Mravenčí stezka (9.1. - 15.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. amalka-17

amalka-17 Zelenáč fóra

Taky se chci zeptat co je to ta žakie ?

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) já zase odpolední, tak snad to v práci půjde. Do akce jdu jako vždy, stonek tam je, tak hlavně ať mravenci padají :p
    Jestli se nepletu, tak žakie je chlebovník.

3. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

Ahoj, žakie je plod chlebovníku (strom na bahamě).

4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

žakie je ..chlebovmík,,,no uz ma predbehla..mithrandilka,,

5. Štika

Štika Mistr fóra

Ještě se rozmýšlím jestli do toho jít,továrnu klidně oželím a stonek též,bedny v tomto složení už mám.
    A hlavně chodit každé čtyři hodiny na spešlplochu, nebudu mít moc času,zítra odjíždím na deset dní a času bude málo.
    Uvidím,přípravu nějakou udělám a pak se rozhodnu podle toho jak to bude padat.

6. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

Do akce jdu mám rád stonky a bedýnky se také hodí

7. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

Do akce, jako vždy jdu. Co dodám- dodám, co dostanu- dostanu, ono to nějak půjde ;) a časem se v tom taky vyznám:D

8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Safryš, když splním celý dočasný úkol(moje zásoby, moje zásoby, ach, kde budou pak mé zásoby) , tak dostanu 2 mraveniště? To značí pokud se mi podaří alespoň 3 x sklidit denně, zisk 24 mravenců na den x 5 =120 kousků. Hm,hm, to už stojí za trochu těch plodů a větví.
    Jen ten mech mi tam drásá nervy, to si mohli odpustit! Snad se mi podaří vypěstovat tolik akčních, abych to mohl hned nasázet do úkolu. Čtvrtek a pátek mám třináctky, bůhví jaké bude počasí, domů přijdu večer ve 20,50. Jestli se budu brodit závějemi, tak mi bude ukradená nejen farma...
    A to spešl hnojivo je také ďábelský vynález! Takového materiálu! No obětuji trochu plodů na tu třetí variantu, na tři schody, budou to 2 sk, ušetřený čas na mletí.
    Jdu zkontrolovat, které stromy hodím na plac, abych měl dost plodů ...
    PS:tož jsem to přehodnotil, při zběžném čtení jsem si nevšiml u sk toho UP továrny. Takže obětuji plody na vše.
    Dotaz: cukrové jablko je jablko rolinie? Nebo mi zase něco chybí?

Naposledy upraveno: 8/1/19
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jste očkovaní proti mravencům? Vypadají, jako by klíště bylo jejich tetička. Jinak: Nenadchne ani neurazí.

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Trepíku, ano budeš mít dvě mraveniště, stačí ale v onom úkolu stříbrné, + tam kde je dekorka diamantové (to už není tak hrozná představa, no né?)

11. rampusak

rampusak Veterán fóra

Spešl hnojivo je drahá akce sama o sobě, tam bych viděla problém víc než v MJS, bude to mastná akcička. A zbytek pochopím až ohmatám jako mravenec. Zn. najdu Ferdu pro život v mraveništi? Návod ako na to nemá u mě smysl dřív než spustí akci akorát jsem pochopila že nemám zřejmě sklízet bahamku a stromky z prvních levlů ještě postaru už skoro neznám. Mraveneček v lese těžkou kládu nese...aspoň bude sranda. Akci bereme, doufám že to nebude dekorka na faraony :wuerg:.

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pomocníček:

žakie - plod chlebovníku
    ovoce tamarilo - plod rajčenky /rajčiakovec repový
    tobolka akébie pětičetné /čokoládové hrozno - strom čokoládový vinič
    cukrové jablko - plod anony šupinaté
    kaki /hurmi kaki - plod tomelu japonského /ebenovník rajčiakový

Větve dodáváš jen do pomocného úkolu, kde získáš m.j. i dvě dekorky Rušné mraveniště :)

(které dávají co 6 hodin každá 4 lesní mravence - ty potřebujeme pro plnění hlavní lišty a 10 mravenců do pomoc. úkolu)

Naposledy upraveno: 9/1/19
  13. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Jdu do toho, uvidím v průběhu, jak daleko se dostanu. Začnu snad dočasným úkolem, abych měla dost brabenců. uvidím co potom. Jára

14. 70zinka

70zinka Rádoby autor

Možno by bolo dobré uvádzať tie názvy dodávaných plogov podľa toho, ako sú aj reálne na trhu... maš slovenský názov, český názov a v predaji zas úplne iný názov je chaotické. Nehovoriac o chybách v názvoch produktov z výrobní na trhu. Žeby si to doteraz nikto nevšimol?

15. Skali

70zinka - co konkrétně máš na mysli ?

vilm4, Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  16. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Akce celkem fajn, ikdyz dost narocna na cas i plody stromu. Nicmene ty vesmes mam (jen banány jsem dokoupila, asi se mi premnozily opice - nejen doma :p Mno a po mangu je prazdno i na trhu, to budu muset pestovat :-D ) Ale akce se mi libi uz proto, ze mi za tech par dni na farme krasne pribyvaji plody stromu a trochu i zvířata. Ikdyz bych teda ocenila klidne rok bez akce na plochach farmy a porad bych tam mela co delat :-D Pokud se nekde nevyskytne nejaky zadrhel, chci splnit komplet, všechny casti, kousky, ukoly... :p Vsem, kdo do toho jdou preji hodne stesti a drzim pesti, preci jen si na spesl plose nemůžeme nijak vypomoct superhnojivem, ale ono to pujde i tak :)

17. 70zinka

70zinka Rádoby autor

napríklad: Kalamelový kolár je čo?
    Bonus pre všetky cintoríny 75%.... cintoríny??? Uvádza sa to pri viacerých produktoch.
    Rovnako tak názvy plodov ovocných stromov nesedia... je v tom skrátka hokej.

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak to mě fakt pobavilo.... I když mám lvl 70 na Baha, tak o některých stromech slyším poprvé..
    Chladovka,
    nic si z toho nedělej,já mám teprve baha lvl 426 a do teď nevím co který strom plodí.
    xD

a propó,ti brablenci sou černí,nebo rezatí ? Já jen,že máme i lesní a faraóny,zrnojedy,dřevokazy,atta,obecné,africké,otrokářské,bachraté,pastvinné a jiné a jiné.
    Tak abych věděl jakej postřik mám koupit.

19. Skali

Bomus pre všetky cintoríny - už je nahlášen k opravě - čekáme, až to opraví.
    Kalamelový kolár - to jsi našla kde ? Potřebuji konkrétně, kde se chyba nachází (kde máme hledat).
    Jinak se snažím tady alespoň pomoct překladatelskými okénky apod. Pokud máš konkrétní chyby ve FAQ, existuje vlákno, kam se dá chyba nahlásit. Pak ji může někdo opravit (nebo nahlásit k opravě).
    Doplnění k tématům ve F.A.Q.

Edit: Tak našla jsem Karamelový kolár
    karamelový kolár01.png Zeptám se, zda má ten název takto být.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já zásadně vše hlásím na lampárnu...
    Proto taky doteď nevím co který strom dává.Ono sloučit názvy stromů s ovocem neumí ani tam,natož dederoni v číně.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.