Mistři sýraři II (17.3. - 23.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 16/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Nenince,

bohužel to je otázka na kterou by jsme též rádi znali odpověď. To jak je přesně nastaveno vyskakování z polí nám RT nikdy nesdělilo a asi nesdělí.

mirae a Hrnkajda tohle ocenili.
  2. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Lidi, vy jste nenapravitelní.
    chrust1
    Než přemýšlet nad tím, co změnit nebo zkusit jinak, raději obviníte RT. Což by mělo opodstatnění, kdyby tu akci nestihl nikdo. A nikdo tě nenutí platit. Ta hra bezplatná je. Nedala jsem do hry nikdy ani korunu.
    petula1792
    Kdo kde koho nutí nakupovat? Já jsem nikdy žádné balíčky nenakupovala a akci mám hotovou. A i kdybych neměla, nikdo mě nemůže nutit kupovat. Tak akci nedodělám, no a co? Je to jen hra.
    bodlinkaMici
    To, že jsou napěstované akční plodiny ale nutně neznamená, že tím práce končí. Je nutné měnit strategii, reagovat na aktuální stav.
    Nenince
    To ti asi nikdo s jistotou neřekne. Někomu fungují velká pole, někomu malá. Zkoušet, zkoušet a zkoušet.

Sklidila jsem na obou loukách pórek a mám téměř 200 kuželů navíc.
    Přestaňte brečet a hledejte jinou taktiku.

3. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

-wiolan- Ahoj. To že někdo má poháry 10/12, to neznamená, že akci udělá.

mituli tohle ocenil(a).
  4. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj, taky mi to padá strašně bídně, ať dělám, co dělám, ať se snažím, jak se snažím.. Ještě mi chybí asi 60 kuželů do předposledního úkolu na tu druhou dekorku.. I když kytky mám všechny napěstovaný, dokonce i víc, tak ty vypadávátka jsou strašně špatně nastavený u mě.. :((
    A nemůžu najít, kde se píše prosba o poslání dárků.. Kde to mám hledat???

5. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak a ještě 43 kuželů.Pro jistotu jsem pohnojila všechny stromy,abych je ještě ráno stihla sklidit.Taková záchranná berlička.No a teď se můžu jen modlit,aby nechybělo pár kousků.To by mě fakt trefilo.
    Podle mého by měli všechny farmy být nastaveny stejně a pak by měli ovlivňovat vypadávání další aspekty jako Johny Citróny,plná runa atd.Bohužel mám pocit,že to tak zdaleka není.Všichni hráči tudíž nemají stejné šance.
    Nefňukám,jen konstatuji.Ale docela mě štve,že ač vysoký level,korunu taky pustím,skoro každou akci bojuji s vypadávátky.Někdy více,někdy méně.A začíná mě to nebavit.Nejsem žádný začátečník,vím co mám dělat na podporu vypadávání.Mám na každé ploše Johníka a stejně mi jsou na prd.Sice je to jen hra,ale proč se snažit,když nedostanu za práci odměnu.Začíná mi nějak chybět motivace.
    No ráno uvidím,odpolko písnu jak jsem dopadla.
    Držím všem palečky,aby se zadařilo.Dobrou.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný večer přeji. Dostala jsem se ke čtení příspěvků až nyní , jelikož jsem plnila hostitelské povinnosti a jen občas zaběhla k PC sklidit úrodu. Překvapilo mě dnes, že jakmile je akce hotová, začnou mi z polí padat nádrže , což znamená, že jsou konečně mírně povoleny kohoutky .
    1 nádrž ze dvou kotláren, to je solidní, jen tak dál. [​IMG]
    Dokud mám mini pole , ještě dopěstovávám do stodoly, co chybí.
    Na mýtinu už jsem dala .. [​IMG]
    Z akce komínků zatím navíc 109 . Přeji všem ať se podaří akci dokončit .

7. mituli

mituli Polobůh fóra

-wiolan-,ctu uz dva dny tve prispevky jak jsme hrozni,neumime,nezname,atd....,nevim,ale pripadas mi jak uca--nedelejte to,budte tise,honisli prispevky tak pis neco smysluplneho,a promin nechce se mi verit,ze si nekupujes ani kombajn ,tim se te nechci dotknout,ale zamysli se :inlove:

8. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

už je to tu zase,
    nářky jako prase.

;)

proboha lidi, přestaňte brečet, že vypadávatka nepadají a koukejte se nad sebou zamyslet a přestaňte obviňovat RT

Položte si pár otázek

1. Co jsem udělal proto abych zvýšil pravděpodobnost, že vypadávatko vypadne ?

2. Přečetl jsem si zkušenosti ostatních na fóru ?

3. Vyzkoušel jsem zkušenosti ostatních ?

4. Zkoušel jsem je dlouhodobě ?

5. Zkoušel jsem různé kombinace ?

6. Dokáži operativně měnit strategii během akce ?

7. Umím si akci dobře naplánovat ?

8. Umím se na akci dobře připravit ?

9. Nepřišel jsem k akci 2 dny před koncem a teď tu brečím, že nestíhám ?

10. Jsem ochoten přijímat rady ostatních ?

byvali doby, kdy mi to nepadalo ...., pozorně jsem četl rady zkušenějších a nyní NEMÁM skoro problém¨.

9. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

Ahoj lidičky, někdy nepomůžou hezké nářky nad špatným hrobem, jindy ani držení všech rad jak na vypadávky. Dost mě zaujalo, že bohatě stačí ve skleníku obětovat "pár" plodin a tím zkrátit čas růstu. Samozřejmě máme mazlíky, poháry atd. Přes to všechno to u mě nefunguje, momentálně mi chybí něco pod 70 ks temelínů. Ale zase na druhou stranu, v reálu farmáři brečí že je sucho, nebo že stále prší. Berte to jako hru, zanadávejte si, ale pořád je to jen hra. Sedíte doma v suchu, tak proč si dělat vrásky. Všem co mají splněno gratuluji, ostatním držím palce.

10. Astat.

Astat. Stálice fóra

Ahoj, já mám uděláno, splněno hotovo.
    Po 5 úkol z 6-ti a to je přesně, to kam jsem se chtěla dostat. Na baha ze sazeniček to jediné co mi vypadlo tak tamarind a banán XXL, jinak Xl stromy a pistácie, granát. Z první t. stáje ježek. Dneska jsem celý den šplhala na baha abych si mohla otevřít šlechtění pandy! Konto zuinováno, co jsem mohla, to bylo prodáno, ale se skupováním jídelních hůlek a dodáváním do úkolu v družstvu, jsem se s odměnami BBZ dostala až na 20 ZB a otevřela chov. Tudíž zbytek stájí teď zraje na mýtině ;) Na farmě ze sazeniček opět nemám slivoň trnitou (jednou taky bude, jen si zas počkám (to bude doba delší, než zvládne moje trpělivost, takže počítám, že plody do úkolu v družstvu prostě koupím :p))
    Nádrže na chameleoní výrobnu nemám, ale i tady si počkám. Vždyť když padalo staré železo do kotláren já byla mezi těmi komu padalo dost a hned ze začátku měla hned na několik kotláren, ono se ty laboratoře nezblázní.
    Tak ať Vám to padá a dorvete se k tomu co chcete :D

11. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

mituli
    Nehoním příspěvky, jaký by to mělo smysl? To mi uniká. Bude mi padat víc kuželů? Nebo je tady denní limit, kolik toho smím napsat?
    Tebe nebaví moje komentáře, mě zase nebaví číst, že to nejde, když vím, že to jde.
    Dnes se tu objevil nejeden názor, že tihle věční stěžovatelé kazí radost ze hry nám, které to baví.
    A to, jestli mi věříš nebo nevěříš, je jen tvůj problém. Do hry jsem nedala ani korunu a ani nedám. Farmu jedu bez kombajnu, co je na tom špatného? Kupóny na pomocníky si schovávám na akce, mnohdy je ani nevytáhnu, nejsou potřeba. Jediné, co občas využiju, jsou pomocníci za poloviční cenu, ale za floreny a floreny získávám pouze ze hry a v kině.
    Když jsem se nedávno snažila předat dál rady, které jsem tu získala, jeden hodný farmář (nebudu jmenovat, abyste se na něj nesesypali) mi řekl, že dnes už ti zkušení hráči ani neradí. Víš proč? Protože se vždy setkali jen s arogancí a nepochopením. Prostě je to přestalo bavit. Začínám se dostávat do stejného stádia. Jenomže ještě před pár týdny já jsem byla za každou radu vděčná, dozvěděla jsem se tady spoustu užitečných věcí.

Dnes jsem si vyměnila několik zpráv s jedním mentorem, který mi vždy poradil, když jsem potřebovala. To on mi řekl, že nejčastěji bývá u těch uplakánků problém mezi počítačem a židlí. Ovšem to nikdo z nich nechce slyšet. Všichni trvají na tom, že dělají vše jak to nejlépe jde. Tak ať se v tom plácají sami.
    Po pravdě řečeno mě mrzí jen jediná věc, a to, že se tady tihle ubrečení, co jim nic nejde, nedají zablokovat, abych jejich nářky neviděla. Je tady dost lidí, s nimiž je legrace, a ty ubrečené komentáře celou atmosféru kazí.
    Víc k tomu nemám co říct. Příště se mým komentářům vyhni, stejně jako to já udělám s těmi negativními. Někteří lidé mi naopak přes zprávu poděkují. Jako třeba dnes jedna farmářka, která neměla ani potuchy o Pohárech a Živoucí legendě. Takovým lidem předám radu ráda.
    Přeji ti hezký večer.

K akci - šla jsem prodat myši a před cenu 500 jsem zapomněla připsat dvojku. Tak ať myšky za hubičku udělají někomu radost. Za blbost se platí.:D

12. Margziam

Margziam Stará škola

Hele, Ondro, když seš tak chytrej, mohl bys nám tady konkrétně popsat (PUB = pro úplného blba), jak máme dělat body 1, 5, 6, 7 a 8 ?
    Ochotna přijímat rady ostatních jsem, ale teď potřebuji něco, co mi pomůže během těch několika hodin, které zbývají do konce akce. Včera jsem došla do 60. lvl a konečně mohla začít používat pohopole, ta mám teď na Baha, aby mi z cukety a jiných, kratších, plodin, padalo více BZ (BBZ) a snad i padátek, poháry mám tam, kam se dostaly (zvířat moc nebylo, takže zvířecí moc daleko není), zkoušela jsem minipole i velká pole se superkem, ale pořád jsem na tom tak, jak jsem.. Tak co mi poradíš?

13. Milik62

Milik62 Rádoby autor

Margziam -
    nejsem Ondra, ale přesto se pokusím .... poradit.... možná to nebude rada, ale něco si z toho možná vezmeš.

Trpělivost. 60 lvl ještě naní na to, abys stíhal všechny akce. Já například začala stíhat až tak od 70 lvl. Vy začátečníci (60lvl počítám ještě mezi začátečníky) si myslíte, že musíte mít hnedka všechno. Prostě se musíte trpělivě dopracovat do stádia, kdy budete mít všechny ty pomůcky, které již byly výše řečeny. My jsme ze začátku taky nestíhali.

14. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj lidi, koukam, nalada na foru nic moc :-/ A to jsem se prisla pochlubit, no snad nepichnu do vosiho hnizda, ale jsem nadsena. Pri odkryvani tajemnych chlevu jsem se strasne nasmala, kdyz jsme jako prvni odtajnila oranzove kozy - jako taky se hodi, lepsi, nez zlute :) Druhe byly oranz ryby, to uz jsem se rehtala a tesila se na dalsi a BAC - vlci!!! koukala jsem jako blazen, vlky jsem nemela a nemivam moc na staje stesti, takze mi vyrazili dech, radost obrovska! posledni cap, taky hodne potesil. U stromu na farme da se rict 100% spokojenost - bez XXL, citron XXL, jedle XXL, katalpa XXL (pravda, tech mam dost :) ale XXL stromecek potesi vzdycky), pak sakura (prvni) a mispule (druha). jsem nadsena a uprimne hodne prekvapena, v takovy uspech jsem nedoufala ani ve snu. Zitra uvidim, co se vyklube z baha TS - ale at uz vypadne cokoliv, radost mi to nejspis nezkazi, ikdyz i tam mi dost veci jeste schazi.

Kdo jeste plni, drzim pesti, ja ac nemam s plnenim akci od jiste doby problemy, tentokrat jsem si uplne jista nebyla, ale dokoncila jsem s predstihem, i s dnesni navstevou a oslavou dcerinych narozenin, tak hlavu vzhuru ;)

15. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Margziam
    a poháry mas kde ? Jestli je nemáš v živoucí legendě tak jsou skoro k ničemu
    mimochodem nepíšeš kolik ti chybí komínů

jinak mne pomáhá zvyšovat vypadávání konzumace řemeslných výrobků co zvyšují BZ...

a jen tak nahodou ... od sousedu mužeš dostat až 20 dárků za den ;) což je taky nemalý přínos

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Dokud budou narky nad vypadavatkama tak vime, ze jsou tu novy hraci... stari uz nemaji problem, aktivni si prectou jak na to a nepoucitelny prestane bavit psat :)
    Ale jo, kdo nedosahne na Zivouci legendu, ten ma proste hlavni plan v produkci do poharu a hvezd, tedy bahazvirata + co se hodi pestovat za kytky... a pak ty hvezdy...
    Jeste par hodin to bude trvat, ale zadny nadrze ze 6 ukolu nechci za tu cenu a za Budhovy packy taky par SH nestaci...

Vypadavat ma 150 kuzelu/den, v tuto chvili ma byt 808 ([5.ukol]+108 ) nebo chybet 92, mam 1417 (chybi 0 ), mam 157% hotovo.
    Stav mesicnich : idealne 6278 kusu (1167/den, [5.ukol]+278 kusu ), mam 7304 z 7000 (104% ).
    Stav cervanku : idealne 14350 kusu (2667/den ), mam 16416 z 16000 (102% ).
    Zatim uplynulo 89% casu, zbyva 14 hodin.

17. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

Margziam,
    v sekci Jak na vypadávátka je pár rad, hodně dobré je přečíst i příspěvky. Ve většině to funguje, je to o náhodě, alespoň tak se mi to zdá. Ale proč náhodě nepomoci?! Držím se rad, chybí mi 62 vypadávek, takže na těsno, ale snad splním komplet.

18. Margziam

Margziam Stará škola

ondra_k
    Poháry mám na hlavní, protože do živoucí legendy mi chybí příliš moc hvězdiček (teprve jsem se dostala k aktivaci rychlejšího mlýna).
    V prvním příspěvku zde - kousek výš - jsem psala, že mi do předposledního úkolu chybí 60 komínů - čili do konce celkem 260. Chtěla jsem aspoň tu druhou dekorku, abych z ní měla taky ty BBZ a taky že se mi moc líbí.. Řemeslný výrobky, co zvyšují BZ jsem taky zkoušela. A s tím vším jsem se dostala jen do toho pátého úkolu. Samozřejmě počítám jen stříbrný. Zlatý mám jen v jednom úkolu, kde to ještě šlo.. v těch nízkých lvl... Všeho mám zatím málo, takže si moc vyskakovat nemůžu.. :(

Od sousedů zdaleka tolik dárků nedostávám a já můžu posílat dárků jen 5 za den - k více jsem se ještě nedostala a nemám hvězdičky..

milik62
    Děkuju, já vím, že nemůžu stíhat všechny akce v těch nízkých lvl, ale chtěla jsem aspoň tu druhou dekorku, když RT udělalo tentokrát tu fajn věc, že dekorky i stonek dali hned do stříbrných úkolů, když na ty zlaté a diamantové nemám nic a na nakupování nemám potřebné miliony KR... sotva pár tisíc... i když se snažím v Družstvu zvládnout, co se dá...

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  19. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Jen tak pro informaci ... nechci dráždit uplakánky, ale přebývá mi 112 vypadavatek

Jen tak ciste pro orientaci vezměte počet požadovaných vypadávatek vydělte ho počtem dní akce a pokud vám jich tolik denně nebude přibývat tak s velkou pravděpodobností akci nedokončíte (pokud nezměníte strategii). Dobré je tak se na akci pripravit a hned po začátku akce (nebo I postupně při rozpestování) sklízet plodiny co rostou nejdele.

Hrnkajda a -wiolan- tohle ocenili.
  20. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Margziam
    Promiň, že se do toho Ondrovi pletu, jen malou poznámku, věc, kterou zkušení poradili mně.
    Pokud máš Poháry na hlavní louce, působí jen na hlavní louce. Nepůsobí na divoké, ani na mýtině, ani na baha. To bys je musela před každou sklizní stěhovat a po přestěhování aktualizovat hru.
    Je to pravda, skutečně to funguje, trápila jsem se s tím před časem taky. Já jsem na tom byla ještě o to hůř, že jsem měla Poháry v parku. Tam neúčinkují vůbec.;)

ondra_k, mirae a Hrnkajda tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.