Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hroudov

hroudov Vévoda fóra

ahoj chtěla bych se zeptat, když sklidím plochu, at´je to ve štástnou hodinku nebo mimo, vždy mám padátka pouze na 2 umletí, je to u všech stejné nebo někomu to padá více, vím, že bonusy zde nefungují :sleepy:

moncicak7070, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  2. babi550

babi550 Zelenáč fóra

Na akčnom poli sa objavila možnosť umiestnit stromy, stájne a dielne (pixelový strom, ....) pre potrebu nejaké akcie. Akej? Nič som k tomu na foru nenašiel. Poraďte!!

3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

hroudov šťastná hodinka neovlivňuje šanci na vyskočení padátek.

babi550 jedná se o předmět ze staré akce, který je aktuálně k ničemu.

4. hroudov

hroudov Vévoda fóra

dob děkuji za odpověd´, ale ptala jsem se na to, jestli každému padá tak málo padátek, že má pouze na 2 umletí a nebo je to zase o farmě, že někde to padá více a někde méně

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak nějak tahám dlaždice sem a tam a najednou hups a je to tam :D
    Skoro vůbec nevím jak, kde a s kým , tedy s čím , ale dekorky i řádek jsou doma a aktivováno .
    [​IMG] :music:

Inu, to se tak někdy stane , tak nějak samo , když někdo minihru moc nepochopí a jede jen jak umí .
    Mám ohromnou radost . :inlove:

6. eleanorelik1

eleanorelik1 Stálice fóra

Tak průběžný report : uděláno 25 misí, 34 linek a nahráno 229870 bodů. Čekám na padátka - mám někdy jen na jednu láhev, ale asi 90% je na 2. Tři si ani nepamatuji - vlastně jen tehdy, když zapomenu hodit brýle do mlýna...
    Lacrimo -gratulka!!!!!!!!

7. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

lacrima Ty snad ani nespíš o_O

hroudov Někdy nemám ani na 2 umletí. Teď zkouším velká pole a možná to z nich padá lépe pokud už nepotřebuji plodiny ;)
    Edit: Teď z velkých polí pouze 18 brýlí :wuerg:

Naposledy upraveno: Pondělí v(e) 3:30 PM
  8. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

hroudov - taky mi to padá tak málo, mám na 3 lahve ze dvou sklizní. Víc dám dohromady jen s dárky od přátel, ale ani těch nemám moc. Ovšem teoreticky se možné od přátel dostat až 20 dárků denně, což by bylo hodně znát.
    -------------------

Zatím jen seju a melu, do vlastní hry se pustím asi dnes večer. Připraveno mám 32 lahví, snad jejich obsah stojí za to, a doufám, že nemají zálohovaný obal... :p

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám stonek a jednu dekorku -průchod ulitou- ale na stonek mi nejde dát. Proč,to nevím. Jak jsem už psala, prostě hraji dál a uvidím na konci;):)
    Z jedné sklizně dvě lahve takže to jde pomalu:(

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - ahoj, nejspíš ještě nemáš řadu na stonku ;)

mořská čarodějka.png

11. sergejko

sergejko Aktivní autor

Ahojte nevie, ako ďalej nejako to nechápem :mad::oops: mám vytvoriť čiary to zmena 2 spojene je, ako jedna čiara? A musí byt otvorene alebo ako? jednoducho nechápem čo su to tie čiary vie my niekto poradit poslat obrazok Dakujem

12. Skali

sergejko - ahoj, máme to popsané ve FAQ k akci ;) Abys vytvořil linku, musíš spojit alespoň 3 potvůrky stejné barvy (např. minimálně 3 manty)

ukázka linky.png - ukázka tvaru.png

Naposledy upraveno: Pondělí v(e) 3:25 PM
  13. sergejko

sergejko Aktivní autor

• Necituj příspěvek, pod který píšeš (zbytečné zahlcování fóra). Začni psát do nového příspěvku a dotyčného (mě) jen oslov. Děkuji Skali
    Skali
    ***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku
    To som pochopil ale priklad mam vytvorit 30 čiar tak priklad 3 spojene manty je jedna čiara?

Naposledy upraveno moderátorem: Pondělí v(e) 3:55 PM
  14. Skali

sergejko - to je 30x za celou akci vytvořit nějakou čáru.
    Ale spojovat takto cíleně po třech potvůrkách se ti nevyplatí.
    Snaž se pospojovat co největší tvary (kvůli bodům), a tím se ti splní spousta dílčích úkolů. Pakliže by ti pak ten úkol ještě chyběl, tak se na něj zaměříš.

15. rysak87

rysak87 Perspektivní autor

Kdyby si někteří hráči místo psaní stále stejných dotazů pročítali průběžně forum,to by se modíkům uleviloxD

16. sergejko

sergejko Aktivní autor

skali Dakujem :inlove: za vysvetlenie niekedy to treba po lopate vysvetlit :p

-Jara05-, eleanorelik1 a lacrima tohle ocenili.
  17. Skali

sergejko - tak snad to pomohlo :D

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Stav 39/80, u bodové tabulky chybí splnit poslední úkol (kupon). Mám dojem, že plníme bobříka trpělivosti, jak v akci tak na fóru :D.
    Je to dlouuhééé, dlouhé....zaměřím se potom na jednotlivé dílčí úkoly.
    Vylepšení jinak super, dá se získat mnohem větší počet bodů než minule.
    Edit: Mrkvička se proměnila v kočičku, parádní.

19. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Tato nová úprava akce se mi velice líbí :inlove:
    Je to daleko lehčí vytvořit parádní spojení.

Bez nočního vstávání: odměny hotovo, mise 26/28 a pokrok 36/80.
    Všem držím pěstičky, ať se daří vše splnit. :)

20. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

také mám pouze na 2 mletí