Mistři sýraři II (17.3. - 23.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 16/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Odhalení TS na baha

2x granatovnik
    1x pandánová palma xxl - spokojenost
    juvie ztepila
    budhova ruka - uz sedmá ... no přežiju to
    pistacioník

takže celkově NIC MOC

A ještě mi chybí 112 komínu ... to bude v pohodě to napadá...

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jo, komíny schází, mám teprve 642. Vždy mám hopsátek o dost navíc, tentokrát prdeček. Asi je to tím, že se s tím tak ...mažu?, bo není kdy na dlouhodobky. A taky vybagrovaná mýtina chybí. Ale co, dám nedám, nějak zvlášť mě to nedere. Biolep už mám, tak desítku klíďo vynechám.Uvidíme. Ono to nějak dopadne, no ne :D

Naposledy upraveno: 21/3/15
  3. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

U mě dobrý, děkuji milý RT ♥♥♥
    oranž rybník, bobr ++, holubník, kohout
    mišpule, meruňka, lokvát, planika a 2 x slivoň trnitá
    juvie, granátovník, liči xxl, mandarinka xxl, kumquat xxl a moringa xxl
    palec nahoru, hezká akce

4. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

mituli

Já si to nemyslím s jistotou. Použila jsem slovo MOŽNÁ. Je to jen úvaha. Taky jsem napsala, že by se musela udělat plošná statistika, aby se to potvrdilo nebo vyvrátilo. Nicméně jsem ráda za tvou reakci, která moje slova vyvrací.
    Potom tedy i já, tvrdošíjně neplatící farmář, mám hypotetickou možnost, že se na mě občas usměje štěstí. Nakonec jako v této akci. S tajemnými výběhy a tajemnými stromy na Bahamách jsem nad míru spokojená.

Ještě 75 kuželů a mám hotovo.

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak někoho rozrušila a vytrhla z pěstování návštěva, někoho práce... mě zas choroba... a tak jsem odpoledne nesklidila zavčasu, protože jsem udřímla s maloškem (a byly z toho 3 hodiny spánku, ze kterého jsme se probudili oba protivní) a nenasadila dlouhodobky s vodou a SH... Ale snad bych měla těch 132 chybějících kuželů "dát" 8) Přehodnotím situaci a upravím strategii :D

A taky bych už konečně měla dát naplochu uzrát všecny ty TS stromy a zvířata, která na mě čekají v liště na odkrytí... minule jsem tam usyslila 14 TS chlívků, a tak se jim tam už nelíbilo, že se nakonec vyklubal Kohout (žravec jeden), ještě 1 čáp (mám tak 2)... a zbytek mi tak neutkvěl... Tak uvidíme, co se odtajní tentokrát ;)

6. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Úloha ukončená, stonka aktivovaná, teším sa z nových chlievikov a stromu na Bahame, všetkým nech sa pošťastí;)

Naposledy upraveno: 22/3/15
  7. Rechtarka

Rechtarka Rádoby autor

tak já 5.úkol nedám, jsem na 59% červánků a zítra tu taky nejsem :( škoda, akce se mi líbila

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Návštěva vedle u mladých na večeři , já mám klídeček ...
    A mimochodem , abyste věděli , tak asi nejsem normální ( to je mi známo ..hihi), když hraju takovou blbinu (mysleli tím Farmeramu)...bylo mi taktně naznačeno, že není k pochopení, jak může studovaný člověk hrát něco takového...věřil by někdo, že může existovat tvor, který nemá rád naši milovanou hru ? xDAť si každý vleze ...kam chce, já svoji farmičku miluju ..:inlove:
    A komínků už schází jen 90 .

9. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Tak přeji příjemný sobotní podvečer,
    pracovní vytížení při sobotě je na normální hranici. Akční mám napěstované již od čtvrtka a kužely? u nás jsou to parníky :-D, těch mám 769, takže si myslím že to z dlouhodobek napadá v pohodě.
    Všem co mají hotovo gratulace a všem ostatním držím palečky a přeji ať se zadaří.

10. m2707

m2707 Znalec fóra

pajaable- vysokou školu mám, 6 křížků na krku a kvůli farmičce jsem si pořídila chytrý mobil, abych mohla sklízet kdekoli zrovna budu.:D:D:D Kdo je tedy větší milovník farmičky?:D:D:D
    Jinak už jen 3 kužele a hotovo;) Už se nemohu dočkat, až hodím na plochu další bio lab.;)

11. burds

burds Titán fóra

Pajaable jako bych slyšela moji dceru.Jak takovou blbost můžeš hrát.Ještě že syn tomu rozumí.Ještě 8 komínů a mám hotovo.Hra mne stále baví a asi jen tak nepřestane.

12. dominator5

dominator5 Pisálek fóra

jak to děláte,že máte vypadávátka? mě z pidi polí červánku vypadnou tak 2,3 ,na dlouhodobky asi nezbude moc času

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak už jen 144 komínů-na noc begonie tak uvidíme ráno kolik bude chybět ;)
    zítra dám na plochu odměny a budu doufat že se na mě usměje nějaká novotaxDale přimém štěstí bude asi prd velebnosti

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Na vypadavatka postupne prijdete - vsechny ty zvysovatka ziskate, no akorat John Citron se musi bud koupit nebo vymenit pri O+D...
    Hlavne zadny prostoje, kdyz je noc dlouha, akcni pocka...
    Ovsem s TS, tam je to jina, tam je to nahode, ale nekdo drzel palce, mam o dva problemy mene a o dva vyssi stromy vice :)
    Z dalsich ukolu jsem ziskal vic TS, takze celkem :

11 borneo : moringaXL, 3*pistaciovnik, juvie, granatovnikXL, pistaciovnikXL... potesilo magnoXXL, bananovnikXXL, granatovnikXXL, skvele novy Buddha!
    6 ghibli : bezXXL, citronXL, javor japonsky, merunkaXXL, javorXXL... mispule! konecne! :)
    4 pulnoc : krtek, pstros oranzovy, myval, rybnik oranzovy - takovy vyber a nic netrefilo...

Vypadavat ma 150 kuzelu/den, v tuto chvili ma byt 631 ([4.ukol]+131 ) nebo chybet 269, mam 1155 (chybi 0 ), mam 128% hotovo.
    Stav mesicnich : idealne 4901 kusu (1167/den, [3.ukol]+901 kusu ), mam 7304 z 7000 (104% ).
    Stav cervanku : idealne 11203 kusu (2667/den ), mam 11471 z 16000 (71% ).
    Zatim uplynulo 70% casu, zbyva 43 hodin.

15. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Akce dokončeno. Jsem ráda, že už je farma zase v normálním režimu.
    Všem přeji pěkný sobotní večer, gratulace těm, kteří mají hotovo a ostatním, aby včas vše dokončili.

PS: pro pajaable- jenom mně moc potěšilo, že v tom nejsem sama a jak čtu příspěvky pod Tvým, je nás více. Pěkný večer farmáři a nedejte se. Kdo je normální???, ať si to každý přebere po svém, přece my farmáři.

16. hroudov

hroudov Vévoda fóra

bohužel i já patřím mezi ty, kterým vypadávátka po všech pokusech prostě nevypadnou, většinou mám vše vypěstované, ale ztroskotám na vypadávátkách, je to škoda a docela mě to deprimuje a odrazuje od plnění akcí :oops:

17. mituli

mituli Polobůh fóra

No moc bych ty Citrony nevyzdvihovala,mam tri--uspesne draze ziskane pri OD,na jedne plose mam jeden,na druhe dva,tam kde je jeden jsem mela 9kominu a tam kde jsou dva byl pouho pouhy jeden komin,takze jsem jim prestala verit---jdou do listy:(

18. princesrock

princesrock Pisálek fóra

este keby sa dali niekde zohnat pandy :((

19. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

Ahoj, tak ja to asi nedám, chýba mi ešte 404 vyskakovátok, to už asi nestihnem :-( , ach jaj, zase tie vyskakovátka. Nechápem,prečo výsledok nezáleži na mne a mojom snažení, ale na vyskakovatkách, ktoré nedokážem ovplivniť...

20. drevenakova

drevenakova Perspektivní autor

Tak na obou farmách akční rostliny vypěstovány, chybí mi na každé cca 160 komínů, ale to určitě ještě napadá. Mám ještě aktivní MJS a cukíňák, nedávám zatím farmu do základního stavu, ale pěstuju na malých políčkách rostliny do stodoly. Až na noc dám dlouhodobky. Bornea, ghigli a půlnoc dám na plochu až zítra, i když jsem zvědavá, co na mne z nich vyskočí, ale jsem velká holka a do zítřka vydržím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.