Mixovací párty (31.1. - 5.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Plea

Plea Pilný autor

Akcička pěkná, prvně mi přišla překombinovaná, ale nakonec mne mixování bavilo, jen je mi líto té stovky mixérů, myslela jsem, že mi aspoň nějaký zůstane jako dekorka třeba jen do stonku bez BZ a oni to odstraní :-( Nemohlo by nám RT nějaký nechat, pls?? Jinak mi napadalo 58 stromků a 56 chlévů, ráda bych druhé zebřičky, tak třeba se zadaří :)

2. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

doktore, napěstovat akční je nutnost v 98% akcí,
    sklidit jednou za 7 hodin a nakrmit postavičky je překombinované, prosím napiš čím.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. -.doktor.-

-.doktor.- Pisálek fóra

při 12hod směnách to opravdu moc nejde. a budíka si v noci dávat nebudu to se na to rovnou můžu ...... .

4. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

chci odstranit mixéry z herního pole kombajnem, ale i kdybych se rozkrájela, nejdou. Akce skončila, jsou mi k ničemu a platím si všechny pomocníky a musím odstraňovat ručně. Fakt toho mám plné zuby:wuerg:

myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj marcelina0007,

mixéry byly nastaveny tak, že je nelze ovládat stavitelem.

6. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný zbytek Sluníčkového dne,
    tuhle akce jsem zase nestihl celou dodělat ani magický stonek.Tak jako už několikátou po sobě.
    Mohli by udělat i nějaké akce, pro ty lidičky co chodí do práce.
    Bylo by to fajn ;).

myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Komplikovany to bylo, hlavne kdyz nekdo nemuze pres den, takze na zacatku mel zpozdeni prave na ty nove mixery... a pak cely hodiny zkoumani ktery je uz vycerpany - to chce reportovat, ze kdyz se vycerpaji at zmizi... vymenovani za lepsi opet jen pro toho kdo ma hodiny casu, tim padem druhe zpozdeni pro ty co u toho nejsou stale...
    Zbyvajici prebihan mezi mlynem, hlavni farmou, dekoracema, bednama se stavama (cekam ze dost lidi na ne zapominalo), zase mlynem a mytinou chtelo delat to vsechno neustale dokola, vzdycky se neco naslo co nebylo hotovo...
    Vysledky dobry, s TS nevim, vcera jsem na to zapomnel a dnes uz to nestiham...

8. -.doktor.-

-.doktor.- Pisálek fóra

Tassadar11,
    Díky, :inlove: za lepší vysvětlení pro ty ...??? nepracující???...:sleepy:

9. milteska

milteska Expert fóra

tak zebra není,akorát ten mořský poník,jeden tulipánovník (juch) a pouštní růže-1- a jeden mudoul - juchuchůůůůůůůů
    Jdu zkusit zbourat mixery

10. maurehata

maurehata Osvícený autor

Mno, jak to napsat, zatim spis zklamani. Tri jilmy, tulipanovnik nic, zbytek lista. Z TCH za zminku stoji jen ruzove husy (ale jsou uz treti) a jedno morcatko. Nicmene jeste mam Baha, tam mi to trva o hodinu dyl. Mimochodem, kdo vymyslel tu runu na zkraceni, tuhle hru snad nemuze hrat. Opravdu nepochopím, proc nemuze fungovat i na Baha. Nebo aspon mit jeste jednu runu, ktera by platila v tropech.

edit - tak na Baha dva muďouly! jupiii! mimo to jeste jeden chlebovnik, par xxl stromku a jinak asi nic zajimaveho, a ze zvirat morsky ponik, dva oranzovi lvi, anakondy v oranzove, oranz tuleni a delfini. Ja su spokojena :)

Naposledy upraveno: 5/2/19
  11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

To je zhodnoceni akce... vyhodna pro ty co maji moznosti, ti co ne tak se jim zpozdeni akumulovalo celou hru, navic jeste zkracenou o den...

myš59, Honzulka05 a Sovinka tohle ocenili.
  12. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak jsem bohužel nestihla poslední sklizeň, překvapená nejsem, to bych byla spíš z opaku, v práci se opravdu běžně nedá na hru ani myslet, a zrovna ráno jsem poprvé odkryla snad 8 vyspělých mixérů v jedné vlně...
    Akce byla pro mě především změna a vytržení ze stereotypu stálého pěstování tisíců rostlin, což byla akce před a bude hned akce po této. Pro pracující to nebyla selanka, ale který typ akce pěstovací+padací je pro pracující ten pravý? Kdo v práci nemůže k netu a kdo navíc jede ve směnách, je nucen kompromisy dělat stále a řeší to průběžně - nebo ne? Osobně mi mixéry nepřišly vybočující. Člověk s valutou=časem měl výhodu, jako vždy...
    Reklamovala bych obtížné odstranění mixérů i po ukončení akce - mixéry, které jsem sklízela až v 16 hod., jsem musela potupně (nebyly vyčerpané) sklízet nejen ručně, to pochopím, ale s dotazovacím oknem u jednoho každého kusu = hodně otravné klikání. Možná to mohli alespoň s koncem akce přepnout automaticky na vyčerpání, stejně si tam moc lidí ty mixéry asi dobrovolně nenechá...

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ale jo nakonec to šlo horší to bylo na mobilu s mixéry na pc člověk najede myší a ví na čem je

14. ]atlas[

]atlas[ Pisálek fóra

Toto bola najhoršia akcia akú som za celú existenciu tu zažil.

15. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak jsem ráno semlela vše co šlo a ty mixéry dala na plochu a hned zbourala- zůstaly v inventáři krom třech technicky vyspělých, chtěla bych si je nechat. Ale jak jsem četla budou nám sebrány - doslova vyrvány z pole - plochy.
    Toto se mi stalo i u akční, nějaká mi po dodání zbyla tak jsem ji zasela abych z ní něco ještě měla.
    A ejhle jdu dnes na farmu a mám tam prázdné pole - fakt prázdné to má být sranda? Kam se rostliny poděly?

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Až teď jsem zjistil,že mám ještě ve stodole 112 ks beden mixovací párty!:music: Hmm, trochu pozdě.o_O Nějak jsem zapomněl , že technickej mixér dává bedny!Fakt na bednu.:cry:

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11, nemáš žádné jiné dárky navíc, ani darované výběhy, protentokrát jsi vyběhl sám se sebou... ;) Ale jak říkala moje babička, stává se to i v jiných rodinách... 8)

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

karbar - moc tomu nerozumím - v kolik hodin jsi šla na farmu - jako dnes po akci ?

19. karbar

karbar Vévoda fóra

Ano po akci až někde okolo půl šesté.
    A ráno jsem byla někde po osmé hodině kdy jsem je zasadila.

20. silou0071

silou0071 Pisálek fóra

Presne to iste sa stalo aj mne, idem na farmu po akcii a tam prázdno, mixéri zmizli :(
    A niesu ani v lište, zmizli.
    Na dcérinej farme sa dá zbierať mixér a dostavať body....

Naposledy upraveno: 5/2/19
    myš59 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.