Mozky za babku (9.10. - 15.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,tak chtějí teda dost že se pěstuje na jedne plodině a tech padátek to asi nedám mám zatím 700 ,vudec to nepadá

2. 14087

14087 Hvězda fóra

smoulinku padátka padají z obou bubu ploch, tak tam kde nepěstuješ akční plevel dávej dlouhodobky :)

Mno jinak sumasumárum koukám že tahle akce mi nesedla oproti jiným takovým,
    opět se mi na poprvé nezdařil 33 :p ale napodruhé už jsem musela na to dýl civět a na štěstí dokončila v limitu.. vidím to že dodělám do řádku s odřenejma ušima xD

3. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Já jsem skončila 5-ti marnými pokusy na 13 tak to zabalím,nemám na to buňky

Naposledy upraveno: 11/10/25
  4. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja som to s akčnou prepískla xD teraz sa venujem padatkam a pri tom si doplňujem stavy v stodole. Môj stav je 48/61. Zatiaľ to ide super až na 13 tu som si musela zopakovať a potom som sa zamotala na 33 ale stihla som sa vymotať v limite ;)
    Prajem pekný víkend :)

5. tomasfiser6

tomasfiser6 Pisálek fóra

jak na 32.33

INČUČUNA1959, albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  6. 14087

14087 Hvězda fóra

Tak řádek by byl, dekorka se ještě pase a teď už se děj vůle má :D

7. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

babina51 - děkuji za popostrčení.
    Skončila jsem na 30. Padátka došla. Nevadí, mojí šikovností musím napěstovat více plodin, tak na noc budou dlouhodobky. Času je snad ještě dost.
    Hotovsonům gratuluji a nám držím palce, ať se v tom zbytečně nemotáme a jde nám to pěkně od ruky.
    Pěkné odpoledne. ;)

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem jela jen pro řádek, aby byl k dispozici, kdybych ho někdy chtěla, šlo to fajn ;) na vedlejší farmě chybí poslední dvě hry, tam jsem trošku zazmatkovala a dopěstovávám jedno pole

9. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak já mám zatím stav 18/36, protože chci jet jen po stonek a zbytek mě nezajímá

Deko mám tu nejhodnotnější + mazlíka a ta poslední si musí ještě chvíli počkat.
    Jinak jako jede to celkem dobře (možná zatím až moc dobře), zatím jsem vše poskládal, takže snad to půjde v tomhle duchu dál, ale problém je někde jinde a to jsou padátka (opět)
    Takže počkám těch 10 minut než mi vyroste bolcovitka a dám na noc lilek

Edit: tak jsem na 20 hře, ale bez bonusové odměny, protože jsem přišel o čas, ale level jsem dokončil, takže čert vem sazenici

Naposledy upraveno: 11/10/25
  10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som vybral tajné stajne a opäť sklamanie na farme ako že hranostaj tak sa vykľuli oranž.bobor a pelikán,na Baha 2 žlté oceloty.zo stromov tak isto trátory.Preto nemám rád v akciách tajnáše:eek::eek:.

11. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Hotovo a možná budu ještě chvíli pěstovat akční, ale už jen MJS+voda+hnůj :)
    Pole č. 46 - 61 nebyl žádný problém a čas byl dostatečně dlouhý.
    U polí č. 46-61 jsem začínala pokaždé rakvemi vpravo nahoře a vždy dokončila ;)
    Časovač jsem použila pouze 4x a to spíše u nižších políček.
    Jakmile už jsou tam k dispozici dvě rakve, tak mi přijde, že se to skládá lépe :music:

Honzulka05 a ty nemáš žádný časovač na prodloužení času?

12. kocieva

kocieva Veterán fóra

Jéé, to mě baví a jde to přehazovat o mnoho snadněji, než-li to bývalo dříve u tohoto typu akcí.
    Ty dvě prázdné rakve jsou fajn.
    Postupuji pomalu, tak 6 až 10 her denně, ale to do středy zmáknu, napěstováno mám tak na 70 miniher, ale SH na padátka nedám, Přijdou další a další akce.

13. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Je to marný, je to marný, je to marný.... prostě mi to nejde. :sleepy:Pro dnešek konec na 33 (nepodařilo se mo složit). Nejde mi to a nic s tím nenadělám. Třeba se to časem naučím. Puzzle mi taky nešly a už mi jdou, tak více takových akcí a na stará kolena se to naučím xD.
    Na noc dlouhodobka...potřebuji padátka.
    Dobrou

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Dobré ráno všem vespolek [​IMG]něco tady "zobu" a už mám všechno "vyzobáno "
    Akce hotova sakum- prásk , finito, konec , fajront , šlus .

Rychlíkům gratuluji a přeji krásnou , pohodovou neděli .

15. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Dobré nedělní ráno, 2x jsem se uťukla a nasadila krátkobku na 3h, tak mi váznou padátka. Skládání rakviček se mi daří, jednou jsem musela opakovat, jinak bez problémů. Zatím je času dost, dnes jsem dopoledne doma, tak mám nařízeného budíka, odpoledne zase lajdám až do večera. Ale stonek je už v dohledu, ten určitě získám.

16. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Udělala jsem si kávu, sedla ke stolu, otevřela noťas a dala se do hry. Padátka napadala na 5 her, tak jsem se do toho pustila. A ejhle. Všech 5 her napoprvé, v časovém limitu bez prodloužení a hurá stonek je doma.xD Byla to paráda. Šlo to jako po másle.;) Zatím jsem skončila na 38.... zase ta padátka ;). Každopádně jsem spokojená. Kurňa, to se mi bude s radostí vařit ... kachnička, zelíčko, knedlíček. xDxD
    Pěknou neděli.;)

17. PampusikLenusik

PampusikLenusik Expert fóra

Dobré ránko. mám 11/36, idem si len po riadok. času dosť, neponáhľam sa :)

18. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

kutilka70

Jakoby mám, ale v tu dobu mi to netrklo to využít, protože jsem byl zabranej do skládání a nekoukal jsem na čas.

Jestli zbyde čas po získání stonku (jestli vůbec), tak ještě jednou zkusím, ale teď jsem na úrovni 23, takže rostlina by byla zachvíli, ale moc to nepadá no

19. 14087

14087 Hvězda fóra

Mno vidíííš Madulka_cz, tak kafíčko ti před tím chybělo xD hlavně nehraj po tom výtečném vydatném obědě :D budeš utlumená xD:p

20. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

Dobré ráno, tak jsem se zadrhla na 33, poradí někdo? Moc děkuji