Mistři sýraři II (17.3. - 23.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 16/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Tak po nocni sklizni, kdy jsem nemohl spat kvuli zubum mam akcni kytky napestované a mam 551 kuželů

nasel jsem liskace a cibuli.

kužele napadají času je dost.

jdu postupně házet do úkolů

2. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem, já už budu mít všechno kvítí napěstováno a chybí mi jen 308 kuželů a Ty budou zítra. Přeji hezký den a pohodu. Tera:)

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Po ranní sklizni:
    chybí 6000 červánků a 175 kuželů

Farmerama 95+ *** Bahamarama 228+
    farmařím od 5.10.2010

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Taktéž hlásím hotovo ! Nyní jsem se dal na velkochov kravek!:)

5. mamba54

mamba54 Stará škola

To je zoufalství, ze tří polí, aktivovaný strom moudrosti !celých! 18 kousků kuželů:wuerg:

6. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Tak já jsem na tom bídně s kuželama a to mám živoucí legendu na 27 a jim cukino-jablečnej koláč + jarní věnec :/

Červánky: Mám 9339.
    Měsíční květina: Mám 5400.
    Kužel: Mám 376.

7. burds

burds Titán fóra

Dopěstovávám kvítí a kužely do 5 úkolu.Včera jsem místo sklízení šla raději na oslavu do restaurace s rodinou.Oddech člověk potřebuje a bylo to fajn.

8. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Po ránu, změna pouze v kuželích, měla jsem nasazeny růže, takže kužely mám již všechny, ještě jednu až dvě otočky červánků a rukám klid :)

denní: Mám 13516. Ideální stav 7408. Plním na 182,5% Hotovo 84,5%
    noční: Mám 7005. Ideální stav 3241. Plním na 216,1% Hotovo 100,1%
    kužel: Mám 906. Ideální stav 417. Plním na 217,3% Hotovo 100,7%

9. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

Zkouším to trochu jinak noční květinu mám hotovou, denní mám 5450 chybí ještě hodně, ale dnes přes den a včerejší noc dávám dlouhodobky na kužele stav kuželů mám 558,
    čtyř hodinovka je blbá když člověk chodí do práce zkusím to přes víkend dopěstovat, přijde má prodleva času dát čtyřhodinovku a jít do práce.
    Buď to vyjde nebo ne, bohužel tentokrát je akční ve stříbrném úkolu takže se nehnete bez toho, aby se splnilo do dalšího, což je škoda.
    No uvidím svět se nezboří když akci nesplním.Chtěla jsem nádrže, nějak mi nepadají, mám jich teprve sedm ve stodole.

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári mne ešte chýba 267 kužeľov a otočiť jarné zore 5x ale to budem mať dosadené až zajtra.Bože čím som sa previnil?Z tých tajných stajní prepadák čo z akcií mávam za toľké sadenie.Tu je výsledok:bociany,žlté myši,oranž.ryby a oranž.kotláreň.Všetko išlo smer lišta ja som tušil že nič poriadne nezískam lebo to je u mňa takto vždy.Uvidím čo mi nadelia tie tajné sadenice na Baharamu.

11. artex

artex Perspektivní autor

Toto je první akce, kdy plním s plnou legendou - chudáci bobři :) - Kuželů 560

12. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Tak chybí mi poslední otočka do 3. úkolu měsíční kytky a pak dojedu ty 4.hodinovky, ty jsou za trest, co 3 hodiny u počítače je utopie, alespoň pro mne, chybí mi ještě 9.000 kytek. Tak snad přes víkend. Jinak TS - kdoule xxl, citron xxl 2x, sakura, planika, mišpule, takže dobré, sice je mám, ale hodí se. Kužely dorazím dlouhodobkami na noc.
    Co mě těší, že se mi podařilo rozumně dokoupit kivi ptáky a pořídit šnorchl výrobnu. Sice zatím na nic, ale uvidíme.
    Ať se vám daří, nejen ve hře ;)

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak hlásím:
    komíni 467, noční 5850 a denní 4960 + zaseto všade. Teda přátelé, jde mi to jak psovi pastva.
    Paradoxně na druhé (novější) farmě mám víc hopsátek ( a přitom méně mazlíků, nižší ŽL, ne tak vzrostlou fazoli, méně run atd...)
    o_O:eek: Ale času dost, holinky už ani nevyzouvám a vidle mám připravené u nočního stolku. Takže to dám, i kdyby čert na koze jezdil;) (bo bude víkend a to mám volníčko :D)

14. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Ja hlásim, že všetko mám napestované a to som začal cca 6 hodín neskôr po začatí akcie :) Splnené 4. úlohy a v podstate čakám na posledných 316 komínov. Posadil som dlhodobky, takže predpokladám, že v priebehu zajtrajšieho dňa bude akcia splnená. Akcia sa mi veľmi pozdáva, hlavne rozvrhnutie dodávok, kedy už pri striebornej úlohe sa dajú získať pekné ceny. Ostatné úlohy sú už len bonusom k tomu. Takže aj za mňa palec hore.

15. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahoj zdravím,pěstění jde vcelku dobře,sázím pouze na Hlavní louce a Mýtině.celkem mám 14856 ranních červánků,3268 měsíční květiny,721 kuželů.Divokou louku jsem neboural,myslím že zítra večer bude vše potřebné včetně kuželů ve stodole a k dodání do úkolu:) těm co už mají hotovo gratuluji.Hezký den všem;)

16. -Evitas-

-Evitas- Pisálek fóra

moc pěkné ceny :), hlavně odkap. nádrže. Jen kdybych tu akci stíhala:oops:xD

maribeja, pajaable a evainfo tohle ocenili.
  17. Viky007

Viky007 Baron fóra

Plním třetí úkol v potu tváře, bourat stáje ani stromy nechci, jsem konzerva, jak říká mé dítě, celý úkol nedám. Z TS se vyklubala sakura, cukr. javor a datle, bezinka....No holinky také přes víkend nesundám, jsem sama doma, mohu v klidu na farmě pracovat, možná i ty vidle u postele budou.

18. mamba54

mamba54 Stará škola

tak já už nevím, tři sklizené plochy s pidipolíčkama, strom aktivní, živoucí legenda na 25 a výsledek ještě ubožejší jak ráno - 13 kuželů ze všech ploch, co musí padat těm v nižších levlech, asi nic

-Jara05- a Trepifajksl tohle ocenili.
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

mamba54 - mě to z akční taky moc nelítá. Máš - li časovou rezervu, frkni nějaké dlouhodobky (lískáče, cibulička atd). ;)

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

krásný sluneční den všem farmářům [​IMG] .. jupííí xD volný víkend .... od včera dávám jen vodu a sklízela jsem "pracovně" ;) pozdě do noci a tak pátý úkol hotový ... červánků chybí 5 272 a kuželek 192 :music: ... dárků chodí hodně, díky mým skvělým sousedům ( oni ví, chodí sem) moc moc děkuji :inlove: .... tak ať se všem daří :p něco pro dobrou náladu xD
    Pasou se dvě krávy, jedna z nich zvedne hlavu a udělá : "Bůůůůůůůů…… druhá se na ni podívá a řekne: "No, teď jsem to chtěla říct…..."

Naposledy upraveno: 20/3/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.