Mouchy puštěné ze řetězu (1.4. - 4.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

alenka0: Trpělivost, děvče. Jestli se naplní zasvěcená proroctví, budeš moc ráda, že těch hvězdiček máš tolik.
    Jinak- nevím, jestli dokončím a upřímně řečeno, je mi to šumák.

lucie1978, Pitrýsek47 a Y_n_O tohle ocenili.
  2. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

S takhle odřenýma ušima jsem akci nedodělávala ani nepamatuji uf hotovo:music:

3. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Tiež som na tom podobne, pred chvíľkou pred plácačkou zdrhla posledná mucha. Dokonca prišlo na SH a vrtuľky, nie veľa - ale na mňa až neobvykle. Na posledné dve plácačky chýbali rastlinky, pajdátiek bolo aj trošku do zásoby. Za mňa spokojnosť s aprílom, akciou, odmenami a veľká poklona našim modíkom (bzz,bzz :) )

kiki2305, tydýtková a MatysekKamilek tohle ocenili.
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak akce dokončena s pomocí SH, krátkodobý výpadek netu mi sebral sklizeň o cca 20min... :(
    Moc děkuji za padátka dokončena tak akce celá:inlove:.
    Dobrou noc všem.

tydýtková tohle ocenil(a).
  5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jeste pestuju, ale jenom tak, nejak jsem si nevzpomnel ze zitra je akce a daval akcni dokud to jde... sice nic moc nepada, ale kupodivu odmeny jsou lepsi nez ve Velikonocni, tak jsem neziskal ani chlivek a tak to ted dohanim aspon tema mouchama...
    Tusim takovych 10+5 much zabito navic, to jde :)

tydýtková a sisinka tohle ocenili.
  6. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Děkuji všem co mi poslali myšku právě jsem akci dodělala hurá xD

Milka66, krakoramaja a Xenie6161 tohle ocenili.
  7. hullk1

hullk1 Stálice fóra

akce nic moc nestíhám to dodělat a potřeba rostlin v akcích jsou čím dál těžší

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.