Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

Prosím o vysvetlenie, mám odfajknutú čiaru z dlaždíc - dvojikonka 3tvary a vedla cikcak čiara - vytvor čiaru z dlaždíc 25x mám hotovú, ale hore mám stále nespravenú takú istú ikonu - vytvor čiaru z dlaždíc počet 15 a vytvor čiaru z dlaždíč 10.
    Ide o jednu čiaru s presne 10 dlaždicami? Lebo ak ide o akukolvek čiaru tak tých som 25 ešte neurobila. Odohraných mám len 21 ťahov.
    Ďakujem.

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Trilian55 - ahoj, musíš spojit přesně požadovaný počet dlažic

vytvoř linku.png

3. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Dinoalesi 120 - na obrázku spojuješ úplně různé obrázky? To je možné?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  4. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak jsem splnil 20 misí, 40 odměn z bodového úkolu. Nejvíc mne naštvalo - když jsem dělal přesné linky -že jsem musel mít prostě 25 krabíků, nikoliv mix s kačenami. A teď se chystám udělat násobič 30 a na to potřebuji manty. Těch je v tuto chvíli na ploše nejvíce, takže jen vhodně doplním. Na vedlejších jsem s postupem daleko lépe... No jo, zkušební:)

5. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

otázka č.2 - proč volit malá políčka, když nemohu použít SH apod?

6. Skali

tulen1966 - dovolím si odpovědět - hráčka nad obrázkem píše, že si to takto ve "výstřižcích" zkusí nanečisto pospojovat a pak si dovyrobí ve mlýně chybějící manty, které si do toho obrazce doplní (spojuje jen manty a duhové kachny).

Malá políčka proto, když chceš využít šťastnou hodinku, kdy je navíc zisk +2 z pole.

7. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Aha, děkuji :)

moncicak7070 a Skali tohle ocenili.
  8. Skali

tulen1966 - za málo.
    Ať se daří

moncicak7070 a lacrima tohle ocenili.
  9. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

Dave Lister, moc děkuji za obrázky s 29 dlaždicemi, s tímto úkolem se zatím peru, děkuji i ostatním, kteří se podělili o své postřehy

10. hansicek

hansicek Magnát fóra

stav: 25 flasí, nahratych 430000bodov, ostava splnit uz len vytvorenie25,35 a 45tvarov
    takze akcia je de facto splnena, do konca ostava este 10 dní nudy, staci zberat 3x denne - aj to len kvoli padatkam,
    minihra upravena k lepsiemu, odmeny slusne celkovo akciu hodnotim na 2,
    keby bolo nastavene na 1 flasu 7 okuliarov miesto 13 a akcia skratena na 1 tyzden, tak by to bolo za 1.

EDIT:
    pepres: ano, mam ju

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 8:27 PM
  11. pepres

pepres Pisálek fóra

Dostali ste dekoráciu Produkt na skrášľovanie žralokov? Špeciálna úloha splnená, ale v inventári nie je.

12. hanynkach

hanynkach Pilný autor

• Citovanie príspevku bez vlastného obsahu sa považuje za spam. Vanda

13. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Bodová část splněná :)

Teď už budu sbírat jen padátka ;)
    Tím pro mne půlnoční směna končí :music:

14. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Já jsem asi úplný trotl,že jsem to nepochopila.Nemůžu se hnout od těch kachen.Vůbec jsem nepochopila co po mě chtějí.Vůbec se mi nedaří.Nikde nepostupuji.Poradí někdo?

15. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

Skali tohle ocenil(a).
  16. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj
    pepres,

ak si dekoráciu nenašiel ani po opätovnom prihlásení, budeš sa musieť obrátiť na hernú podporu - Jak kontaktovat herní podporu

hanynkach, podrobný návod nájdeš vo FAQ alebo aj v príspevku od dinoalesi (klikni).

2) Samotný princip hry
    • Cílem minihry je získat co nejvíce bodů pomocí spojování potvůrek stejné barvy.
    • Body získáte spojením alespoň 3 potvůrek stejného druhu. Spojení potvůrek provedete kliknutím na první potvůrku a následným potažením myši přes všechny potvůrky, které chcete spojit. Abyste mohli 2 potvůrky spojit, musejí spolu sousedit tj. jejich políčka musejí mít společnou hranu nebo vrchol.
    • Zrušení aktuálního výběru provedete kliknutím pravého tlačítka myši.
    • Pokud vytvoříte souvislý útvar (např. čtverec) tzn. že ukončíte spojování na potvůrce, se kterou jste začali, získáte více bodů za každou potvůrku, která se bude nacházet uprostřed toho útvaru. Čím více jich v něm bude, tím více bodů navíc dostanete. Na barvě potvůrek uvnitř nezáleží.
    • Potvůrky do inventáře získáváme vyrobením ve mlýně. Vyrobené potvůrky lze následně kliknutím a potažením vyměnit za ty na herním plánu, což změní jejich barvu podle potvůrky, kterou jste vzali z inventáře.
    • Na herním plánu se objevují Duhové kachny, ty lze využít jako žolíka a připojovat k vybrané barvě. Duhové kachny lze také vyrobit ve mlýně

17. schummi1

schummi1 Pisálek fóra

ahoj spojil jsem presne 70 dlazdic a stonek jsem nedostal.

18. anvan

anvan Velvyslanec fóra

schummi1
    Jestli to správně chápu, tak na stonek potřebuješ neeee linku ze 70ti dlaždic, ale 70 linek (i krátkých)!!!! Takže linkuj vesele dál - času je dost
    Taky jsem to objevila až později:)

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, ne jen linek, tvoř i tvary. Ke stonku se musíš dostat postupně, víc bodů, víc odměn vpravo a další odměny naskakují plněním nebo spešl hraním.
    Plete se vám co je 1 tah. Je to vytvoření jednoho plánu ať z linek nebo tvarů = 1 spotřebovaná (umletá) láhev.
    Ne tah z dlaždice na dlaždici, potvůrky na potvůrku..., ale jeden obrazec.

Je to marný, je to marný.....:p.

hanynkach: Od jakých kachen máš na mysli? Duhových vpravo v tabulce úkolů nebo na ploše? Vše je na fóru vysvětleno.

Naposledy upraveno: Pondělí v(e) 6:35 AM
  20. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Vpravo hotovo, teď už musím namlet jen 34 lahví a na ploše udělat cokoli. Jedu po čtyřech hodinách, +2 navíc už pro mě nemá smysl. Jen nesmím jako dnes spát v tahu 12 hodin, to pak lahve nepřibývají :music:.