Mixovací párty (31.1. - 5.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Děkuji, jane.svatku, vsadil jsem na vlastní zkušenost a právě jsem vyzkoušel 100 % ze všech předmětů
    ve stříbrném slotu (právě ten, co byl v odměnách od pinguinky Pavly).
    Působí na krabice i na sklizeň aktivních mixérů. Další bonusy přibudou až večer.
    :)

Edit
    Keira Červenoocasá s bílým ocasem a Pavla sice dává navíc hezké tajemno,
    ale to, co z něho leze, je ...
    Zrovna jásám nad žlutým butikem, krokodýlem, muškátovníky ve všech variantách, jakož i mýdelníky a smutečními břízami.
    Radost pohledět.
    :D

Naposledy upraveno: 4/2/19
  2. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Akce se mi zdála , že ji není možné dodělat a ono se to povedlo, stonek mám, takže paráda, dokonce snad dojdu až na konec, mixery mám na ploše, ale akční už nesázím. Všem co dokončují přeji štěstí.:);):)

3. maurehata

maurehata Osvícený autor

Měla jsem splněno 40/40 už včera ráno, ale jedu až do konce. Zítra ráno, pokud budu vstávat okolo té šesté, bych to mohla zvládnout ještě do 14. hodiny jednou otočit, pomlet a podarovat (bude to rozhodně přes dvacet koktejlů). Takže to vidím ještě na tři sklizně, sklízela jsem teď před hoďkou, čili ještě odevzdám okolo 70 koktejlů. Za mně palec nahoru. Jen to odpovídání modíkům nezávidím. Ale zase se to ukázalo v celé své nahotě - kdo čte, chce se trochu namáhat, hru nakonec pochopí a dojde mu - už podle komentů cca v půlce akce se to dalo odhadnout - že na odměny je to skvělá akce. A kdo se k tomu staví vlažně, nebo s odporem, tak si to holt znechutí už od počátku.
    Ale ty odměny fakt stojí za to. Už teď mi v liště leží 25 TS Sindibád, další TS a TCH nepočítaně. Budu je dávat zítra po konci akce, takže vlastně nevím, jestli mi přinesou kýžený muďoul a tulipánovník, ale i kdyby ne, při jiných akcích mám šanci získat třeba 4ks, občas 5 ks takových tajemností, tady jich mám opravdu x násobně víc. Protože tajemky nekupuju, jsem za to vděčná. Dávám je pak nejčastěji na plochu, až jich je opravdu hodně, vychází mi to líp a většinou se zadaří získat i nějaké novinky. A mimo tyto tajemky jsem dostala nepočítaně SH, SK, banánů, BZ a dalšího. Já jsem prostě spokojená, víc takových akcí.

4. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Na začátku /podle mě/ složitá akce nakonec dopadla nad očekávání dobře. Hotovo od včerejška, a tak si jen tak sklízím mixéry a získavám něco navíc. Za mě tentokrát palec nahoru- Hezké dokončení všem.

5. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Zajímavá akce s dobrými odměnami. Jen je potřeba správně nakoupit, protože mince nejsou na vše. Tak pozor ať někomu neschází na stonek. Nenašel jsem jak získat další.

6. Mkuře

Mkuře Vážený autor

hotovo uf ještě 2x stihnu umixovat koktejly tak si aspoň udělám radost jen tak z odměn

7. maxikov

maxikov Aktivní autor

jak můžete mít hotovo,to nechápu,jdou mixéry nějak urychlit? 7 hodin je dlouhá doba.

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

V akci lze získat max 170 mincí (viz FAQ k akci - dodávky a odměny)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Získat co nejvíc nových + hlídat a vracet ty "vyčerpané" + upgradovat je všechny na ty luxusní nebo vyspělé
    ---------------------------

Já taky ještě nemám hotovo, ale dnes večer bude. A zítra stihnu ještě i něco navíc. Akce mě baví a odměny pěkné, víc takových.

10. šperková

šperková Pisálek fóra

Díky bohu stonek už pracuje, myslela jsem že to nedám. Stíhala jsem jen dvě otočky mixerů denně a nechávala je vyčerpat......Po pročtení fora jsem je začala po dvou otočkách bourat všechny a obnovit zas všechny a tím mi neubývaly, mám jich 49ks. Jo a taky ze začátku jsem všechny mince vrazila do koktejlů než mi napadlo za ně pořídit stonek :D ach jo
    Akční jsem jsem jela s MJS ...........Všem co ještě finušují přeji příjemné mixování

11. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky mám už také stonek hotový ale dál dodávám koktejly po čtyřicítce, naskakuje samo, mlýn je zadarmo a odměny nejsou k zahození, jen mne mrzí omezený počet hvězdičkových mincí, ráda bych jich užila více. Jára

12. maxikov

maxikov Aktivní autor

Upgradovat jak,myslela jsem, že je to o náhodě.

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

maxikov Jak rikal muj deda: "Myslet znamena guano vedet". Mixery muzes bourat porad dokola, dokud ti nedaji variantu, kterou chces... tzn. nejlepe tu nejvyhodnejsi. Zbouras, mezi dekorkami najdes Zabaleny mixer, das na mytinu, po 10ti min. sklidis a bud mas lepsi nebo znovu zbouras.
    Kdo si hraje, nezlobi a pokud postavim Zabalene mixery hned vedle technicky vyspelych, vetsinou se 2-3 nakazi ;)

14. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

Tak už také hotovo a plochy vráceny do původního stavu díky prémiu , a zase doplňovat sklad před další akcí.

jindrasofr, Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  15. karbar

karbar Vévoda fóra

Děkuji moc za odpovědi.

16. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Akce dokončena v sobotu, ale stále mícham koktejly. Dostávám za ně docela dobré odměny, už mám druhou zebru :) i poníka. Stromky moc neřeším, mám všechny mimo tý, pro mě nedostupný, pouštní růže:p V téhle akci byly dostupné dva upgrady továrny. Pokud jste nekupovali, jakou teď máte úroveň? Já působivá továrna 6- je to nejvyšší možná továrna zatím? :)

17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, dnes odpoledne dokončeno. Ještě večer a ráno sklidím mixéry. Akce vypadala nic moc a nakonec to šlo. ;)

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jsem nadmíru spokojen! Teprve nyní jsem skončil s pěstováním akční plodiny.Bez 49 polí zamixována celá mýtina.:)
    Odměny jsou nadstandartní!Z tajemna už na mně vykoukla zebra!:inlove: Jen ten mořskej poník se mi bohužel opět vyhnul.
    Dneska moc tajemna nebylo,spíše PL, ZB,BZ.....atd.
    Pokud půjde vše podle plánu,měl bych to ještě 3x otočit!:)
    tykadlo Myslím že je to správně,protože i s nákupem mám:[​IMG]

19. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak já mám již také hotovo od včerejška.
    Teď se snažím sesumírovat ty mixěry, abych je ráno naposledy sebrala a semlela ty šťávy a dodala. Mixéry sklidit a a - no jdeme na pohřeb.
    Nechci Vás rozesmutnit.
    Jen že to bude pro mne těžký den. Setkám se s příbuznými, které jsem již dlouho neviděla.
    Kdo dokončuje přeji hodně štěstí.

Honzulka05, MatysekKamilek a bursuk59 tohle ocenili.
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky to asi úspěšně doklepnu až do konce. Dobře, že jsem držela svůj havraní zobák a nekrákala předem, jak to dělat nebudu. I když jsem si od začátku myslela, že to nepochopím ani nestihnu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.