Mixovací párty (31.1. - 5.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Skali ty by si si ozaj zaslúžila medailu.Prečo nemám ani jednu šťavičku?Že by som nemal mixéry a robím niečo zle o čom neviem:D:D:D:D?

2. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

Tak já asi dělám něco blbě... Akci jedu od začátku, z plodiny melu mixery, ty dám medvědům, medvědi mi dají modrý či orazčový mixery, ty nasadím na mýtině, max 3x sklidím, z toho co vypadne umelu borůvkový a mangový koktejly. Ok, ty dám postavičkám na mýtině. Valím to od začátku a mám splněno 12 u Tučňáčice Pavly a 6 u Keiry Červenoocasé. Bedna mixovací party mi nevypadla zatím ani jedna.
    Může mi někdo objasnit, co dělám blbě???

Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. satelit

satelit Hvězda fóra

Veron!ka - A kolik máš mixérů na mýtině?

radyn.m, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

No teď 16.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. koljan74

koljan74 Aktivní autor

Mám přesně tutéž zkušenost - buď jsme na černé listině a nepadají nám na dvou hlavních polích padátka, nebo nevalíme SH... nechápu, tahle akce je uplně mimo mísu, a to už jich mám za sebou stovky...

jandule tohle ocenil(a).
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Matinnka - to je zajímavé, že já je tam mám :D

záhadný.png

7. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

Nevím fakt... Já farmařím od 2009:)) Takže fakt dlouho - podle mě ale je něco, co jsme opomněli... Jdu si přečíst znovu pokyny (asi počtvrté:))

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Veron!ka pozri sa ešte na tie mixéry ak ich máš už vyčerpané že ti nedajú viac šťavy tak ich zbúraj.Dostaneš za ne krabice a tie si polož na plochu za 10 minút sa ti tie krabice premenia na mixéry.Krabice nájdeš medzi dekorkami.

9. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ahoj Skali.

Ja ich tam važne nemám. No nič idem pisat na hernu podporu

Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. slootr

slootr Baron fóra

Akci mám hotovou. Ovšem spočítal jsem si, že na to, abych splnil, potřebuju minimálně 60 mixérů. Jednoduchý výpočet - takhle jsem přemýšlel:

Chci 40+40 nápojů - to je 80. Na 80 nápojů potřebuju 800 šťáv. Takže při 3 sklizních denně jsem to dal na minimálně 60 mixérů, to je 120 (přinejhorším) šťáv na sklizeň, to je při 3 sklizních 360 šťáv denně. Za dva dny hotovo, protože některé mixéry byly lepší.

Mixér po zbourání jde zase vrátit zpátky, je zabalený v krabici a po 10 min je zase aktivní. Takže jestli jich máš jen 16, tak to je problém. Jak jsem zmínil, já jich měl na mýtině 60.

Abych toho dosáhl, vymlátil jsem hlavní a divokou louku, zaplnil políčky a za tři dny napěstoval dost akční kytky, abych umlel svých 60 mixérů. Bylo to 200x60=12 000 akční. SH bylo jen na začátek na rozpěstování. Je to šestihodinovka, takže mi nedělalo problém otočit 4x za den (jen s vodou).

Tož asi tak

Naposledy upraveno: 3/2/19
  11. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

Jo, tak to bude ono:eek:)))) krabice jsem jaksi nezaznamenala:eek:)))
    Tož moc díky!!!!! To jsem zvědavá, jestli to ještě stihnu...

Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. satelit

satelit Hvězda fóra

Veron!ka - Já už mám splněno ale 16 je opravdu málo.

13. Skali

Ahoj, já se jen maličko vmísím - tyto bedny jsou jen z toho nejlepšího mixéru - Technicky vyspělý mixér.

14. Matinnka

Matinnka Pilný autor

-družstvo-. Prosím ťa čítaj fórum. Ja som sa pýtala kde si mám najisť sadeničky. Ja viem čo akému medvedíkovi mám dodať :)

maribeja, -družstvo- a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. lumat85

lumat85 Osvícený autor

hmmmm....já mám mixérů 18, tož to asi taky nedám celé. Sice všechny vytuněné, ale i tak jsem asi v kélu. Ale je to moje volba, začala jsem včera, nic jsem nebourala. Na divošce mám obrstromy, tak jedu akční jen na hlavní. Systém jsem sice pochopila, ale nemám holt napěstováno. Zatím 2/40 a 5/40. Mixéry dozrají po desáté, ale moc bych se divila, kdybych k nim vstala:pxD

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Akciu nerobím,ale chodím sa sem pobaviť,no poviem Vám,že kým som toto dočítal,mal som aspoň 5-6 krát chuť pár ľuďom odpovedať!Robiť moderátora,tak večer som zh.l.ný jak prasa!;):pToto asi prekonalo všetko.

17. Skali

Matinnka - znovu koukám na tvůj dotaz - jestli se jedná o sazeničky od Keiry (čučoriedkové koktejly)- tak to jsou sazenice pro farmu. To samé ty chlívky. Ty tajemné/záhadné sazeničky a výběhy získáváš ovšem jako jednu z možných odměn - náhodnou odměnu. Takže pokud jsi ji od lišky Keiry dostala (to musíš vědět ty), pak hledej v inventáři na farmě.
    Záhadné tajemné stromy a výběhy od tučňáčice Pavly hledej na Baha.

18. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Já bych byla pro, zasypat čokoládou a medailemi nejenom Skali, ale i podporu....těm musí taky nervy pracovat;)
    Dlouho jsem se v diskizi tak dobře nebavila...ale modíků je mi líto, občas je to na přes...pusuxD

19. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ahoj Skali.

Ďakujem Skali. Veľmi si mi pomohla. Už ich mám :). Veľmi mi pomohlo keď som si dala do vyhľadávača ,,záh" ako ty :)

20. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Akci mám hotovou. Jak jsem se bála, že to bude hektický, překombinovaný a složitý, tak nakonec mě akce bavila.
    Přiznám se, že jsem nepočítala kolik čeho má být. Prostě pěstovala, mlela, sbírala ...... a vyšlo to :)

Pěkný večer ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.