Mixovací párty (31.1. - 5.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karbar

karbar Vévoda fóra

Mě nezmizely mixéry ale rostlina.
    Mixéry teda bedny mohu na plochu dát ještě teď a po deseti minutách zbourat.

Pitrýsek47 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

silou0071 - obrať se s chybějícími mixéry na herní podporu
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

karbar - bohužel, je to tak, zasetá akční je fuč nejenom u tebe - nevím, že by už proběhl nějaký script....dám vědět, pokud se něco bližšího dozvím

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já jsem celou akci hezky prospal v brlohu a vstával jsem jen kvůli jídlu.
    Doporučuju. Je to fajn.

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jejda, to se na síti dějí věci. :oops:
    Já jsem jen chtěla napsat, že z tajemnic zebra furt není, ale objevil se maďoul... a třetí chlebovník.

5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak to, že nemám akční kytku mi přijde naprosto logický akce skončila ve 14.00 ale matou mě ty mixéry co nezmizely.....mám je dát do rána znova na mýtinu? A jestli z nich vypadnou šťávy? tak co s nima?

jirinasinova198, myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tož to bych neviděla tak bledě - já měla beden jen pár, z poslední sklizně, kterou jsem nestihla, bedny mi normálně po otevření daly směs krejcarů, BZ a TBZ (ve stejné hodnotě, jako mi dávala zvířata obdarovaná) - mnoho jiného jsem od tůčolišek nedostala. S těmi darovanými tajemnicemi - o počtech získaných si tu ráda čtu, sama jsem dostala zcela symbolické počty (na zebru 4x, na pouštní růži 2x a tak) a na Baha nevyrostlo nic (pozoruhodného), na farmě nebyl čas vyndat již několik akcí, tak se uvidí, ale rozdíl v tom, co mi daly teď bedny, od toho, co házely postavy, je poměrně neznatelný...

7. Skali

Katule008 - to je na tobě. Já udělám na mýtině přípravu na zítřejší akci (dlouhodobky), bo škoda každého padátka, které nevypadne (ale mohlo by) a navíc jsem přešťávovaná a slovo mixér nechci slyšet aspoň půl roku). V každém případě je po akci, ve mlýně výroba koktejlů skončila, tajdrdlíci jsou už fuč....

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Skali díky, vrznu tam něco delšího.....jen mě překvapilo, že nezmizely, tak jsem si říkala, že jsem něco přehlídla. Jakože třeba zůstanou ve hře jako dekorace a budou dávat BZ atd.....

jirinasinova198, myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Sovinka, ale to dotyčný materiál na hrnce a cihly nezmínil, že nějaký zisk byl xD Já jsem to neměla s čím porovnat, vyždímala jsem do mrtě, co se dalo a stejně nemám od Keiry záclonu na dekorku xD

jirinasinova198 a myš59 tohle ocenili.
  10. Skali

Katule008 - mně už dneska nepřekvapí asi vůbec nic xD
    Mixéry odeberou scriptem, ale kdy přesně zatím nevíme.

jirinasinova198, Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Mixéry jsem poklidila ráno a dala mýtinu do latě, tak snad to zase chvíli vydrží. Sklidila z vyhraných sazeniček a stájí cenu útěchy, tak nazývám to co, odjede příštím vlakem :)

Skali, píši to minutu před půlnocí, dnes asi nic, ale zítra začíná nová akce :)

12. Skali

GordonSargent - ta bude klidnější, na tom snad žádný zádrhel nikdo nenajde .... nebo se tam dá taky tápat ? :oops:

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tápat se dá vždy a všude-i ve hře-:p;)

14. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Skali,
    tápat se dá v každém zatmění, a když je strach nebo jen malá obava, že se něco udělá špatně nebo nestihne, příjde stres a velké zatmění. pak nezbývá než psát dotazy.
    Myslím, že vědomě nikdo nehledá možnost zbytečných dotazů na foru.

edit: když vidím dotaz na to, co je přímo nad tím tázacím příspěvkem odpovězeno, tak mi to o ničem jiném nenasvědčuje.

Naposledy upraveno: 6/2/19
  15. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Konec akce mne zastihl nepřipravenou, takže jsem ráda, že jsem poslední získané mince rozfofrovala za koktejly a ještě něco z Keiry a Pavly vyrazila. :) Příště si nastavím nějaký připomínáček. :-D

16. myš59

myš59 Vévoda fóra

právě jsem odtajnila a mám dalšího mořského koníka, zebru a chlebovník;) ostatní nestojí za vypisování,Akce byla splnitelná a to mne baví,uvidíme jak půjdou "hadí oči";)

17. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Napokon sa podaril morský koník, zebra ma obehla veľkým oblúkom ... Tajomné chlieviky na farme boli oveľa početnejšie (19 ks), z toho pribudlo ďalšie morča a poník, zvyšok tiež neurazil a pár žlťáskov pôjde do vláčika. Stromy zas lepšie vyšli na Baha, na farme to bola bieda. Celkovo mixovaciu akciu hodnotím na jednotku, zas to bolo niečo iné, nové ... však práve po tom tu všetci (no, teda väčšina) túžia, hlavne keď sú akcie zamerané len na pestovanie a dodávanie bez nutnosti zapojiť aj mozog.

18. Atanerka

Atanerka Pisálek fóra

Pro mě nic moc akce, splnila jsem polovinu pro každého žadatele koktejlů. >:( Co mě štve je, že mám v inventáři plno krabic nevybalených mixérů, které nechci. Budou nějak "centrálně" odebrány, nebo mi zůstanou už na věky věků? :p

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  19. babina51

babina51 Veterán fóra

Akce se zadařila,žádný stres.Tajemno-4x chlebovník,2x skvrnitá vrba,1x zebra-muďoul-pouštní růže.Také čekám na vlak žluté se začínají hromadit.Hurá na další i když kostkový gembler ze mně nebude.Snad to dám.Je fajn že je stonek od her a ne bodů.
    FA208....BAHA446

20. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak tajemno nějak moc nepotěšilo, ze 17 TS zebra, žádná, ale vypadly 2x oranžoví lvi, 2x chobotnice, 2 oranž. koaly,1x koník ze zbytků TS chlebovník, ještě v liště odpočívají TCH koníci, ty teda po dnešním odtajnění zůstanou tam kde jsou
    na farmě jsem včera byla spokojená přibyli 3 jilmy, 2 tulipánovníci, 1 skvrnitá vrba a 2 poníci.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.