Mravenčí stezka (9.1. - 15.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

hotovo,stonek jako 308.stonkuje

2. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Y_n_O
    plný súhlas, nie je prekladateľ ako prekladateľ. a podľa môjho názoru je ruština najkrajší jazyk. A čo sa týka tých prekladov tu na farme, myslím, že to riešiť treba. Predsa len to hrajú aj deti aj starší ľudia. Ako zo Slovenska taka aj z Čiech. :)

Pitrýsek47
    jaj tak potom nič ak je to len zvedavosť;). som myslela, že sa tým nejak hlbšie zaoberáš :)

Naposledy upraveno moderátorem: 13/1/19
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

zuzanka11221410: já zase za najkrajší jazyk považuju ten tvůj mateřský. I když mám češtinu nadevše ráda, slovenčina je ve spoustě slov malebnější, výstižnější...
    A jak jsem psala - tady na farmě to nemá cenu řešit, nám se to nelíbí, moderátoři to reportují, ale náprava trvá dlouho... xD
    A reakci na Pitrýska přidej do příspěvku pro mne tlačítkem Upravit, máš dva příspěvky pod sebou, multipost, bude moderátorské bubu ;)

4. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Y_n_O
    ej som si neuvedomila v tej rýchlosti, že som to mala dať cez upraviť. dieťa mi tu behá okolo :) a vieš že slovenčina je najťažší jazyk? Kedysi dávnejšie to bolo v nejakom dokumente. Ja verím tomu, že ten report netreba vzdávať. Treba stále "biť" na to, aby to bolo zmenené, resp. opravené. Vieš, keď si všetci moderátori povedia, že to nemá cenu riešiť, vznikla by tu totál anarchia a chaos. Asi treba len hľadať cestu a spôsob ako sa tu dá a nie prečo to nejde.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

zuzanka11221410, ale oni naši moderátoři statečně bijú, na zvony, na vráta...8) :inlove: Jen je jich pořád málo, míň jak v jiných herních lokacích, tak na ně v RT reagují, až mají čas... a to asi bude již brzy, jako s tím korálovým útesem...

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pro mne je nejmalebnější jazyk slovenština, až druhý čeština a také jsem se je v tomto pořadí naučila, když jsem první tři roky života strávila na rodném Slovensku a v Česku jsem zas začínala první třídu. Jsou si ty jazyky ale tak podobné, že také nechápu rozdíl v názvosloví zde na farmě
    ;)

7. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

I když opožděně, ale hlásím, že dopopedne vše s mravenci dokončeno. mech jsem dala znovu, ať plocha nezahálí. škoda, že se přebytky akčních nedají přeposílat, nebo prodávat. Jára

8. milteska

milteska Expert fóra

tak já už mám taky hotovo od včera. Z tajemnic konečně vyšla pouštní růže-moje prvníííííííí-další várka nasazena

9. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Stěby, tak mi to nedalo a trochen jsem počítal. Zapsal si, kolik je ve stodole před sklizní, po sklizni a po zasetí a vyšlo mi že jedna sklizeň mi dá 212 ks mechu, a zaseju na celou louku 55 ks mechu, to mi vychází zisk z jednoho pole cca v průměru na 3,855 mechu ;) (na louce mix polí, velká 2x2, poté na doplnění 2x1, a kam se nevešla ani ta, tak do koutů 1x1)
    Akce hotova poté, co jsem dopoledne nejprv rozlepil oči a vysosal kafe :), a málem zas zapoměl dekorky naházet do stonku xD
    Momentálně jedu nadnormativní množství ;), jen ten pomocný úkol....:cry:xD...tam ještě zbývá dodat větví xD, ale ono to napadá do zítřka do večera, kdyžtak možná ještě dnes půjde na baha malý parčík monster :)

Edit: já hlupák zapoměl odečíst zasetá semínka, takže z celé louky je u mne zisk opravdu 157 ks :cry: takže s Prepperkou máte pravdu, velká pole ušetří pouze vodu a hnůj, (a klikání, pokud není kombajn), omlouvám se a kaji se :)

Naposledy upraveno: 13/1/19
  10. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky tak zatím s mechem jdu do finiše ale nevím nevím všude stromy na Baha a schází 260 větví to jsem tedy zvědavá zda to napadá vidím to všelijak. Jinak grafika pěkná i poslední stáje anakondy i žirafy moc pěkné palce nahoru.Janča

Dobré akce nakonec dokončena sice těsně ale je to tam vše :p;)

Naposledy upraveno: 16/1/19
  11. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Krásnou neděli vám všem přeji a hlásím akce zdárně dokončena.

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak ještě jedna sklizeň a bude hotovo.

13. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahojky, tak mravenčí stezka hotová :) Akorát ten úkol v družstvu už asi nestihnu, větve málo padají, ale uvidíme, jak řekl slepý :). Třeba to ještě dám. Krásnou neděli všem.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

radyn.m
    Nějak stále nechápu tvé výpočty.Pokud mám osiva na celou plochu,je opravdu úplně jedno na jakejch polích pěstuješ.Akorát na větších polích je menší spotřeba vody a hnoje.:eek:
    Pole 2x2[​IMG] spotřeba 1x osivo,sklizeň 5 ks
    Pole 2x1[​IMG] spotřeba 2x osivo,sklizeň 6 ks
    Pole 1x1[​IMG] spotřeba 4x osivo,sklizeň 8 ks
    Pořád zde vidím zisk 4 ks plodiny čistého!8)
    Jinak hamouním mech a mravence do stodoly![​IMG] :)

15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Už jen 3 políčka a bude hotovo no nevím jesti to dám,ale měl bych to splnit akci na úkol nemám

16. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

Akce dokončena již včera ze sazenic vyrostla Anona šupinantá XXL, Mýdelník XXL a Muškátovník XL.
    Nejdřív nedostatek větví teď padají vesele, když je mám dodané :p.Už jich má 100 navíc. A to bude ještě jedna večerní sklizeň stromů. Mech pěstuji dál dokud akce pojede.

17. simca67

simca67 Rádoby autor

Jena z lepších akcí :);)super

18. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Také hotovo,mravenci a mech jsou tam,kam patří.Mech a mravenci na zahradě-hotové neštěstí!

19. liduška14

liduška14 Pilný autor

hotovo od včerejška,akce super

20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

jj, tak Mravenci dovypadali... už mám +2
    ale stále mi chybí dodat 1059 ks mechu...
    ...takže snad dnes v 21 hod. ještě stihnu 1x sklidit.... a pak ještě 6x otočit... snad si v práci v PO a ÚT vyboxuju časoprostor.

Časomíra ukazuje do konce akce 44 hod.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.