Mistři sýraři II (17.3. - 23.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 16/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. setura

setura Pisálek fóra

Tak další akce kterou nedodělám na vypadávátkách,chybí mi jich přes 300,už mě to začíná štvát:(

Nikyna8 a -jujula- tohle ocenili.
  2. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Tak mě chybí už "jen"341 kuželů :oops:

evainfo tohle ocenil(a).
  3. Martina12345

Martina12345 Pisálek fóra

Doma mi nadávají do farmářských prdloušůo_O,ale já mám farmičku jako relax;).Jinak z tajemniček stáje mýval,pak oranž kůň,oranž osel a červené včelky,ze stromů 3-krát xxl javor,pak ořech xxl a bez xxl a sakura-jsem lv92.

4. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Dobrý večer,tak i já se musím připojit k těm co mají vše splněné,akci musím velmi pochválit,stoneček už je aktivní,a co bude ze sazeniček a výběhů se dozvím až zítra ráno,pěkný večer a dobrou noc.:)

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne ešte chýba 28 kužeľov.Zasadil som si na všetky políčka cibuľku už určite s nej toľko vypadne a bude hotovo.To teda bola fuška dať naspäť chlieviky ktoré som schoval.

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Sklidila jsem všechno tajemno a za zmínku stojí jenom: vlk, 2x javor cukrový xxl a na baha moringa xl, jinak vše šlo do lišty. Ale což, i tak dobrý, sice nepřišel lokvát a ježek, co mi ještě chybí, tak snad příště8)

7. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Čekám na kužele,jinak stáje děs>:(,myš,oranž ryba,2-liška,ze stromů mišpule,pak vše xxl mandle,meruna,citron,broskev a javor-lv92.Z Baha pithaya xl,papouščí,granát a 2 rohovník.

Naposledy upraveno: 21/3/15
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, mně se systém kdy se dodávají akční a "vyskakovátka" jen do stříbrného cíle líbí velmi. Je to pohodička dodávat něco jiného než akční.
    Odměny jsou pěkné, odpovídající náročnosti. Splněno zatím nemám, ale taky není ještě konec ;)

9. geltruda

geltruda Zelenáč fóra

m2707-asi máš štěstí,že ti komíny vypadly....kupuju pravidelně kombajn a jiné.
    Hra je nastavena tak jak je a nehodlám něco jiného připlácet-,,,hold momentálně nejsem mezi vyvolenými!"
    Dál to nehodlám rozvádět,at nedostanu opět ban:(

10. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Hotovo. Přebývá 92 komínů. Mrzí mě, že je nemohu nikomu dát. Do konce akce jich budu mít navíc určitě přes 500....

11. pralinka888

pralinka888 Zelenáč fóra

-jujula-

Heč,to já jsem na tom líp - mě chybí 398
    Mám runu 23 z 30 to si myslím,že taky není tak málo :sleepy:

-Jara05-, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  12. mirae

mirae Perspektivní autor

Tak já plním bez pand, nákladních oslů a chameleonů, na které ještě nedosáhnu, jinak noční splněny, teď střádám červánky, už jsem u stříbrného 5. úkolu (zatím mám 1781 červánků z 5000). Právě jsem odtajnila jediný půlnoční výběh, který jsem měla šanci získat, a objevily se kočky! Ještěže je sobota, sousedé snad ještě nespí a nevzbudila jsem je. Radost veliká, jsou to už moje druhé, ani jsem nedoufala, že bych mohla mít dvoje kočky, a mám je. :inlove: Teď zas hurá do práce, ať se nám to na polích oranžoví nebo modrá (podle toho kdo co potřebuje) ostošest. :)

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Návštěva uložená a chrní , já můžu v klidu vegetit na PC .
    Kuželů schází 54 ( to jde i když jindy mám vypadávátek i přes 200 navíc) , červánky sklízím za necelých 40 minut. Zavařila jsem si pěkně svojí nepozorností , byly to vlastně 2 sklizně bez MJS a vlastně bych už měla bývala hotovo (tedy až na komíny). Nu což, nedá se už nic dělat , i tak skončím včas. ;)

14. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

Nápodobně

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak kuželů 707 (na druhé f. 706, takže se rozdíl záhadně srovnal ). I já začínám věřit, že padátka mohu ovlivnit jen do určité míry. Zbytek náhoda? Pokaždé vypadne jinak - jednou 7, jednou 14. Jednou je silnější hlavní louka, podruhé divoška. Nechápu a jen koulím očima. Experimentuju, ale výsledky neprůkazné o_OTakže vím stále kulový :eek:. Citron necitron, můra nemůra, lítá si to jak chce :D
    Zítra dorazím ty ranní. Na noc jsem šoupla begonky. Jestli z nich něco napadá, netušim, moc je nepěstim, normálně ujíždím na cibuli a pórku. Tož uvidime ;)
    (Rovněž patřím do skupiny nepochopených závisláků xD)

16. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

Přeji pozdní dobrý večer. Vidím, že reakce jsou doma všude stejné. Opravdu jsem se pobavila. Moji blízcí už ale mají pochopení, jsou rádi, že méně remcám. Jinak ke hře. Hopsátka nehopsají, chybí mi ještě 250 kousků. Sice to nevzdávám, ale už se mi zvedá adrenalin.

17. eromu

eromu Pisálek fóra

Já mám odtajněno. Z rostlinek stojí za zmínku jen rohovník, sakura a xxl mandle, ale zvířátka to bohatě vynahradila. :) Vlk (konečně!), holub (konečně - měla jsem jen toho jednoho z akce), kohout (už třetí, ale pořád je to nové zboží - jen kdyby tolik nežral ;) ) a obligátní bobr ++.
    Jen já se těch pitomých žab snad nedočkám! :( Ale za mě celkově palec hore.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Komínků už jen 35 a bude to.
    Dnes zalezu do peřin o něco dříve než obvykle a tak vám všem přeji dobrou noc.

19. lacrima

lacrima Titán fóra

Hlásím dokončeno , hotovo ... a přeji dobrou noc a hezké sny.

20. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Poslušně hlásím také vše dodáno a připojuji se k přání dobré noci.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.