Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji hezký den...:)
    jsem spokojená, padly všechny novinky k tomu i ty poslední v nabídce + mnoho XXL stromů. Nestěžuji si, vrním..:D
    Ještě mám od každé tajemné (Ganga a Nassau) 10 ks v liště a nechce se mi bořit místo. Nechám je uzrát...
    Mějte se príma.

Shanigan, babako a kometak96 tohle ocenili.
  2. mrkvička_chlupatá

mrkvička_chlupatá Rádoby autor

:inlove:Vždycky mě pobaví, které tajemničky už jdou naposledy do TS a já je ještě ani neviděla. Máte to taky tak? Rakytník a garcíia se mi na farmě bojí po jedné, hlavně že mám nepřeberné množství XXL moruší a bezinek. O XL stromech škoda mluvit. Řekněte, vy veteráni hry, kdy naposledy přijel vlak na šlechtění stromů?? Nepotřebné chlívečky jsem odvezla už asi 2x možná i 3x, ale ty stromky ještě ne. Taky bych ráda strom na SH. Jestli moderátor uzná, že to sem nepatří předem se omlouvám a zadem,8)8) je mi to jedno.

3. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Zkusim jen pár TS a uvidim, asi koupím jen 2-3 a mohlo by z toho být něco dobrýho.:inlove:
    Všem přeji hodně štěstí. ;)

Naposledy upraveno: 18/12/15
  4. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Tak tu skúsim kúpiť 5 a viac stromov. žiaľ financie nepustia kúpiť si ten balíček, nech už ho vychvaľujú ako chcú :eek:. No možno budem mať šťastie, v tom zozname je dosť takých čo nemám xD

5. anica16

anica16 Aktivní autor

koupim jen na co mam floreny :mad:nyni opet jen korunky .....a ve finale dostat novinku je jistota v balickach a to me uz prestava bavit...po 5letech.....

babako tohle ocenil(a).
  6. veragrunt

veragrunt Pisálek fóra

Tak sazeničky opravdu kupovat nebudu. Mám toho plnou lištu a není to kam dávat. Vůbec tato hra na venkovské fafmaření připomíná poslední dobou spíše hru na botanickou a zoologickou zahradu,plochy nové nejsou a zábavnost a odpočinek u pěkné hry byl vystřídán nervozitou a honičkou, jak to všechno stíhat a kam to všechno dávat.Určité možnosti jsou, ale na úkor našich peněženek. Pokud nebudou přidány nové plochy na pěstování, ztrácí hra smysl a po 5ti letech mne to přestává bavit.

7. Farmářka01011

Farmářka01011 Zelenáč fóra

Dobrý večer farmáři. Nevíte někdo, kde mohu získat Baobab? Chápu to správně, že se bude vyskytovat v jiné sérii TS, tedy ne v této zn. Tahity? Předem děkuji za odpověď :)

EDIT: Moc děkuji sopti a nezmarka.cz za odpověď :)

Trepifajksl a babako tohle ocenili.
  8. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Farmářka01011,
    vzhledem k tomu, že ve výpisu možných stromů není, tak se získat v této akci nedá. Pokud ti jde konkrétně o baobab, asi si budeš muset počkat na OaD a nebo až se vrátí sady, kde jej bylo možno získat viz:Tajemné sazeničky a podivuhodné stromy

9. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tentokrát koupím sazenice pouze na Bahamaramu, další jeřáby opravdu nepotřebuji a nechci. Zatím jsem koupil 10 ks, podle výsledku koupím dalších 10-30 kusů.
    Držím všem palce a doufám, že příště ten jeřáb opět vyřadí.

10. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Koupila jsem po deseti stromech na farmu a Bahamku, velké naděje na novinky si ale nedělám. Většinou nemívám štěstí.

11. magnum1977

magnum1977 Pisálek fóra

Zdravim vsechny.Tak u mne z 10 na farme a 10 na baha novinka nepadla jablon xxl 2x oliva xxl datel xxl 2x moruse xxl mispule xl a xxl javor cukrovy xxl a prvni vrba tak aspon neco a na baha mandarinka xxl delonix xl pitahaya xxl 2x kakao xxl kumquat xxl mombin xxl banan xxl a 2x garcinia nektarinka nikde opet.koupila jsem jeste 3 a 3 a pak uz to radeji necham na priste vsem preji hodne stesti a dobrou noc

12. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Tak kúpila som desať stromčekov a som spokojná aj tu ;) tri ohňové tieto som ešte nemala . Budhova ruka dva a jeden tamarindový tieto síce už mám po jednom,ale aj tak potešili . no a ďalšie tri sú naviac k tým čo už mám ,liči, mandarinka , mango ,kumquat . Takže u mňa spokojnosť xD

13. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

7 ks na Baha
    Delonix XL + XXL + XXL
    Rohovník XXL
    Garcinia 2x
    Moringa XXL
    Vám všem přeji větší štěstí.

14. lerkan90

lerkan90 Pisálek fóra

Koupila jsem na zkoušku 3 stromky, výsledek nulový - XXL - ořešák, kokosová palma, kakaovník. Tak končím s nákupy a floreny dokupovat nebudu.
    Všem přeji hodně štěstí.

.mama789. tohle ocenil(a).
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné ráno :) i zde jsem si vzala balíček: rohovníky XXL, acai XXL 2x .. neměla :p, pandam XXL, tamarind XL 2x a XXL .. neměla :p, budha XXL 2x, garcinia, rohovníky XXL, nektarinka a mangosta 2x xD a ostatní lišta ... moc spokojená a všem držím palečky ;)

16. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak odtajněno:
    2×tamarind XL, pitahaya XXL, 2×kokosová palma XXL, pandánová palma XXL, mandarinka XXL, delonix XXL, rohovník XL a mangostan.

Mám jednu novinku, to je super. Ještě možná zkusím ulovit nektarinku ta se mi pořád vyhýbá.

Naposledy upraveno: 19/12/15
  17. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, u mě pitomba XXL (moje první xxl), 2x moringa XXL (tu jednu mám) a mandarinka XXL. Novinky nic, už mi chybí ty od minula. Tak snad příště :)

evainfo tohle ocenil(a).
  18. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

U mě to nebylo zas tak "slavné":
    Rohovník XXL, Pitahaya XXL, Třešeň XXL

babako, kometak96 a evainfo tohle ocenili.
  19. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tak jsem sklidil svých deset sazenic a zpočátku to nevypadalo moc dobře: Mombín XXL, Delonix XXL, Papája XXL, Rohovník XL, Pitahaya XXL, Tamarind XXL, Hrozen moře XXL, Rohovník XXL a z dvou podleních co jsem odtajnil padl 2x Mangostan. Jelikož u mě na ostrově novinka nikdy nepadá, tak jsem spokojený a koupím ještě 30 ks. Chybí totiž grapefruit, nektarinka a i garcinií mám málo, ty jsem posílal pryč při obchodní akci. Všem přeji hodně štěstí.

20. dannger11

dannger11 Expert fóra

Tak na Baharamě je to lepší než na farmě,ale taky žádná sláva.Taky kromě jedné garantované novinky jich tam více nebylo.Ale potěšili 2 moringy xxl a pitomba xxl,takže spokojenost:)Všem přeji u odtajnování,at se daří:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.