Mistři sýraři II (17.3. - 23.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 16/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Shania.

Shania. Rádoby autor

Ještě 150 temelínů a je hotovo. :)

Hrnkajda, pajaable a evainfo tohle ocenili.
  2. Aneis

Aneis Zelenáč fóra

tak na druhé farmě co vedu mi chybí jestě 455 komínů,paráda!:D

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky musím podat hlášení.Jedna a půl otočky a mám napěstováno.Chybí 70 komínů.Ty v pohodě napadaj až dám dlouhodobky.Z tajemných mě potěšil růžový rybník.Na Baha mi vypad tamarind.Ostatní pobrala bezedná lišta.Akce se povedla.Ocenila jsem že nízké levely dostaly i nářadí.

4. kubija

kubija Pisálek fóra

Ach jo, vše, co je zadarmo, jako odměna není prostě pro mě. Kromě planiky, kterou mám 4., vše do lišty. Slivoň a sakura se mi zase úspěšně vyhnuly. Potěšila by i kamenná pinie a mišpule, které mám po jedné. O stájích ani nemluvím ... Vše do lišty. Ježek, čáp, holoubek, žáby, kivi, vlk jsou prostě v nedohlednu. Uvidím, co bude na Baha, zatím chybí vypadávátka.
    Tak ať to ostatním dopadne podle jejich přání :D

5. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

jaji,
    nešílím jen mám sehnat ještě víc jak polovinu vypadávátek...a to jsem na začátku měla dlouhodobky.....a čas tlačí...

Naposledy upraveno: 21/3/15
    Hrnkajda, jaji a evainfo tohle ocenili.
  6. slootr

slootr Baron fóra

Dnes jsem odtajníl odměny. To teda byla jízda, naprosto ukrutnej propadák. Na rozdíl od posledních TS na stromy i na chlívky, kdy mi padly celkem slušný úlovky. Zdá se, že když RT chce, tak to je fajn, když ne, nemá cenu se snažit. Posuďtě sami:

krtek, myš, bobr c++, holub -- chybí mi ježek, to chci takovou dobu opravdu tak strašně moc???

2 x jedle XXL, citron XXL, katalpa XXL, sakura, planika -- chybí mi mišpule, povzdech jako výše.

no a z ostrova je jich víc, byly tam i ze stříbrného úkolu co je teď nový stálý:
    2x juvie, pistácie, 2x delonix, hrozen moře XL, 2x granát XXL, granát XL, papouščí, mandarinka XL - to se tý budhový ruky nikdy nedočkám?

Prvně jsem si přečet, cože za typ sazenic a stájí to je. Pak jsem se zaradoval, že konečně dostanu to co nemám a už je vyřazeno. No a pak se dostavilo naprosté zklamání a rozčarování.

A to jsemm na tom vzhledem k délce hraní dobře, mám vče kromě těch tří zmíněných vyjímek. Co ti chudáci noví? Ani OD akci nemají, prostě mají smolíka.

7. Arleta22

Arleta22 Rádoby autor

bude baby boom?

8. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak jsem odtajnila stromy na Bahamách a velká spokojenost.
    Největší radost mi udělala Delonix královská, tu jsem ještě neměla. A dál Pistáciovník XXL, Granátovník XXL, Banánovník XXL, Juvie ztepilá a Papouščí strom.
    Juvie a papušák půjdou do lišty, ostatní s radostí využiju na bahamce.

geltruda

Pokud se dobře pamatuju, tak z růží to nepadalo nijak extra nikdy. Když jsi v levelu, kde máš růže, musíš mít i cibuli, ta je level před růží. Cibule má o více než 4 hodiny delší dobu pěstování. Časový rozdíl doženeš vodou a hnojivem a z cibule to padá líp. Alespoň u mě ano.

slootr

Řekla bych, že problém není v RT, ale v každém nespokojeném farmáři. Všichni chtějí všechno a nejlépe hned. Možná to bude tím, jaký kdo má přístup k životu. Já jsem se naučila vyjít s tím, co mi život přihrál, jsem vděčná i za to málo a to platí pro realitu i pro farmu.

Naposledy upraveno: 21/3/15
  9. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak mám hotovo,akce super,byla to pohoda ;)

Farmerama 95+ *** Bahamarama 228+
    farmařím od 5.10.2010

10. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky,tak hlásím na dvou farmách hotovo a na nejmenší mě chybí 53 kuželů,což je zanedbatelné,to dnes napadá.Chlívky i stromky jsou na ploše,tak uvidíme,co se z ních vyklube.Hezkou hru a zdárné dokončení akce všem.:)

11. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

slootr,
    fakt? Myslíš?
    Já si většinou na konci řeknu...vždyť je to jenom hra...Teď jsem ale nemocná.Nejsem pracovně vytížená,hraji tedy od začátku. Mám i slušný level,šlechtěnce snad dám. A ty se divíš, že je člověk naštvaný, když skončí na něčem, co nemůže ovlivnit?(A to můžu sázet i karafiáty)

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári prajem pekný deň.Akciovky dopestované kužeľov mi chýba 92.Susedkov a priateľov mám super chcem im za pomoc s darčekmi poďakovaťxDxD.Ešte tie nádrže získať postaviť si červené laboratórium a budem spokojný.

13. slootr

slootr Baron fóra

ja-pe: Napsal jsem snad někde, že se dívím, že je někdo naštvaný? Většinou pouze napíšu, co si myslím, snažím se vyvarovat jakéhokoli hodnocení jiných příspěvků. Každý má jiný pohled a je jeho právo svůj názor napsat. A já mám tak minimální povědomí o jeho náladě, situaci, atd, že si prostě nedovolím jeho názory komentovat nebo usměrňovat.

-wiolan-: asi totéž. Ale díky za filozoficko-existenciální lekci

Co se týká akce, tak mi chybí posledních 6 otoček červánků a 110 kuželů. Mýtinu jsou nakonec neboural, ani stromy na divošce. Prostě se výpočet dostupných políček ukázal jako správný a vše se zdárně sune k cíli.

Hrnkajda, k.vitek a evainfo tohle ocenili.
  14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ja vim co chci - za praci (stejnou jako ostatni) odpovidajici odmenu... ne nahodu, kdy jeden ma (at se to srovnava podle cehokoliv) radove lepsi a druhej nic pouzitelnyho... proto nemam rad KS, TS, BB a nahodny pocty+druhy ve stejnych ukolech pro vsechny....
    Nevim co je to "ziskat hned", ale urcite vim, ze kdyz uz se TS s tim co nemam NEDA koupit, tak to rozhodne uz je "pozde", ne? Vim proc to RT dela, takze je to zamer - kupovat NAHODNOU novinku hned a tedy velky pocet, protoze "casem" uz ji nedostanu... driv to tak nevadilo, za pul roku v pohode, ted uz mi vypadal mispule a mozna dalsi TS - radeji to nesleduju...
    Tak drzte palec, pres noc jsem dal pohopole s mesicni a mam komplet tri ukoly, hned jsem nahazel cervanky co uz jsem mel a tak vsechny "podivuhodny" nasadim nekdy odpoledne at se nahoda ukaze!

No a vypadavatka opet pres maximum, tipuju 200% na konci...

Vypadavat ma 150 kuzelu/den, v tuto chvili ma byt 580 ([4.ukol]+80 ) nebo chybet 320, mam 1059 (chybi 0 ), mam 117% hotovo.
    Stav mesicnich : idealne 4508 kusu (1167/den, [3.ukol]+508 kusu ), mam 7304 z 7000 (104% ).
    Stav cervanku : idealne 10303 kusu (2667/den ), mam 9558 z 16000 (59% ).
    Zatim uplynulo 64% casu, zbyva 51 hodin.

15. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Slootr

Nemyslela jsem to zle, pokud tě to urazilo, omlouvám se. Možná jsem zvolila špatná slova, moje chyba.
    Jen jsem chtěla říct, že když před pesimistu a optimistu postavíš dvě stejné, zpola plné sklenice, pesimista bude hartusit, že sklenice není úplně plná. Naopak optimista si řekne, díky aspoň za tu polovinu, taky tam nemuselo být vůbec nic.
    Takže asi tak. Jen jsem chtěla ukázat, že záleží na úhlu pohledu, kdo se jak dívá. A taky je to hra, nevím jak kdo, hraju pro zábavu, relax, nechci se u hry vztekat.;)

Abych nebyla mimo téma, chybí mi 156 kuželů. Ráno to nějak nepadalo, ale do pondělka času dost.:)

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

slootr - kdyby se ti nepodařili ježulové do O/D získat a půjdou - li posílat, tak se ozvi, mám je 7x.

Jinak kuželů mám 605, noční komplet a na červáncích dřu.

17. burds

burds Titán fóra

Z Baha sazeniček vše do lišty.Ani jeden strom Xl .XXL ani náhodou.Tak snad příště.Chybí mi tamarind,doufala jsem.Tak třeba při TS.

pajaable, Johnny a evainfo tohle ocenili.
  18. libor10

libor10 Pisálek fóra

Takže chybí mi asi kolem 600 padátek to už asi nestihnu. Takže mně bude mrzet že jsem utratil ZB na chov pand zbytečně :( . Ale zatím není ještě nic ztraceno zázraky se dějí nebo ne?

19. m2707

m2707 Znalec fóra

libor10- Nasaď rostliny s co nejdelším časem, obr stromy- pokud máš a vše ti napadá. ZB za chov pand jsi zbytečně nedal, stačí se podívat na úkol Vyvolený;)
    K tématu, abych nebyla mimo. Čekám na posledních 51 kuželů a úkol je hotový. Hned nasadím další bio-lep laboratoř:p. Ale potřebovala bych ještě 5 nádrží na třetí:p. Jsem já to ale nenažranecxDxDxD

20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Když pročítám příspěvky, tak mne jímá depka. Měsíční kytky snad začnu popotahovat ze země i ručně, očima to nepomáhá, možná, že tato otočka splní teprve třetí úkol. Myslela jsem si, že když se rodinka na víkend rozprchne všemi směry, budu mít klid na hru, ale to bych potřebovala jakýsi urychlovač času. Vše roste pomalu, malé kotě, které mi pověsili na krk, stále vyžaduje pozornost - no prostě dneska bída

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.