Mouchy puštěné ze řetězu (1.4. - 4.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myš59

myš59 Vévoda fóra

a já to určo nedám:( ty prac.víkendy jsou na dvě věci,co už, poslední dekorka nebude, sklízím ještě kol 20hodky a chybí mi rovných 10plácaček a já káča špatně počítala a na jednu plochu už dala šípek, ty dvě plochy to nevytrhnou

Trepifajksl, bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  2. karbar

karbar Vévoda fóra

Hlásím hotovo.
    Akční pěstovaná pouze na dvou plochách.
    Na mýtině mám stáje a výrobny do úkolů, a to se tam ani nevejdou všechny co potřebuji. A doplněno stromy.
    Ovšem v domnění že nedokončím jsem zasadila znovu akční.
    Tak jdu propočítat co zasadím či zaseji na zítřejší akci.

bursuk59, Helena1313 a krakoramaja tohle ocenili.
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak konecne 60 much, ale na noc jsem dal akcni, protoze padatek byly mraky... mnohem pracnejsi nez Velikonoce a taky uz konecne funguje i to "mazatko problemu", takze OK, dodavam je... ono 50 v kuse, to je doba nez se ty mouchy ukazou :)

bursuk59, Honzulka05 a Helena1313 tohle ocenili.
  4. penama

penama Zelenáč fóra

zítra bude doufám vše při starém. Obrácené stromy se nedají sklízet.

bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

penama: stačí si je obrátit a půjdou sklízet dobře ,-)

bursuk59, Helena1313 a satelit tohle ocenili.
  6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj penama,
    tak si je přes mouchu otoč kořeny dolů.

Helena1313 a satelit tohle ocenili.
  7. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

Hlásim aj ja koniec. Konečne 60 komárov zabitých. A má ešte niekto takú "šťastnú"farmu ako ja a v odmenách dostal 10 múch?

8. penama

penama Zelenáč fóra

prdelky

Helena1313 tohle ocenil(a).
  9. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

chrust1: zatím jich mám za odměnu 8 ;)
    Ale ještě jich mám umlátit 15, pokud stihnu. Takže tě asi doženu

bursuk59, Honzulka05 a Helena1313 tohle ocenili.
  10. minnie30

minnie30 Stálice fóra

posledných šesť vyskakovátok mi chýba, snáď to stihnem :D

11. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

chrust1

jenom 10 ??? já už jich mám 17 :)

bursuk59, zahradnice4 a Helena1313 tohle ocenili.
  12. anica16

anica16 Aktivní autor

ahoj mam zabit 13 much uz to nedam za chvili mazu na nocni smenu.Takze uz Ani nepocitam kolikata v rade na padatka akci nedodelam padam pred cilem....skoda tak dalsi pokus zase zitra na husach.....

bursuk59 tohle ocenil(a).
  13. dorotea14

dorotea14 Rádoby autor

Ahoj, farmáři, tak jsem akci dokončila na poslední chvíli, ale vědět fakt, že nebude stonek, tak jsem vážně uvažovala, že akci nebudu dělat. Kam pořád ty dekorky dávat, jaký má smysl vyhazovat z plochy ty méně "vydatné" a dávat tam "výnosnější. Trochu přes čátu. No nic, snad si příště dám větší pozor na zadání hry. Hezkou hru se sekyrkami.

zdarsky79 a bursuk59 tohle ocenili.
  14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

pokud pamatuji, tak ke konci akce vždy pajdátka padala o 106,ale dnes je to naopak :(misto mletí 5-6 mlela jsem 2-3, tak jestli si milé RT myslí, že vysolím 85 fl, tak to se moc a moc plete, radši oželím poslední dekorku:(

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  15. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Ještě nemám hotovo, pěstuju do poslední hodiny, ještě musím umlít 4 plácačky,chybí mi 677 akční. Kvůli akci jsem farmu moc neboural, jednou se mi podařilo vytočit +1 na 6 hod, ale jinak ani ťuk.
    No a hned se připravit na Vikingské nájezdy, trochu nám mohli dát oddechnout.

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak, chybí mi zaplácnout poslední dvě mouchy. Počkám na poslední půlnoční hlodavčí desant; poukládala jsem na plochu 66 stájí a 39 stromů, nasbíraných z různých odměn, to by mohlo na těch 26 potřebných členů výsadkového komanda stačit. Zaseju dlouhodobku a do zítřejšího večera, než se vrátím z práce, na farmu nepáchnu. Už mám brouky zalezlé snad i v exteráku... Doufám, že v dohledné době nevloží do programu podobný ftípek, co přestal být vtipný po odklikání jednoho kola sklizně na všech plochách a nějakém tom nákupu... o otevírání beden ze stonku jsem ani nezauvažovala...

17. alenka0

alenka0 Pisálek fóra

padatka to uz ani nebudu rozebirat spis mne zajima co delat se 4000 hvezdickama asi vytapetovat wc pokud to pujde:eek:

18. koljan74

koljan74 Aktivní autor

...celkem jsem poctivě sklízel, a stejně to nestíhám, chybí mi 3 plácačky... :-(

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Z farmy jsem odehnal poslední mouchu, budou otravovat dál, na další nemám akční 57/60 začal jsem pozdě a dohánět sháčkem se mi nechce, deštníkomyšek mám kupodivu dost ,-)

satelit a krakoramaja tohle ocenili.
  20. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Akce zdárně dokončena se ztrátou cenných 106 Florenů. Přeji všem klidnou dobrou noc, u nás na severu to moc klidně nevypadá řádí nám tu velmi prudká letní bouře.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.