Mixovací párty (31.1. - 5.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Tak za me taky obrovska 1* Akce fakt paradni, nenarocna. Mixery jsem uz zbourala a dala pole, ikdyz jsem je teda mohla chvili ještě tocit na body, to je pravda, ale uz se mi nechce to davat zpatky, takze na to uz kaslu :) Mele se mi ještě po 7 kousku koktejlu, tak cekam, at nezapomenu. Byla to super oddechovka a jsem fakt spokojena, farmu mam momentanle zalesněnou a zavalenou zveri, takze pribylo i něco do stodoly. Vic takových akci!

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, mixéry zbourej před koncem do lišty - budou proměněny 500 BZ a 250 KR za kus.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pokud dokončích celou akci, získáš dekorky i s upgrady

stának.png život.png :)

Naposledy upraveno: 5/2/19
  3. africkafialka

africkafialka Pisálek fóra

Ahoj, a co se stane s mixéry, které nestihnu uklidit a zůstanou na ploše???

Honzulka05 a evik.chemik tohle ocenili.
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

africkafialka, tak je zbouráš večer nebo ráno, skript na proplacení probíhá až zítra v 11 hodin :p

myš59, Honzulka05 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  5. anvan

anvan Dozorce fóra

Asi se ptám hloupě, ale co s technicky vyspělým mixérem po akci? Když ho zbourám, tak je z lišty vyměněn po akci 500/250 (BZ/kr), ale když ho nechám na ploše, tak je uvedeno že bude proměněn po akci 1000/500. Platí tedy, že technicky vyspělý mixer je lepší nechat po akci na ploše? Ale do kdy? Jde sice o pár bodíků a krejcarů, ale zajímá mě to spíš z principu, protože je to takto uvedeno v tabulce..

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky točím krabice, jen mě trošku hněte, že na ně neplatí stavitel, klikám to růčo (pouhých 65) a ještě se mě to vždycky blbě zeptá, jestli opravdu chci....:mad:

7. myš59

myš59 Vévoda fóra

matlafous123...díky za info, já hledala tu třetí a někde jsem přehlídla,že jsou jen dvě
    evoku57...nojo ale když je po akci zbourám,stejně se změní na krabice,Taky mne to zajímá,jak to chtěji určit... Taže už to víme..díky Skali

Honzulka05, matlafous123 a bursuk59 tohle ocenili.
  8. Skali

Minule probíhal script hned po ukončení akce, takže bych na to nespoléhala.

Honzulka05, jirinasinova198 a bursuk59 tohle ocenili.
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Skali to bylo vyjímečné kvůli mincím, jinak skript chodí až v 11 hodin mám to vysledované. Minule udělali po akci, aby mince nezůstaly do další hry :music:

10. JarousDc007

JarousDc007 Pisálek fóra

Ahoj Farmáři,
    už jsem chtěl remcat že mi jako obvykle chybí 5ks Mangové šťávy před koncem akce, protože jsem zapoměl že Mixéry rostou 7hod. Ráno jsem sklidil v 6:58, takže budou ke sklizení v 13:58.. Panika.. Tak čtu znovu zadání, jestli neposunuli konec akce a všimnu si že můžu se stříbr.hvězdičkami do nějakýho obchodu.. :eek: No a v obchodě bylo mj. možné koupit hádejte co, ano, správně, Mangovou štávu.. xD:p Takže mám stonek a všechny upgrady co šly získat.. Jupí.. 8) Ponaučení? Čtěte návody.. :D Držim palce všem co dodělávají.. čus J.

11. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, ráno jsem mixery uklidila do inventáře, stejně přijedu z města až bude po akci. Místa jsem doplnila TCH- poník a TS - tulipánovník, jak to nakonec dopadne po odkrytí:inlove::cry:

12. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

já mám už od večera mixéry v liště, dnes mi dozrála motýlí kukla, tak jsem dala přednost zvířátkám.
    vzhledem k tomu, že se akce opakují, příště to určitě půjde líp (to pro ty co akci nestihli), protož už budeme věděj jak na to.
    takže se můžeme těšit na další dárečky.

Honzulka05 a myš59 tohle ocenili.
  13. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Ahoj všichni...tak teda nevěřila jsem tomu,ale splněno...sice né celá,ale stonek s dekorkama mám...tet čekám na poslední umletí a ještě si něco vyberu...jinak akce byla strašně fajn,moc mě bavila;)

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Vzhledem k tomu, že jsem akci nejprve ani nechtěla hrát, končím na stavu Pavla 40/40, Keira 35/40... to je ten včerejšek v práci, kdy jsem se na farmu přes den nedostala a mixéry zrály od noci až do večera, než jsem se dostala domů... ;)

15. Skali

Tak děcka - ještě informace k výměně mixérů na ploše:
    Mixéry, co zůstanou na ploše budou odebrány scriptem - za BZ a KR (podle toho, co udává tabulka ve FAQ k akci)
    Kdy bude script spuštěn nevíme.
    (Zabalené bedny - tak jak již bylo psáno 500 BZ a 250 Kr)

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

:cry: ach jóóó´, já si chtěla ten jeden nechat :cry::cry:-.-

17. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Akce dobrá, 2 dny jsem pak už sbírala odměny po splnění obou řádků.Ale zklamání přišlo,když z TS ani jedna zebra,poník ani morče.Z taj.sazenic vše co mám,takže ani jeden muďoul trojlaločný ani šiška tisovce.Škoda,zas nesplněné úkoly v družstvu.Taj.sazenice "růže" ani na plochu nedávám.Bizonů,čápů,pštrosů,ježků co se vyklubali z taj.stájí mám hafo,tak čekám na vláček.
    Tak z posledních 4 TS na zebru ani jedna,ale za to mám 19 krokodýlů !

Jen tak pro zajímavost : mám 19stájí čápa+6žlutých+7oranž.stájí
    21 holuba+12žl.+6oranž
    32 pštros+17žl.+18oranž.

pak mě to má bavit,makat a výsledek ?

Naposledy upraveno: 5/2/19
  18. myš59

myš59 Vévoda fóra

Z tajemniček padla výrobna sítí,což je má první;)ostatní nestojí za řeč, půjdou do vláčku. Na výměnu v dekorkách čeká 75 krabic,2 modré lux a 2 modré,víc akčních už nemám na pomletí A co daly tajemné rostliny? Jidášův strom,ostatní do lišty Venku sluníčko, tak jdu si navozit nějaké dřevo z venku do kotelny, pěkný den

Honzulka05 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  19. maurehata

maurehata Osvícený autor

Tak pratele, 25 ks TS sindibad, 20 ks te druhe se skvrnitou vrbou, 6 TCH New York, 12 TCh s morcetem, 20 TS s mudoulem, 20 TS s poustni ruzi, 20 TCH Kumasi, 6 TCH s morskym ponikem. To je opravdu jen za tuto akci, jelikoz pred akci jsem vse, co bylo v inventari, davala na plochu. Odkryvam cca v 18, snad tam bude mudoul i tulipanovnik. Trochu doufam i v ruzove anakondy, sice jsou priserny, ale usporu krmiva beru i za cenu te graficke prisernosti.

20. -.doktor.-

-.doktor.- Pisálek fóra

Tato akce mi přišla překombinovaná. Ten kdo v tom neleží celý den toho moc nedal. Velké rozčarování. Nechuť do dalších akcí....

Arči1000 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.