Mixovací párty (31.1. - 5.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Z akce jsem neměla radosf, připadala mi moc složitá. Musím opravit svůj názor. Mám ji 2 dny hotovou, šlo to lehce a teď už jen vybírám odměny navíc. Takže díky RT, jsem mile překvapena. Všem, kteří ještě nemají hotovo, úspěšné dokomčení.

2. libakos

libakos Polobůh fóra

Akci jsem dokončila a ještě bude jedna sklizeň na mimořádné dárky ,již teď další 3 tajemna na zebru.Doposud se nic zvláštního nevyklubalo ale lišta si poradí a do vláčku bude výběr;)Jedna dekorka 1x2 koupena navíc , třeba se někomu bude hodit .....

3. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Mají se po akci nechat mixéry na ploše nebo se mají sklidit do skladu? Kvůli proplacení po skončení akce.

sněženka tohle ocenil(a).
  4. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

pre mňa akcia veľmi dobrá, mám zebru a aj tulipánový strom:D:D:D

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ve 13 hod. u me definitivne odzvoni soucasne akci posledni sklizni mixeru a nez nas RT seznami s akci novou...
    hodnoceni akce (jako ve skole): 1*
    + nova a (alespon pro mne) neokoukana a zabavna forma plneni ukolu (s mixery jsem si vyhrala)
    + nahodny prvek hry se dal tentokrat s trochou casu a trpelivosti eliminovat
    + nizke pocty akcnich kytek
    + na splneni bylo rychle napestovano a farma zustala prevaznou cast akce volna pro jine potreby
    + mixery plnily akci bez nas a ani jejich cas hrace nenutil byt na farme kazdou chvili
    + moznost cerpani odmen po dokonceni
    + kdo si chtel v klidu a bez stresu hrat, ten si hral a akci i tak celou zvladl levou zadni
    + kdo chtel vic odmen, mel moznost pro to neco udelat
    + moc pekne odmeny vc. radku na stonku
    :inlove:
    Hlasuji vsemi deseti pro vic takovych akci (s volitelnou dynamikou), jejichz system nebude nikoho "cpat" tam, kde byt nechce! Staci spetka rozumu, par minut casu na precteni a zamysleni se jak to udelat, abych si akci upravila k obrazu svemu a nemusim ze sebe delat soucast hoveziho stada, tupe prezvykujiciho tisice kytek od rana do vecera, zenouciho se vpred.
    Modiky poprosim o zprostredkovani DIKY za tuto akci realizacnimu tymu!

Naposledy upraveno: 5/2/19
  6. vladca

vladca Stará škola

Akciu končím dnes okolo 13:30 s výsledkom 37/40 a 36/40 ... použil som iba 24 mixérov.
    Išiel som si iba po upgrade továrne, ale nakoniec mam skoro celú :p

7. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

skali.. ptala jsem se na dekorky,co jsou vyobrazeny na konci"návodu", jsou automaticky pro všechny,co dokončí celou akci,nebo nám je dávají Keira s Pavlou? Já jen,že mám akci hotovou a nemám všechny,stonek stonkuje,dnes jsem si ještě vybrala přes 20 dárků...Přes víkend vše roztálo a z neděle na pondělí máme zas 30cm nového sněhu;)

Honzulka05, jirinasinova198 a myš59 tohle ocenili.
  8. jvc15

jvc15 Pisálek fóra

Mám 40 mixérů a pohodička. Moc se mně akce líbila. Ze začátku trošku makačka na bednu, ale potom pohoda.

9. brutus2

brutus2 Rádoby autor

Přeji hezký den,
    víte někdo, co dál s mixery, když už nestihnu sklidit další várku šťávy? Mají se zbourat do lišty, aby mi je vyměnili za BZ a KR, nebo mi je vymění, i když zůstanou na ploše.

jirinasinova198, fany2020 a myš59 tohle ocenili.
  10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Nějak jsem nezvládla vstávání před sedmou, tak už druhou sklizeň mixérů nestihnu.
    Aspoň je točím dokola na BZ, použila jsem ten bonus +200% a ještě věnec +30%, tak mám přes 300 tisíc každých 10 min.
    Jak to vypadalo zprvu složitě, tak se mi akce moc líbila a dala se stíhat bez jakýchkoli nervů (2/3 akce jsem byla mimo domov a hrála po telefonu a málokdy bez prostojů). Po dodání 40/40 jsem z mixérů měla ještě 7x 14 koktejlů, takže dárků navíc bylo požehnaně, z toho i hodně tajemniček.

.

11. sněženka

sněženka Pisálek fóra

brutus2 když je dáš do lišty, tak se změní na zabalený mixér a ten bude vyměněn po akci za 500 BZ a 250 kr

12. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ahojte,

Tak ja som s akciou nadmiernu spokojná. Získala som to čo som chcela a mi zároveň chýbalo: Bažat, holub, sokol, poník, Brezu previsnutu, vŕbu celolistu Netvrdím, že nemohla dopadnúť lepšie lebo ešte som chcela bizona a červienku z výbehou namiesto iných chlievov ale aj to velmi potešilo a stalo to za to :)

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

ašada01: nápodobně, jelikož syna do školy vezl tatínek, vykopala jsem se z pelechu až v půl osmé, druhou sklizeň bych nestihla, tak už mám mýtinu zpět, jak má být.
    Nechala jsem na ploše jeden mixér, kdyby náhodou ho skript nevzal, tak mi zůstane pěkná dekorka. Fakt se mi líbí. Her navíc 16+ 10. Při víkendu s dětmi ideální akce, s nimi se k farmičce moc nedostanu.

14. helenak44

helenak44 Pisálek fóra

Naprostý souhlas se všemi farmáři, co kterým se to zdá překombinované. Ono se to nezdá, to je zbytečně komplikované.

15. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Dobrý farmáři nevíte někdo kolik bodu a krejcaru je za zabalení mixer dík info.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  16. myš59

myš59 Vévoda fóra

"děcka" prosím ,máte dekorky...stánek se sladkým smoothie+ upgarde, život má štávu+upgarde a oživ svou duši? Ptám se na to, že nemám všechny, tak nevím kde a jak je získat, akce splněná celá i přes 20 dárků navíc, ted točím krabice po 10 minutách

Edit: v ofiku není psánokolik dostanem za krabici, tak nevím nechat je potom na mýtině?

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přidávám se k matlafousové není co dodat. Díky za takovou akci:p;)

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

myš59 Názvy dekorek byly změněny - mrkni do OFI na str. 1. Mam je v inventari neupgradovane obe (tobe se asi mota, ze maji jiny nazev po upgradovani a proto mas dojem, ze jsou 3, ale jsou jen 2).

EDIT: Za krabici je 500 BZ a 250 kr.

19. ju.no

ju.no Aktivní autor

myš59: hledej v inventáři podle jejich jména, dekorky tam určitě najdeš. Zadej si do vyhledávání "stánek" a potom "život". Až na ně nasadíš upgrady, dekorky se přejmenují.

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Další sklízen nestihnu, tak točím mixery na mýtině, budou aspon ještě nějaké body ;)Dík za info, taky jsem hledala tu třetí:p;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.