Mistři sýraři II (17.3. - 23.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 16/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petula1792

petula1792 Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Mě to taky uvázlo na vypadávátkách. Co je platné, když mám úplně všechno a chybí mi 250 vypadávátek. Tím pádem mám jen 3 celé úkoly splněné. Docela mě to štve. Je to účel, aby si je člověk byl donucen koupit. A to mám šampiony sklizně 12+10 %. Jenže mi padá všechno možné jen ne kužely :-(
    http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/1/71/38/17195750_1391733615.jpg

Jediný co se dá dělat je si zaplatit :-O

Naposledy upraveno moderátorem: 22/3/15
    petaM2001 a maja.rada tohle ocenili.
  2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já jsem se zamyslela...Ač 90. level, vždycky dávám s prstem v noce (i přes počáteční paniku)...chybí 18 padátek xD
    Jak je to s tím nastavením o_O? Asi jsem udělala někde chybu :(

3. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

ja si myslím, že táto hra je uvádzaná ako bezplatná. Tak ked napestujem a som v 89 levely, mám aktivované runy za ktoré netreba platiť mala by sa dať akcia splniť. Samozrejme sa chcem zlepšovať, ale bez peňazíííííí

4. Lindusha

Lindusha Pisálek fóra

nebude se akce prodlužovat??docela by se mi to poprvé hodilo:eek:)bude mi chybět 300stovky ranních červánků:eek:(

petaM2001 a Monča*** tohle ocenili.
  5. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

no nevím, jsem level 94, napěstováno mám, ale vypadávatka 140 chybí, to se mi nezdá zrovna normální a vzhledem k tomu že taky chodím do práce, tak něco ještě rádo seberu,ale jen v 6 h ráno,tak akci nejspíš nedokončím,Práce mě živí, ale farma má být relax

6. JánLalík

JánLalík Pilný autor

tááááák mne už len jedeeeeeen kužel...dockám sa ho do rána??? dobrú noc...

7. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Zdravím... tak tentokrát i u mě slabota... ať dělám co dělám... nepadá a nepadá... kdo může a pomůže? Značka každý kužel dobrý..
    Děkuji a budeteli chtít pošlu třeba nějaký produkt nebo tak... čekám na holuby ... kujííí
    Ika

Hrnkajda a petaM2001 tohle ocenili.
  8. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

jo, tak mám taky hotovo, teď jsem hodila na plochu všechny vyhrané stromy a stáje a v klidu si počkám do rána - má farma nepatří mezi ty vyvolené, tak mne stejně nic nepřekvapí...kdo finišujete, nevzdávejte to, ke konci to vždycky padá víc;)

9. jachym1970

jachym1970 Pisálek fóra

tak patřím i já k těm, co každé vypadávátko vyhlíží, každou noc jsem dávala dlouhodobky a stejně chybí.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  10. minutka10

minutka10 Aktivní autor

tak komínky zdarne dopadali, akcia skončená až na zlatý a diamantový cieľ v prvej úlohe, v ktorých sú odmeny nič moc
    teraz na záver, keď som čakala už len na 2 posledné komínky, mi z 1 lúky egrešov na poliach 1x1 vypadlo až 11, čo inak by boli možno tak 3
    stajne a stromy sú odtajnené, za zmienku stojí snáď len granátovník XXL a rohovník z baha a na farme Baza XXL a Dub XXL ostatné stromy len XL a chlievy šli do lišty

11. Rechtarka

Rechtarka Rádoby autor

velká spokojenost s tajemnými stájemi :) vlci, žáby, kočky a oranžový včelín, snad takhle dobře dopadnou i stromy, ty vyndám zítra

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

uf hotovo, dokonce už mám 5 temelínů navíc kdo má hotovo blahopřeji a těm kdo čeká tak at jim to dopadá papůxD

13. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

v poledne jsem měla hotovo, farmu jsem uvedla do původního stavu,
    z tajemných stájí a stromů jsem posbírala:

z baha: rohovník obecný, kakaovník XXL, banánovník XL, rohovník obecný,mango XL, hvězdný strom
    farma: oranžový koně, včelí úl oranžový, žabky, krtek
    citonovník XXL, citronovník XL, citronovník XXL, lokvát, bez černý XXL, sakura
    z párty lístků: červená netopýří jeskyně, 8 superkrmivo, pštros hraboš
    není to zas tak nejhorší, tak půl na půl-takže spokojenost

14. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

bodlinkaMici: Ahoj. Omlouvám se, nechtěla jsem se Tě dotknout. Jen jsem chtěla napsat, že je lepší hledat chyby u RT, než u sebe ( nemám dodělané poháry,nepřipravím se na akci)

Hrnkajda, pajaable a petaM2001 tohle ocenili.
  15. Nenince

Nenince Aktivní autor

Stále som nedostal odpoveď či vyskočí viac predmetov keď mám polia 1x1 ako 2x2,alebo podla čoho je to vyskakovanie nastavené?

16. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Já asejc nestihnu napěstovat,hold dělám dvanáctky,chjo:-(

17. fialka40

fialka40 Pilný autor

Tak som odtajnila tajomstvá na farme - chlievy ani veľmi nepotešili - bobry C++, mačky, oranžové ryby a ježkovia (všetky už mám); zato sadenice na farme potešili viac - hlavne dve trnky :) (nemala som ani jednu, prídu vhod) a XXL stromy - mandľovník a jabloň (tiež fajn), no a 2 XL hruška a orech (som radšej ticho). Baha sadenice sú ešte v lište, odtajním ich niekedy inokedy .... len teraz nechápem, prečo sa vlastne akcia volala syrový opus ... o_O:D

skalara.v, vinea05 a Hrnkajda tohle ocenili.
  18. Verense

Verense Stálice fóra

Tak jsem bez valného nadšení splnila jen do pátého úkolu včetně, už jsem to zapíchla, protože poslední úkol nemám šanci stihnout. Z tajemných chlívků v mém levelu dosti propadák: kočky, oranž. kachny, oranž. krávy a oranž. prasata. TS byly o fous lepší: na farmě meruňka xxl, 3× jedle xxl, citron xl a sakura; na baha: papája xxl, pistácie xxl a xl, kiwi xl, pitahaya xl a hlavně buddhova ruka! Stonek v nebi tentokrát musím oželet a odkapávací nádrže holt napadají časem, beztak nemám dost chamíků. Tak a teď jen najít chuť do přebudování farmy do původního stavu, to je vždycky horor... :p

skalara.v, Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
  19. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

Je mi ouzko z hopsátek, chybí mi 100 ks. Kdyby byl víkend asi bych to stihla, ale protože začíná pracovní den a musím nejpozději o půl osmé vyjet do práce, tak mám velké obavy. Nejvíce mě "naséře" , když mi bude chybět pár kousků.
    Koš kupovat nebudu. Už jsem koupila lístky na jarmark a nemám potřebu často vkládat finance do hry. Chci se bavit, ne sahat do peněženky.

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  20. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

pro Nenince: logicky malých polí 1x1 je v součtu 4x víc, než těch velkých, takže je i větší šance na vypadnutí akčních věcí (aspoň tak to beru já, pěstuju jen na malých s MJS a velká pole používám se SH, hnojem, vodou a vrtulí pouze na rozpěstování těch základních deseti plodin).

fialka40 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.