Mixovací párty (31.1. - 5.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Skali: pokusím se
    Stav hry: 9/6 modré/oranžové

Skali je podpis OK?

Naposledy upraveno: 2/2/19
    maribeja, Skali a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. milteska

milteska Expert fóra

po ránu mám 10/5...........akorát se nenápadně mění deluxe mixéry za obyč. co dávají jen 2 šťávy ( myslím tím po vyčerpání třech sklizní a znovu posazení na plochu ) Už mi těch,co dávají 3 moc nezbylo,takže to půjde o to pomaleji

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, krapánek mně to naštvalo, po posledním pokusu jsem musela zbourat technicky vyspělý mixer a na zpátky jsem dostala jen obyčejný, no nemám já pech?, ten vyspělý dával po dvou šťávách, ten obyč. jen jednu barvu(2kusy).

maribeja, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

milteska, fany2020 Holky, ty mixery co se vam nehodi muzete bourat porad dokola i kdyz jeste nejsou vyjete (vytvori se z nich po zbourani v dekoracich Zabaleny mixer, ktery se da na plochu, po 10 min. sklidi a vyda nove prekvapeni). Vsechny mixery mam takhle vytunene pouze v luxusnim nebo vyspelem provedeni.

EDIT: Chce to jen trochu trpelivosti a neseknout s tim po prvnim neuspechu ;)

5. delonka66

delonka66 Zelenáč fóra

Nemám ve hře žádné lišky už od včerejška. Taky máte problém s hrou

6. matlafous123

delonka66 Jestli ti chybi zvirata na plose, tak si je zapni zaskrtnutim cervene zakrouzkovaneho policka.

jindrasofr, Peto121 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

matlafous Právě ta trpělivost mi chybí, nechávám je dělat co umí.:p;)-ty mixery-

jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak jsem se u kafíčka pobavila čtením příspěvkú a zjistila,že si dojdu také pro 20 mincí na upgrade továrny,no to abych začla že....

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Nějak nevím,ale začínám to vidět bledě.
    4/1 je dosti málo.
    Ani ta 7hod.doba (která nejde nijak urychlit) se mě jeví jako nešťastná záležitost.Stačí jednou nesklidit-např.22:45,to už na to-a třetina várky pak chybí. Taky dosti zdržuje 10ti min. prodleva u výměn,kór,když musím udělat tři a více.
    800 kusů šťávy je prostě moc.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak trochu otravne vymenovani mixeru, ale zase funguje na mixery zkracovani dekorek, to pomohlo... takze mam 38 mixeru na plose, 11 modrych a 10 cervenych koktejlu... ale i tak je to dost slaby... uz dochazi misto na mytine pro trhani, venku je arboretum i obrstromy a to uz roky nebylo...

11. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

já mám na ploše jen 30 mixérů, je pravda, že při bourání mixérů se musí hlídat čas to kvůli době růstu 7:00 hod, aby nedozrál třeba 05 hodiny po té co se jde spát.
    Tassi, ano to že funguje zkracování na dekorek je super.
    dodáno mám 5 a 7, to se mi zdá hodně málo.

12. matlafous123

45 luxusnich a vyspelych mixeru na mytine, na zbytku orne pudy krtkovi na kalhoty len (kecam, ten je do druzstva), vidle zapichle v hnoji a do vecera budu uz jen susit holinky ;)

evainfo, Honzulka05 a evoku57 tohle ocenili.
  13. maurehata

maurehata Osvícený autor

Mate prosim tip, co funguje na zkraceni dekorek? Zadny radek nemam, ale je nejaky remeslny produkt? Diky za pomoc.

Jinak jsem v pulce a uz asi prestanu pestovat, ono to dopada z mixeru, co mam. Mixery taky vytrhavam, pokud jsou to ty zakladni, dokud nejsem spokojena s druhou nebo jeste lepe treti verzi. Vyplati se to, pokud na to mate cas.

Honzulka05 a matlafous123 tohle ocenili.
  14. babina51

babina51 Veterán fóra

Tak jsem si vytočila 2x +1 na 6 hod. a 100% na 24 hod..Proč se mi ty 100% nevztahují i na mixery na mýtině?????Ale to už bych toho chtěla asi moc.No tak si napěstuji do zásoby a na noc dám něco delšího na padátka.
    FA207....BAHA445

15. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

maurehata já vím jen o stonku, který se sklízí 1x za 24:00 hodin, o řemeslném produktu já nevím

řádek na zkrácení dekorek se jmenuje velikonoce 2015

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. maurehata

maurehata Osvícený autor

Dekuji, v roce 2015 jsem uz a zatim jeste nehrala :D. Vratila jsem se az na konci roku 2016. Nevadi, ono to dopada i za tech 7 hodin.

evainfo, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  17. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Zdar, no já nemám ani jeden technicky vyspělý mixer. a to jich mám na ploše už 24, Nikdy mi nevyskočil. Dcera má jen 18 mixerů, ale má 3 technicky vyspělé, nechápu to a nerozumím algoritmu.
    Z těch 24 mám 16 modrých a jen 8 oranžových, to je také věc, která je fakt nefér. jsem zklamaná, pěstuju co jde a nakonec mne zrazuje systém.

maribeja, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak já mám 1 modrý luxusní mixér a 2 oranžové luxusní mixéry zatím jsem obsloužil 6 medvídků a teď bude záležet kolik lišek a tučňáků si pochutná na koktejlech

maribeja, evainfo a prdelka010 tohle ocenili.
  19. maurehata

maurehata Osvícený autor

Hrnkajda - mixer, ktery se mi nelibi, postavim na plochu, hned ho nemilosrdne vytrhnu, v inventari se mi za nej objevi zabaleny mixer, ten posadim na plochu, za 10 minut ho odhalim a podle toho, co z nej vyleze, bud zase vytrhnu ndbo necham stat. Ano je to trochu otravny, ale mam na plose asi 15 nejlepsich mixeru a 25 tech druhych nejlepsich, zakladnich nemam ani jeden ks. A ono to pak i hned jinak pribyva, kdybych mela 40 zakladnich mixeru, daji mi 80 ks stavy na sklizen. Takhle mam 135 ks.

maribeja, Honzulka05 a matlafous123 tohle ocenili.
  20. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Hm, tak asi jak jsem už po 3 nočních, tak to vůbec nechápu. většinou nebývám mimoň, ale tentokrát jsem mimoň "parexcelans". i V tom nepoměru modrý, žlutý.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.