkol v Družstvu :eek: Větve dnes prostě dopadaly...
    Ještě mi zbývá hlavní úkol - Brablenci jsou v suchu (a momentálně 103 přes, ty v kuchyni na zemi a na stole nepočítám!) a ještě mi chybí do posledního úkolu dodat 575 ks akčního kvítí.
    Teď jsem měla 2hod. prostoj (ehm, od hry, v práci ne) :sleepy: tak snad už těch prostojů nebude tolik.

6. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Tak akce dokončena, stonek aktivován a úkol v družstvu také dokončen. Banány i sazeničky se neztratí :). Přeji všem hezkou hru

7. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Od včera hotová úloha s vetvami a dnes ráno som dokončila aj hlavnú úlohu.
    Ani som nemyslela, že to dokončím celé, ale podarilo sa. :D
    Ďakujem susedom za zasielanie vetiev a mravcov a želám aj tým, ktorí ešte usilovne sadia a zbierajú vetvy, aby sa im podarilo obidve úlohy dokončiť.

8. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Dnes ráno dopěstováno a hotovo. :) Větve moc nepadaly a tak úkol v družstvu s dekorkou Rušné mraveniště - která dává 4 mravence splněn až jsem už žádné mravence dodávat nepotřebovala o_O

9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Už něco málo přes 700 mechů a bude hotovo v 19:45 další sklizeň

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Hlavní úkol hotový už včera a dnes ráno dopadaly i větvě ,tak definitivně finito;) mech pěstují dál,aspon ještě neco dá při výměně.. u nás taky aprílové počasí...pěkný den

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Honzulka to dáš :) no já ještě sklízím, ať není prázdná plocha, ale mravenců se už ráda zbavím :p

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ještě 99 větví tak to už nedám no tak 6 v družstvu nebude on se svět nezboří né

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ještě 200 větví....xD

14. zmel

zmel Pilný autor

Pripájam sa k tým, čo majú hotovo. Stonka už funguje a aj úloha v družstve je dokončená :D
    Šlo to celkom dobre, ale to sústavné pestovanie akčnej rastliny :wuerg:...
    Dúfam, že aspoň pár dní sa už nebude nič akčné pestovať.
    Pekný večer, farmári ;)

15. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

zmel, obdivuji Tvůj optimismus.

Pěkný večer všem a velkou radost ze hry.

16. zmel

zmel Pilný autor

-Jara05- ďakujem, treba sa na to pozerať z tej lepšej stránky 8)
    Viem, že zas príde ďalšia pestovačka :wuerg: a ja ich tak nemusím ...

myš59, jindrasofr a jirinasinova198 tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer, řádek na stonku jsem právě zprovoznila, ale ty větve do pomocného úkolu už asi nenalámu, i když jsem vytunelovala konto s ramamincemi a splnila kdejaký úkol v družstvu kvůlivá ponožkám pro stromy... za dvě hodinky sklízím, uvidím, třeba to nakonec klapne, měla bych stihnout ještě jednu normální sklizeň před koncem akce; i kdyby ne, nevadí, stejně tam nic důležitého není ;) Gratuluji těm, co mají na chvíli od akcí klid a držím pěsti těm, co jim chybí míň větví než mně (277) 8)

18. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

evi no já nevim mám 184 ks mechu akční mi vyroste v 23:00 tak nevím jestli se na to ...... nebo to skusit

evainfo tohle ocenil(a).
  19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak ještě 72 větví, tak snad to ráno dopadá :)

20. jajamak

jajamak Pisálek fóra

Tak jsem to moc nepochopila, větve mi skoro vůbec nepadají, stále chybí cca 240větví, prostě družstvo nebude hotové, kupovat to nebudu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.