Mozky za babku (9.10. - 15.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ašada01

ašada01 Titán fóra

Tu výměnu beden asi trochu přepískli, ne? Měnit 45 beden za 1 bednu která dá 1 věc? Z těch 45 beden bylo 45 věcí a nejmíň třetina byla shodná s obsahem beden k výměně. Takže neměním.

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

ašada01
    Také nad tím zrovna dumám!!Kdyby tam alespoň nebyly stromy,které lze pořídit v obchodě!:cry:
    [​IMG] :)

3. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak stonek je a teď už jakoby bych jel na pohodu, s tím že ten konec akce hrotit nebudu

Hlavní potřeby, které jsem chtěl, mám

Edit: kdyby jste ještě někdo měl problémy s lvl 32 a 33 (co jsem četl)

udělejte to takhle:

Naposledy upraveno: 13/10/25
  4. 14087

14087 Hvězda fóra

Neměnila jsem bedny ani jednou [​IMG] a teda to ani zkoušet nebudu jak to tady čtu, ty co jsem otevírala tak dávaly dost BZ a jiné.. tak že taky jen otevírám :) .. do konce to dohrát chci asi by mi to nedalo spát, mám všeho dost napěstováno do foroty tak mi akční nevadí na jedné ploše, padátka padají z nočního zasazeného lilku a ze stromů v průběhu dne z druhé plochy
    Tak at se každému podaří dojit kam chce :)

5. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

z piccola z akcie bola jackuv darek takže akcia sa vyplatila.

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám stonek:Da dál už je mi to jedno:)

7. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

i bez bonusů to jde,mám52miniher,tak to snad dodělám

8. 14087

14087 Hvězda fóra

Hotovo
    a můžu se věnovat volné aktivitě :D

9. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Mám vyzobáno vše z Nemrtvého obchodu i zde zmiňovanou Bednu se strašidelnými stromy :)
    Celkem otevřeno 4ks a toto je výsledek. Tak si to přeberte ;)
    [​IMG] Je to jen hra :music:

10. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji pěkné odpoledne.
    Dnes ráno akce dokončena a já můžu hlásat... hotovo. ;)
    Mějte se hezky:)

11. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

a presne pre toto som sa na to vykašlal :D ušetrene suroviny na desivke a môže sa pestovať :) za mňa je lepšie získavať si tie vzacne stromy za nejake dekorky alebo chlievy a masívne v číslach lebo už vidím ako takéto akcie šupnu hráčovi za akčnú strom, čo si môžeš "vyrobiť" sám v obchode

12. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

Poprosím pomoc pri úrovni 45.

INČUČUNA1959 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  13. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Mám odehraných 40 her. Bylo by více, kdybych můj mozek stál víc než za babku - dvě úrovně jsem opakovala. Paradoxně lehké v druhé desítce. Holt chyba v Matrixu. :p Ještě něco napěstuji i odehraji. KŠ nic nedalo a bonusů ve stodole též moc není. Takže pěstování na pohodu. A padátka nakonec problém nedělala.

14. PampusikLenusik

PampusikLenusik Znalec fóra

pekný večer prajem. ja som nahodila tempo "pomaly ďalej zájdeš" :) mám 32 hotových. chýba mi 30 rastliniek a 90 padátiek. niečo napadá ešte dnes, zvyšok zajtra. zatiaľ som nič neopakovala, no už som pár krát resetovala čas. snáď zajtra nezabudnem na hru :D :D

15. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Tak mám hotovo komplet. Konečně mohu pěstovat potřebné rostlinky na krmivo pro chrliče. Skládání rakviček mi přišlo snadné. Času bylo dost. Tajemno nic moc, kapustňák opět nevypadl. Ze stromů taky nic závratného. No nevadí. Ještě vysadím picolku, tak mne čeká určitě závratné překvapení. Kdo má hotovo, moc gratuluji a kdo ještě bojuje, tak ať se zadaří akci dokončit.

16. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Stromy a výběhy mají mnohem vyšší hodnotu než zvířata nebo produkty. Proto je poměr nastaven takto. Sám jsem vyměnil několik beden, které jsem měl v inventáři již před akcí. ;)

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Včera v noci (nebo to bylo vlastně dnes ráno? xD) jsem získala pikolku. A dál už jsem to vzdala, nemám čas... Nevadí, nemusím mít fčecko :)

18. PampusikLenusik

PampusikLenusik Znalec fóra

Dobré ránko :)
    Riadok už mám, ten level ma príjemne prekvapil

19. dadulcek

dadulcek Rádoby autor

Škoda, že v zombie obchode nie je viac odmien. Všetko vybraté a zostalo mi ešte 56 mincí

20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, akci jsem dokončil před chvilkou. Bedny jsem hezky vyměnil a ještě mi jich kotel zůstal v liště.
    Nadstavbovou část jsem nedělal, přišlo mi to zbytečné.
    Za mě je určitě lepší vyměnit bedny, protože získám chlívek nebo strom a to mi zůstane napořád ;)

upload_2025-10-15_18-0-22.png

Ať vás síla provází na všech cestách