Mravenčí stezka (9.1. - 15.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Njn, tady někdo nechodí do práce ;) Bral bych raděj osmihodinový, bo bych neměl hodiny nesklízená pole :D
    Taky úkol budu mít hotov až po dodělání akce xD, teda jestli vůbec, bo už se klube motýlý kukla a anakondy už se těší na louky a pálivé krmivo ;)
    Na druhou stranu, když vidím jak iniciativně a proklatě rychle ti mravenci cpou úrodu do toho svýho kutlochu, vůbec bych se nedivil, kdybych ty hady našel nacpaný u nich xD

Baroland, to bych k práci ani nečuch xD, a jak známo práce šlechtí;), ...tak mne napadá že já už vlastně su vyšlechtěný až dost xDxDxD

Naposledy upraveno: 11/1/19
  2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vadí-li ti farmaření při práci...nepracuj.
    Už dávno jsem poznal,že nejdou tyto dvě věci náležitě skloubit.Proto jsem to rozdělil.Je-li Akce farmařím,není-li, pracuji.Proto mě ani nevadí,že nás RT zahlcuje úkoly.Pořád lepší sklízet a sázet,než bóchat v hokně.
    xD:music:8)
    PS: Tři hodiny jsou ideál...nemusím se furt přihlašovat,rychle uběhnou a za 3hod kjupón stihnu 2 sklizně.No a mezi tím ? ..stihnu si i zdřímnout...co taky v zimě,že áno?

3. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ani mně větve moc nepadají, nerozumím tomu, mám 3/4 baha osázené stromy. Asi není štěstí unavené, Všem hezkou hru, ať vám to padá líp, než mně.

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Baro, vždyť jsme zahlcený akcema, to se teda moc nepředřeš, kdo by taky o to stál, taky raději klikám, práce neuteče, nemá nožičky ;)

5. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Už jen 132 větví doplnit do úkolu v družstvu, to už bude snadný doufám, pokud to bude padat tak jak padá dosud, plody stromů budu do té doby mít, už jen pár cukrových jablíček. U dodávek v liště jsem zaseklá u 11, to jde jak s hnojem pomalu. teď už jen záleží jestli se každé 3 hodiny dostanu sklidit a zasadit.

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě potřebuji 210 větví ;)

-samadoma- a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

makak.magot
    Si mně blbě pochopil.Myslel sem,že sklízet XXL stromy se nevyplatí na mé farmě bez JC.Mít k dispozici všechny tři plochy,mám úkol dávno hotovej.;)

8. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Mám rozpracovaný 13. dílek zelené housenky, chybí mi 1185 akční a 36 mravenců. Jde to lépe než jsem čekala. Starosti mi dělají haluze, které padají velmi málo. Potřebuji jich ještě 355 ks. Času je ještě dost, ale zase ta moje nedočkavost.....:p

9. Ptašoplaš

Ptašoplaš Zelenáč fóra

Děkuji,ale herní podpora nejde otevřít! Co to je speciální plocha a kde je? Dík

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ptašoplaš - hledej na mapě mezi hlavní loukou a měsíčním světem ;)

Honzulka05 a puntík50 tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ptašoplaš - tady

Až tam vlezeš, zřejmě tam budou všude pole od minula - bez cestiček. Takže pokud jo - odhlaš se a znovu přihlaš a zase vlez na tu speciální plochu - pole by se měla srovnat tak, aby mezi nimi byly cestičky, dopravní značky (přikázaný směr v jízdě :)
    Zasaď na 10 velkých polí mech, ať si rozpěstuješ, zalij vodou, dej hnůj. A pak už normálně pokračuj...Pěstovat můžeš i nadále na velkých polích, ptž na této ploše nepůsobí dýňová marmeláda, ani MJS a nic dalšího....

pole01.png

A jinak všechny informace k akci najdeš na 1. straně diskuze v popisiu akce (FAQ) - klikni třeba TADY (pak už stačí jen rolovat)

12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Za chvíli odjíždím a mech ani větve jsem nestihla. Chybí 734 mechů a 196 větví. Snad bude mít bus wifi. Jinak budu chytat net ve městech po cestě. Snad se zadaří.
    Mějte se tu pěkně, ať vám to roste a padá. Za 10 dnů jsem zpět.

.

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Už se tu někdo na 16 stránkách diskuze ptal na to, čím má ještě zkrátit stromy na Baha?
    Mám uhnízděnou Loď pirátského papouška.
    Pak jsem hledala v Zásobárně, kde mám všelijaké získané nebo vyrobené Řemeslné výrobky... a našla jsem Ampuli růstu. Ale nakonec jsem si ji přečetla pořádně, že není o zkrácení doby růstu stromů na Baha...
    Máte ještě jiný typ?

(Jj, já vím, "Ponožky" neboli Zuzano ultrahnojivo)

EDIT: Oki, tak je o zkrácení... Oni se stromky zkrátily docela dost, ale odklikla jsem Loď pirátského papouška a "pozuzila" (a to jsem měla posílené "pozuzení" Pařezovým hangárem) a neviděla jsem velké zkrácení... :D Ale asi jsem nenažranec. Když si teď zpětně uvědomím, že nejčastější základ růstu je 20 hod. a dívám se po 20 min. na stromy, vypadá to, že se čas růstu zkrátil na +- 10 hod.
    A zvažuju, že vytrhám XL a XXL, protože se mi zdá, že to z nich hůř lítá.

Rozhodnutí, ale nechám na večer, protože XXL dozrají už (po náhledu za 20 minut) za 5:31 hod.

radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vítek - ampule růstu je na zkrácení růstu stromů na Baha, jen ten tooltip je poněkud zavádějící ;)
    Edit: ona zvýší produkci stromů - ve smyslu jako že ji urychlí (o 10%):)
    kuk tady

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Chtěl bych vidět, jak někdo kliká u pokladny v supermarketu nebo u pásu ,-))))) a poho pole nedá.
    Lezu mravenčí rychlostí, docela to jde, na úkol v družstvu jsem zatím rezignoval, jedno mraveniště musí stačit.

16. elen45

elen45 Magnát fóra

mě chybí ještě 1179 mechů, což je asi 7 sklizní, o mravence nemám strach, ty vždy napadají, takže na ně nečekám, horší s větvemi - chybí 403 pochybuji, že dodělám

hroudov, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

času dost, tak vzhůru do toho
    všem přeji hezkou hru

18. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

U mě ještě 45 větviček a bude druhé mraveniště, na spešl ploše plním 13 úkol, času je dost, tak žádný spěch.

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A tak jdeme do finále![​IMG] [​IMG] 8)
    Vyzkoušel jsem zkrátit ampulí růstu a pařezem Monsteru a[​IMG] a to nemám pirátské papoušky!:eek:

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Skali tak na to jsem už taky koukala, ale jsem myslela všechno možný, jen ne zkrácení ... nepoužívala :eek: obsazení slotů mám vyhraněné a zlato měnit vícekrát za den kvůli družstvu, akčních, Bézetkách, nebo jiných akcí je docela náročné. Tak díky a mělo by se to asi upravit do srozumitelna, když teď to tady každý nečte a pomoc je to veliká :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.