Mistři sýraři II (17.3. - 23.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 16/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

F 92 ,B 186, A3, M 4,S 4 Legenda 27/30 Strom moudrosti 6135 + 120.....budu ráda když dodělám předposlední úkol do něhož mi ještě chybí 55 kuželů + 200 do posledního, ale co už ,tak stonek nebude;)
    ondra_k jak jsi přišel na to, že 6050 hvězdiček je 100% ?

ondra_k tohle ocenil(a).
  2. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Margziam, mas nasazeny i stromy, nebo co mas momentalne na plose? Ja davam pri akcich pidipole spolu s mrkvovojablecnou smesi, ale po okrajich nechavam stromy, z tech to taky skace. 60 kuzelu do konce akce mi neprijde nerealne ;) A s temi darky, posilat jich muzes 5, ale dostat jich muzes vic

pajaable, Hrnkajda a -wiolan- tohle ocenili.
  3. Margziam

Margziam Stará škola

Wiolan
    Díky, taky jsem to četla, jenomže to tak nezvládám s tím přemísťováním a mohlo by se mi stát, že bych to najednou odklikla (mám teď kombajny z úkolů v Družstvě postupně), aniž bych ty poháry měla vůbec někde, nebo bych zapomněla napřed obnovení stránky a bylo by mi to k ničemu a o těchto případech jsem tam četla, že pro ty je lepší, když ty poháry nechají na jednom místě.. aspoň něco..
    Nezvládám všechno...

hrobinh
    Děkuju, trochu jsem tam už četla. Ale taky zapomínám a kdybych si to chtěla přečíst znovu, tak nevím, kde to hledat.. to už jsem taky zapomněla..

Lenca_85
    Stromy mám na farmě nasázený teď všechny na mýtině, že tam dávají trochu víc BZ. Taky mám minipole a MJS a na Baha ty pohopole, protože tam mám nejdelší cuketu - teprve krátce..

Ale když mi pošlete ty kužely v dárcích, kdo můžete, tak budu vděčná a napište mi tam zrovna, co budete chtít ode mě na revanš. Nick je stejný na farmě, jako zde.. Děkuju.. A dobrou noc, už usínám..

4. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

5. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Tak krásnou půlnoc přeji.
    Po pracovní neděli jsem se dostala na Forum až teď.
    Zde mé Resumé:
    Akce hotova. V tuto chvíli mi přebývá 71 kuželů a ráno ještě přibudou z ječmene.
    TCh: holoubek, kočka, žabka a moji 30 oranžoví koně.
    TS: mišpule, planika 2x, javor japonský, citron XL, bez XXL - tak slivoň zase ne, no škoda.
    Baha TS: budhova ruka 2x, juvie, rohovník, delonix královská a kokos XXL.
    Nebe už se nebí a je to v pohodě.
    Jdu spinkat a všem co ještě plní a čekají, držím palečky.
    Všem ostatním Gratuluji.

P.S. Dřív jsem taky měla problém s vypadávátky, ale od doby, kdy před akcí sázím dlouhodobky na pidipole a s MJS, skontroluji zda akce začala a poté teprve sklízím, naskáče mi vypadávátek dost dopředu. Mám na každé ploše Johna Citrona, pohárovou legendu v předposledním levlu, tak to stíhám vždy. Jakmile napěstuji akční, jedu rovnou v dlouhodobkách a daří se. Samozřejmě i díky sousedům, kteří posílají zodpovědně dárky a v parku mám 4 kouzelné stromy.

6. m2707

m2707 Znalec fóra

Jen chci říci,že z plochy na hlavní plné česneku a 3 stájí kiwíků bylo 27 kuželů, z divošky, kde je polovina obr stromů a zbytek stáje-vypadlo 38 kuželů a z lesní, která byla plná kravínů-16 kuželů. Akce hotova a zatím mám 200 kuželů navíc.Přeji dobrou noc a hodně kuželů, ať stihnete všichni.;)

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Už se pomalu budu s vámi drazí farmáři loučit a zapluji do pelíšku.
    Kuželů navíc právě teď 123.
    Odtajnila jsem na Baha stromky : papouščí , papája xl, pistácie xl, pitahaya xl, delonix , a jediné docela slušné - tamarindový strom , můj čtvrtý. A teď bych po vzoru některých měla začít držkovat, co jsem to dostala za šmejdovinu xD, ale mě to nerozhází . Tak to plesknu do lišty a je to !
    Tajemnice na farmě budou v době, kdy už snad budu v říši snů, tak uvidím ráno , co se vyklube.
    Jo, a také bych musela držtičkovat na tohle : [​IMG]
    A má to cenu? NEmá!
    Přeji všem dobrou noc a kdo čeká na komínky, ať to padá ráno pořádně a zvesela !

8. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Splněno a překročeno, poprvé jsem používal při plnění akce Farmsčot a docela mě překvapilo, jak pomáhá, ale na druhou stranu i deprimuje neustálým přehledem a připomínáním kolik toho stále chybí, hlavně vypadávátka mi tentokrát docela stresovala.

Nicméně vše hotovo a tak není co řešit. Sice mi to stálo pár MJS a Pinky Pie koláčů, a bez kombajnu bych minipole na všech plochách nezvládal, ale odměna za to stála.

Největší radost mám z řádku v nebi, 2500 BBZ po 12ti hodinách, to je lahůdka.

U podivuhodného stromu "Ghibli" to byl jen jeden Japonský javor a zbytek se ztratil v XLsmetí.
    Podivuhodné výběhy "Půlnoc" se zase změnily na změnily na Obydlí pro kočky, Liščí noru, Vlčí doupě a Holubník - prostě paráda.
    A podivuhodné bahama stromky "Borneo" nabídly papouščí strom a pár běžných.

Když k tomu připočítám i těch deset překapávacích nádrží, které šly obratem do další Bio-lep laborky, nemohu si v žádném případě na takhle úspěšnou akci stěžovat.

Takže mi už zbývá jen nalepit do alba obrázek a těšit se na další podobné a výnosné akce v budoucnu.

9. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ahoj,splnila jsem úkoly - 3. a 5. ,Měsíční svit mám ale Východ a západ slunce zatím ne.Nechci jančit a psát na podporu hry,snad to dojde po dobrém.Fňuk,fňuk.Hezkou hru všem!

pajaable a Hrnkajda tohle ocenili.
  10. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

brééééé ránko...ťapťap padlo 79 komínov takže bajbaj akcia som to dala,,,
    Dám si kafčo a šupšup makať treba nám aj papkať...
    Hádam to ešte vytrvalci dáte a prajem všetkým pekný deň;)

11. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

takze prebyva 134 kominu

akce naprosto pohodova a super

kdyby mne nebolel zub ... ktery stejne nakonec sel ven tak jsem si akci I uzil ;)

protoze když je někdo ***** (tak se to stane) ja blb prehledl jednu runu... takze 6850 - ted napraveno ;) a 178 mi jich zbyva ;)

12. zmel

zmel Pilný autor

Aj ja sa pripajam k tym, ktori maju hotovo. Zo stajni ma potesila 1xvlcia jaskyna a sadenicky (3xmarhula XXL a 1xjavor) isli vsetky do listy. Dufam na Bahamarame to dopadne lepsie. Tie som vysadila az teraz, akosi som na ne pozabudla... Farmari, vsetkym Vam prajem pekny tyzden :D

13. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Débré ránko všem,
    Z ranní sklizně naskákalo 102 kuželů. Takže krása.
    Všem držím pěstičky a přeji krásný den.

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

hezké ránko,tak do pátého ukolu mi chybí 4 komíny, to dám až se vrátím z STK, ale dalších 200 do posledního už ne...ty odkápávácí nádrže mě mrzí ,bo abych měla aspon jednu bio-laboratoř,tak mi chybí 3ks, z chlévu mi spadly žáby-první, osel růžový a ostatní do lišty....kdo finišuje a stíhá gratulka

15. AknedZ05AknedZ

AknedZ05AknedZ Pisálek fóra

Dobré ráno,
    akce hotová. Jupí.

všem gratuluji a ti co pomalu končí, držím palce, ať to dají.

16. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj všem, taky mám hru splněnou a Bio- laboratoř díky tomu na ploše.Z tajemných stájí žádný zázrak se nekonal , ale stromky potěšily mám slivoň trnitou a na Baha tomel japonskýXXl. Mějte se hezky.:)

17. Simík21

Simík21 Znalec fóra

už mi chybí jen 14 kuželek a jedna sklizeň červánků... to dám v 10:30 sklízím a pak šup do úkolu a do roboty xD

tak ať to taky stihnete ;)

18. podminka1

podminka1 Pisálek fóra

to je smůla asi nesplním nelítají mi žádné kužele, ještě mi chybí asi 60

19. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Ahoj, akce se blíží ke konci a já tentokrát asi opět ztroskotám na vypadávátkách. I přes dlouhodobky jich chybí asi 70 ks, což do 13. hodiny už nestíhá napadat. Takže stonek asi nebude :cry:. Jinak z podivuhodných stájí a stromů opět nic, co by se mi hodilo, takže šup do lišty :(. Snad měli ostatní větší štěstí. Přeji všem zdárné ukončení akce :)

20. masa.dis

masa.dis Zelenáč fóra

Ach jo, chybí mi 334 kuželů, všechno mám napěstováno a vyšlechtěno už třetím dnem,ale ty kužely nevyskakují :( a to jsem pěstovala na pidipolých s MJS. To už je snad pravidlo, že nedodělám akci kvůli nedostatku vyskakovaček....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.