Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

amherstie kvet je prosim na farme nebo na baha nevim to chci si koupit sazeničky a zkusit stesti dekuji vsem za odpoved

jaji tohle ocenil(a).
  2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

kopretina1976 - amherstie je na Baha

3. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahoj.Tak já zatím po 8 sazeničkách normálních a 8 baha. Co stojí za řeč je zatím jen mišpule xxl,rohovník xxl a amherstie.No a jelikož stále nemám rakytník,natož vrbu či nektarinku-s těmi ani nepočítám, pokoupila jsem ještě po 4. A tak tu fňukám,protože to vždy nějak pomůže.

4. jaji

jaji Vévoda fóra

ahojte a taky ahoj zlatá sestřičko ;)
    tak jsem neodolala a koupila - jsem spokojená - na baha 2x nektarinka, rohovník xxl 2x xl 1, acai xxl 2x a xl1, pitomba xxl, delonix ve všech provedeních a rozčilujíc mě stále juvie ztepilá v upgradech... i amherstie a garcinie
    na farmě
    1x vrba, oskeruše, kamená pinie xxl, xl, kowhai 3x, a javor xxl , mišpule xxl ,takže za mě spokojenost, ještě jsem 19 sazeniček přikoupila, tak uvidíme

úspěšně se klubjí další novinky, teda jste na mě honí :) já na vás milé rt budu taky a koupila jsem dalších 16, ráno se podívám, dobrou :)

na Kocoura nečekám, tam je minimální šance... ale pokud vyluštím, odešlu :)

Naposledy upraveno: 29/8/15
  5. doben

doben Ikona fóra

Nevim jak u ostatních, ale u mě vždy pomáhá, když sazeničku hned odtajním za 3 floreny, protože pak mám o dost lepší výsledky.
    Mi se prostě vyplatí radši utratit 56 florenů za 7 TS a urychlit to než kupovat 11 TS. Jenomže teď jsem nechal TS na Baharamě přes noc,
    jelikož došly floreny a to se mi nevyplatilo. :(

Každopádně můj konečný výsledek na farmě i baha dohromady:

Koupil jsem celkem 16 TS

- Kowhai (moje první)
    - Jeřáb oskeruše (můj první)
    - Kamenná pinie XL (moje první)
    - Javor japonský (můj první)
    - Rohovník obecný XXL (můj první)
    - 2x Juvie ztepilá XL

Takže jsem doplnil zásoby :D.

Monča***, monsaf a evainfo tohle ocenili.
  6. Shanigan

Shanigan Pilný autor

mno doben, ale nie každý má florény /môže si dovoliť kúpiť / v každom prípade o závisí od šťastia, nie od florénov :( teda to je dlhá skúsenosť v hre u mňa. a sranda, že vždy sa lepšie darí na poli ako na ostrove... mno čo už, musím zarobiť veľa toliarov, aby som konečne úlohy baharama v hale /ktoré môžem samozrejme/ dokončila. Je to hrúza tá suma čo musím vyhodiť na nákup stromčekov ... brrr a ešte 150-200 kusov pozbierať po jednom kuse....ups, to je už mimo tému, alebo nie ?:D

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zakupeno 80 sazenic!Zatím jsem nadšen, nadávat budu až potom!:)
    Velké poděkovánní RT!!! Téměř po 5 letech mně přišel při nákupu FL můj první JC!!!:D Se ztoho snad picnu!! Takže dalšího očekávám někdy kolem roku 2021!xD Se dneska asi vožeru!:)

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kaolín - gratuluji. Mně dali zase patizóna. A to se vyplatí....

Tak sečteno, podtrženo:
    Na farmu 20 sazenic: Vrba, oskeruše, kowhai. XXL: mišpule, javor jap., kdoule, jedle, 5x buk :wuerg:
    XL: javor, 4x buk :wuerg:, švestka, datle, katalpa.
    Koupila bych další, ale kvůli buku ani náhodou. 9 buků z 20 sazenic je prostě humus :wuerg:

Tak a Baha 21 sazeniček: 2x amherstie, nektarinka, garcinie. XXL: acai, 2x rohovník, mandarinka, 2x juvie, kiwi, delonix.
    XL: hvězdný, 5x delonix :wuerg:, mango, hrozen, juvie.

Ale jsem spokojená, novinky mám, oskeruše a amherstie také velmi potěšily ;)

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný den :) mě napadlo .. jak zde píšete o názvu TS "Uele" jsem se dopídila ke zkratce umělých stromků a keříků .. fíkus, vrba, pothos atd. .. zeleni moc nerozumím (jsem na zvířátka) a jsem ráda, že to stíhám doma zalévat (palma a plazivé rostlinky) mi zabírají půlku bytu :wuerg: .. jen mi bylo divné, že by na akci dali "nesmyslný název" :sleepy: .. no je to hra a pěst na oko zde nebolí xD .. nejsem mimo hru, psala jsem k akci :p
    Jinak kaolín11: chci taky moc poblahopřát :D, za více než tři roky jsem za nákupy nedostala ani jednoho Žanka .. tak buď na něho hodný xD je od RT ..

Naposledy upraveno: 30/8/15
  10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak podle výsledků z těch grónských sazenic nebude žádný deštný prales, ale plantáž na karambolu a para ořechy :D. Hodila by se mi acai a pitomba xxl, ale ty si můžu tak akorát nakreslit fixem na monitor....

EDIT: evainfo máme to chápat jako že ta vrba je umělá a nebudou z ní ty jehnědy? xD

.mama789., pajaable a evainfo tohle ocenili.
  11. evainfo

.. tak to vážně nevím , za chvilku zkusím sklidit xD , ale jakékoli otázky na netu "Uele" mě odkazovaly na umělé květiny, či keře různých E-shopů a firem :D

pajaable tohle ocenil(a).
  12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

evainfo: A co takhle řeka v Kongu? ,-) A vzhledem k tomu, že protéká tropickými lesy, tak by se to spíš hodilo na Baha sazenice a to Gronsko na Farmu.... když už.

13. čarodějka007

Casey27 taky si myslím, že to nějaký kreativec "pod vlivem" prostě přehodil....

14. evainfo

Casey27: JJ .. třeba je v RT nějaký snaživec a při měsíční uzávěrce se slečnou z personální sekce ty názvy nějak popletl xD ..

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já se trochu bojim, aby mi ty grónský stromy na Bahošce nechcíply :oops:

lacrima, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  16. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

někteří se mnou nebudete souhlasit, ale já už sazenice ani stáje nekupuji. Všimla jsem si, že z nás fikaným způdobem tahají stále peníze. Zadají nový úkol v družstvu a vždy je nutno mít buď nejnovější stromy, nebo chlévy, proto souběžně s ním, probíhá prodej sazeniček . Klasické úkoly, které byly dřív , kde se dodávaly zvířata a plody ze stromů, které mohl získat každý, tak už nenajdeme. Vše je jen a jen o penězích.Tohle je nejdražší hra, kterou jsem kdy hrála. Nadávám synovi, že jeho hry jsou drahé, ale tato žere peníze každý měsíc. Tak všem přeji , aby mu ze sazeniček vyrostlo to, co si přeje;)....mě bohužel nevyroste nic:p:D

17. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

-.- RT ze mě bude mít radost, chtěla jsem si koupit ještě pět sazenic a odklikla jsem 5x balík :mad:

18. čarodějka007

marcelina0007 je opravdu na každém, jestli si TS koupí nebo ne - pamatuju si, že před časem se tu dost hráčů rozepisovalo na téma: proč kupovat TS a TCH, když jsou ty plody a zvířata k ničemu a nikam se nedodávají. No tak je RT vyslyšelo a dává do družstva úkoly, kde se tajemničky uplatní. A pokud si hráč počká s úkolem v družstvu a nemusí mít úkol splněný hned, tak se to dá zvládnout až klesnou ceny na trhu.
    Dobře si vzpomínám na sebe, když jsem se snažila plnit družstvo a byly tam potřeba granátky - bylo to v době, kdy TS na baha jaksi nebyly, stromy jsem neměla a jeden plod stál 800 krejcarů...a taky to šlo udělat.
    Takže kdo nechce nakupovat, nemusí - jen to pak chce trpělivost a umět si vydělat krejcary na nákupy.

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Odtajněno a tentokrát si myslím ,že RT povolil kohoutky!
    3X Nektarinka , 2x Baobab, 7x Amherstie , 1xGarcinia a mraky stromků XXL !:)

Monča*** a evainfo tohle ocenili.
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

marcelina007: Ahoj, možná pro tebe nejdražší, ale mě nestojí ani korunu :)
    Pár sazeniček jsem koupil za floreny z kina, novinka nebyla, ale garcinia potěšila.

michalka59 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.