Mravenčí stezka (9.1. - 15.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali,stěby já jsem na tom podobně akorát trochu pozadu chystám se splnit dekoraci Nápadití stavitelé a chci to mít za sebou ty mechy,protože se nemůžu dočkat florenů

2. TKUB

TKUB Perspektivní autor

Dobré ráno všem, tak jsem ráno sklidila a hotovo, akce dobrá.

3. rijkax

rijkax Aktivní autor

Dobré ránko všem. Do dokončení mravenčí stezky chybí tři políčka, ale času dost, tak to snad zvládnu. Dočasný úkol dělám průběžně, když si vzpomenu a jsou tam tajemnice skoro zadarmo, tak proč ne :).
    (Btw - během akce jsem dosáhla lvl 133 a s ním titul Paní mechu - tak to by bylo, aby to nebylo :)))

Naposledy upraveno: 13/1/19
  4. libakos

libakos Polobůh fóra

Hezké ráno,dodala jsem poslední větvě a je hotovo vše,nemám ráda tyhle spešl plochy pokud není ještě nějaká akce,je to zdlouhavé,mravenců zbylo 250 i bez mraveniště...

5. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Za hodku mizím do práce, do konce mi chybí 295 mechu- tři sklizně ,a v družstvu 95 větviček, ten šestý úkol dodělám celý, ikdyby měl čert na koze jezdit;) Venku pořád bílo ,ale taje to pěknou neděli všem a kdo je hotov - gratulka

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Celou dobu minimalni pocet sazenic, tedy velka pole co to jde a mensi kdyz nejde... a vcera hlavni ukol hotovy tak ze zbylo par mechu, tak jsem je vysadil... docasny ukol az dnes rano, kdyz konecne snih ulamal dost vetvi, tak nekdy pozdeji i ty TSka...
    Jen stonek jsem dal pozdeji, bude jednou za den kdyz ma bonus, no a ty mraveniste az pozdeji, kdyz ted nedavaji hnuj...

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, kvůlivá "pomocnému" úkolu v Družstvu jsem vyplácala dost Zuzisuperhnojiva (na zkrácení stromů)... výsledkem je, že v úkolu mi chybí splnit 6. stříbrný, zlatý a diamantový... tj. chybí mi 220 větví. Nechám se překvapit jestli to dopadá. Chtěla jsem ještě ten Bonus stromových výnosů, třeba se v budoucnu bude hodit...
    A hlavní úkol? Plním č. 11.
    Po ranní sklizni mi zbývá dodat: 1538 akčního kvítí (to je 10 otoček) a 86 mravenců.
    Takže při nedělním odpočívání s kašlem a teplou Vincentkou střídavě s bylinkovým čajem (muž má volný den mezi směnama, tak bude zajišťovat prvňáka, dovaří oběd atpod.) bych pár otoček mohla udělat. V práci to pak ve všední den bude takové "komsíkomsá", jak říkají Francouzi. V úterý máme školení, takže ten závěr bude podobný jako při minulé akci... To jsem počítala s pidiprostorem na dodělání a šéfová mi to překazila, protože svolala ještě mimořádnou rychlou poradu nad plánem kontrol, která trvala hodinu... a mě profrnknul závěr akce. Škoda. Holt, v práci se pracuje a nehraje Farmerama :inlove:

8. jakoja

jakoja Aktivní autor

Tak úkol splněn a na dokončení mraveniště mi chybí 1 slovy jeden mech to mě pobavilo

9. myš59

myš59 Vévoda fóra

Chybí 70 větviček a dočaska bude splněná a do hlavního necelé tři sklízně mechu, mravenců nadbytek ,nějak podezřelé to dobře padalo ;)

10. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Hezké dopoledne všem, už mi chybí jen 380 mechu do konce, dnes bude hotovo a zase se vrhnu na plnění úkolů v družstvu a že jich mám v mém levelu (F 190 a B 420) opravdu požehnaně a vůbec neubývají. A zatím jsem ani nestihla dodat vše potřebné abych mela všechny ty zvěřince, arboreta a výrobny. Hold akce střídá akci a času není nazbyt, když chci ještě reálně žít :D. Přeji všem krásnou a pohodovou neděli.

11. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Ještě vydržet hodinku do poslední sklizně a akce bude hotová. Úkol v družstvu už ukončený, takže velká spokojenost. Akcička mě bavila, byla to taková oddechovka. Mravenců mám skoro dvě stovky nad stav, tak by se z nich mohl udělat nový výběh, takové mraveniště :p:D

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Včera jsem to trošku flinkal, takže dokončeno až dnes. Nějak jsem úpně zazdil úkol v družstvu, takže mech pěstuju dál. Když je toho času ještě dost, tak to dokončím.

Stromy jsem urychlil ponožkama jen 2x, pak jsem zjistil že to není potřeba, protože mi z každé plochy vypadne tak 50 - 60 větví.

13. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Včera hotovo,dány na plochu taj.sazenice 19ks a ani jedna novinka.Trochu zklamání.

LV 178

14. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Pekné nedeľné predpoludnie prajem, akcia úspešne ukončená, ale dopoludňajšie slniečko nečakane odhalilo pochodujúce mravce v predsieni - že by sa virtuálne mravce zhmotnili??? Začínam s obavami mysieť na tú akciu s hadmi :oops:

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nestraš, akci dokončenou nemám a pro jistotu nedokončím. Mravenců už mám letos plný zuby-myslím v reálu-:(:(:(:p

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

vvanilka, dasa1143: poptejte u vilm4 toho Hmyzovraha ;)
    Já jsem u hlavního úkolu ve třetím políčku před koncem, protože zaspávám sklizně xD Ten stres z práce asi žádá svou daň a já nejsem schopná být vzhůru podle rozpisu, jako jindy... Ale větve padají, sice jich ještě zatím chybí na pátý a šestý úkol, ale než dokončím ten mechovomravencový, tak to asi dopadá, vyměnila jsem na Baha stromy...

17. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Pitrýsek47 S tým prekladom z ČJ do SJ sa trápiš zbytočne. Totiž všimla som si, že prekladatelia napr. z AJ do ČJ prekladajú veľmi voľne. Pozri napr. na komédiu Dovolená za trest. orig. názov je Blended a teraz si skús preložiť čo to znamená. Absolútne to nemá žiadny súvis s českým prekladom. A slovenské sa veľmi často odpichujú od českých prekladov aj keď to nezodpovedá. Konkrétne v tomto prípade v tých plodinách, rastlinách by som to riešila tak, že by som to vyhľadala v latine, čiže originál názov, a odtiaľ znova preložila do SJ. Google je v tomto hlúpučký a jeho preklady prídu zmyslom: píš ako počuješ.

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

zuzanka11221410: není překladatel jako překladatel. Někdo nepřekládá, ale jen převádí text, takže to vlastně nedává smysl... Někdo překládá tak, aby v češtině měl text stejný význam...
    Translátor je program, sestavený v angličtině. Jakýkoliv text si napřed z jakéhokoliv jazyka převede do angličtiny (první chybný překlad), potom vyplivne překlad z angličtiny do požadovaného jazyka (druhý chybný překlad). Já se třeba bavím překlady z ruštiny, to jsou texty 8)
    A tady na farmě nemá smysl překlady řešit. Než se naši moderátoři domůžou opravy, většina hráčů si zvykne na ten dřívější název... :)

19. martina19751

martina19751 Analytik fóra

ufff, tak ja jsem konecne dnes domlela posledni hnojivo, splnila pomocny ukol a naplnila skoro celou hlavni listu, cekam na poslednich cca 400 mechu a je komplet hotovo

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

zuzanka: Ahoj, ale já se vůbec netrápím a nepřekládal jsem. Jen jsem si zjistil skutečnost a ta je v příspěvku popsaná a není to překlad s ČJ do SJ a naopak. Jestli tady někdo přeloží latinu, češtinu, slov. je mi úplně jedno, můj problém to nebyl. Ale jsem hrozně zvědavý, tak mi to nedalo... ,-)))
    Čekám na haluze.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.