Mixovací párty (31.1. - 5.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak já na tom byla podobně. Neohla jsem pochopit co se po mně chce ale po zavedení hry mi to docvaklo.
    A pak jsem si říkala co stihnu to stihnu.

2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tomu moc nerozumím. Já mixéry vyčerpám 3x, a teprve pak je bourám. Zvlášť když je mám vyupgradované je přeci nebudu bourat dřív než je vyčerpám. Jen je potřeba hlídat, kdy se z nich už stane jen dekorace která nic nedává. Nevím jak by ti mohly ubývat, to se po žádném vyčerpání ani sběru neděje.
    ------------------------------------

Jinak hotovo už. :inlove:

Edit: No jo Matlafous má pravdu, teď jsem zkusila dát krabičky vedle luxusních a ejhle, vypadly opět luxusní. Možná náhoda, ale možná taky ne. Matlo máš za jedna. 8)

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No takovy chaos, kazdy mixer jiny cas, jiny pocet sklizni, no muzu si za to sam, stale prubezne se snazim mit luxusni...
    Ale hlavne kdyz se podari ten nejlepsi, zapominam na bedny, vybrat z nich stavy...
    Takze ted to bylo na 17 koktejlu, to uz dava pekny pocet pokusu o TS :)

4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Včera vše za 40 hotovo, Na mýtině mám pořád dost mixeru , tak sklízím,co to dá,každý dárek dobrý;)Akčního taky dost, tak melu dle pajdátek a ještě něco stihnu a když ne, tak výměna taky dobrá;)

Edit: nemůžu nikde najít tu třetí dekorku - oživ svou duši- Dvě předchozí i s plentama mám Ted nevím jsou automaticky po skončení celé hry nebo náhodně nám je daly Keira s Pavlou?

Naposledy upraveno: 4/2/19
    myš59, Honzulka05 a matlafous123 tohle ocenili.
  5. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Jak jsem včera psala, již mám hotovo.
    Z lišty vybírám zabalený bedny mixéry či jak se to jmenuje a potom mixéry. Ty nebourám, abych měla lepší.... ach ten čas, není toho tolik. Namelu koktejlíčky a potom sbírám dárky.
    Měla jsem jich dost. Kolik čeho, to nevím, ale musím přiznat, že SK, SH, ZH, BZ, stáje, sazeničky,krejcary a další....... všeho dost.
    Když jsem si klikala na mýtině na Keiru a Pavlu, tak mě myšlenky zabloudily na Karnevalovou královnu. Samozřejmě na tu první to nemá, myslím, že byla v roce 2016, ale odměny z této akce snad trochu připomínají odměny z královny loňské.
    A když jsem se podívala do lišty na počet podivuhodných výběhů zvířat a stromů, nechápala jsem. Hodně.Dám je na noc, ať se ráno může mé srdíčko pokochat xD
    I kdybych po odtajnění neměla hitovky, ale byly to dárky a kupovat jsem je nemusela. Takže nenadávám, ale děkuji.
    Já za tuto akci děkuji a jsem spokojená.
    Pěkný večer.;)

6. libakos

libakos Polobůh fóra

Chtěla jsem si dojít jen pro 20 mincí na upgrade továrny, nějak mě to ale chytlo a od soboty se akci věnuji.Stonek už je funkční a ještě 2x odkliknu mixéry a možná umixuji i zbytek koktejlů, uvidímxD

7. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

Madulka_cz veľmi pekne si to napísala, že sa Ti ráno srdiečko pokochá a i keď neodtajníš nič zvláštne, sú to darčeky a si za ne vďačná.
    Ja to nedohrám, ale nevadí
    len mi napadlo, že nám ten skákajúci a tlieskajúci maco so srdiečkami mohol ostať ako milá dekorka :eek:D

8. milteska

milteska Expert fóra

a mé srdénko se dnes už pokochalo-konečně mám mořského koníka........jsem málem spadla ze židle

9. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

hi hi, Baroland, hamty hamty ať mám víc než tamty až ti začnou brnět prsty - předzvěst karpálních tunelů
    taky jsem dnes akci dodělala, chyběly mi 4 dárky.
    Večer mixéry vytrhám a už nenasadím, dost bylo folklóru

10. Paja-66

Paja-66 Zelenáč fóra

Ahoj lidi.Mám vyrobené mixery , nemůžu je najít abych je zasadil

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Paja-66 hledáš je mezi dekorkami a na Mýtině?

12. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

mixéry vyrobené ve mlýně dej medvědovi na hlavní nebo na divoké louce

Prepperka a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

No s akcí končím nemá to smysl zítra nejsem dopoledne doma a chybí mi všechny tři dekorky no nevím co dělat kdyby někdo měl mince navíc napište mi ještě teď večer do holoubka akci nezvládnu,ale ten řádek zakoupený mám

tykadlo, evainfo a myš59 tohle ocenili.
  14. myš59

myš59 Vévoda fóra

Hotovo už včera,ted si vybírám dárky navíc

Honzulka05, zruš mixery a dej je všechny na mýtinu a před šestou sklidíš, pomeleš,odevzdáš a budou jak dárky,tak mince

Zajimalo by mne jak je to s ostaníma dekorkama, mám jenom jednu

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mixéry, co jsi umlel ve mlýně dej medvědům (hl. nebo divoká louka). Za to od nich dostaneš mixéry barevné, které umístíš na lesní mýtinu (najdeš je v inventáři pod záložkou dekorace). Z barevných mixérů sklízej šťávu, ze šťávy vyrob koktejly a ty dej na mýtině lišce Keiře a tučňáčici Pavle.
    Jinak když si klikneš v akci na ten otazníček - to je nápověda - zkus to prozkoumat
    nápověda.png

jirinasinova198 a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Paja-66

Paja-66 Zelenáč fóra

Ach jo to je teda blbost , kdo to vymýšlí

17. Skali

Paja-66 - no, asi většina hráčů si přečte před tím, než se do akce pustí, co se po nich bude chtít - aby se mohli rozhodnout, zda akci chtějí plnit či nikoli a nemuseli tady potom brblat, co je to za blbost ;)

18. Preceja

Preceja Mistr fóra

Nakonec to vypadá na pohodové dokončení. A ze stájí vylezla má první zebra. Ještě by to chtělo mořského koníka.

Ale nějak nechápu ten obchod. Mám stonek s dekorkami, když k tou pořídím upgrady továrny, tak nezbyde ani na všechny tři dekorky navíc a to jsou tam 3x. To by si vážně někdo vzal 3x jednu, když pak už nemá na zbytek? Nebo se mince se dají sehnat i jinde než těch 2x 85 za koktejly?

Honzulka05 a radyn.m tohle ocenili.
  19. Skali

Preceja - nedají, jen těch 170 mincí za koktejly. Musíš si holt vybrat :)

Honzulka05, jirinasinova198 a radyn.m tohle ocenili.
  20. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

Supr pohodová akce, za mne spokojenost :):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.