Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mousicka

mousicka Guest

Shanigan, a kupovala si na bahame sadeničky Grónsko? tam ich musíš kupovať....pýtam sa preto, či si nekúpila omylom z hlavnej farmy uele.

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Nevím, jestli mě víc potěšila Pitomba xxl a nebo dvě nektarinky. Plody z ostrova se stále dobře prodávají, teda ty z tajemnic, takže nakonec jsem nepohrdla ani menší alejí baobabů. Vyloupl se i rohovník xxl, ale tam se to nadšení zase tolik neprojevilo :p
    Název "Grónsko" pro stromy z tropů mi přijde hodně praštěný, ale třeba to má nějaký skrytý význam, zde je možné fakt všechno xD

3. mousicka

mousicka Guest

4. skoruppi72

skoruppi72 Pisálek fóra

Ahojky,tak u mne žádná novinka.Na farmě oskeruše,kowhai,pinie XXL a jabloň XXL a málem bych vynechala buk XXL.No a na Baha zase juvie XL 3x a hvězdný strom XXL.Koupila jsem ještě sazeničky po jedné a uvidíme.Všem co mají novinky nebo to co ještě neměli gratuluji a ostatním držím palečky,třeba se zadaří.Pěknou hru a hodně štěstí.

evainfo, evoku57 a švestinka tohle ocenili.
  5. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

No dnes a včera jsem se trochu rozjela. Měla jsem co dohánět. Posledních několik tajemných jsem vynechala. Pravda, někomu se bude balík 2x 30 sazenic (na jistotu) zdát vyhozené peníze, někdo bude tvrdit, že je to málo.....A mám co jsem chtěla. Mraky nesmyslných XL stromů až na pár výjimečných XXL (tedy výjimečných XXL jako hruška, katalpa... ale byl tam i 1x javor XXL). Ale také 2x Oskeruši a 2x Kowhai. Na jistotu jsem získala 2x vrbu- ještě, že jistota je jistota. Na rakytník si i z těch 60 sazenic musím evidentně nechat zajít chuť.
    Na Baha to není o mnoho lepší, ale tady proběhl jen 1 balík, takže jistá 1 Nektarinka byla doplněna 1 Baobabem a 1 Garcinií. A musím říci, že mi to vlastně stačí ke spokojenosti.
    Tak vám nevím...... tedy vím. Zase pro příště nákup tajemnic vynechávám.

A za chvíli mizím na reálné vesnické Dožínkové slavnosti. Paráda.

Naposledy upraveno: 29/8/15
  6. Simík21

Simík21 Znalec fóra

Vikend zase s tabletem :) tak jen kratce :) mam z toho 1 plus 1 delonix xxl a jablon xxl ... mohlo byt i hur :D drzim palce fsem :)

evainfo tohle ocenil(a).
  7. hudy536

hudy536 Stálice fóra

1.farma: kumquat XL (na nic), delonix XXL + 2x amherstie = spokojenost.
    2.farma - rohovník XL (na nic), hvězdný XXL (sice už mám, ale hodí se) + 2x amherstie = spokojenost.

evainfo tohle ocenil(a).
  8. burds

burds Titán fóra

Rozmýšlela jsem se a pak jsem na Baha koupila balíček.Tak mám nejen novou nektarinku ale i pitombu XXL která sama o sobě stojí víc než celý balíček a ještě nějaké stromy XXL a XL.Tak mě se balíček tedy určitě vyplatil.Na farmě jsem balíček nekupovala nový stromek z 16 sazeniček nemám a z novějších stromků jen slivoň trnitá a ta už také moc nová není.Jinak skoro samé kamenné pinie

evainfo, pajaable a evoku57 tohle ocenili.
  9. Shanigan

Shanigan Pilný autor

tak konečne aj na baharame mám sadeničky. uvidíme, či dostanem niečo poriadne ....... :D

jaji a Milka66 tohle ocenili.
  10. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Baha balíček jeden stromeček a 30 k ničemu nových sazeniček..... bé bé bé ...

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Balíček na farmě naprostá pohroma . Z novinek jen černá vrba. A co mě dostalo nejvíc,
    že za 210 FL mám v balíčku 18 xl stromů ( hrušeň, jabloň, kdouli atd..).
    5 buků xl a 5 xxl.... to je fakt na mrtvici. Z celkem 38 sazenic je 20 xl stromků, z toho,
    jak jsem napsala v balíčku jich bylo 18. To je přece lumpárna ... za ty peníze tohle?
    Jak psala dannger11 , také bych to RT ráda někam pomohla nacpat..tak mě tentokrát
    hnuli žlučí, že si sakra rozmyslím, jestli příště koupím. Cítím se dost podvedená,
    balíček by měl přece obsahovat něco slušného a ne skoro tři čtvrtiny xl stromů.
    >:(

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Bez balíčků: mandarinka XXL, kowhai, datle XXL a garcinia (tu jsem neměl)

13. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Zase tahání peněz z hráčů. Nové stromy, nový úkol, a z 20 sazenic nebude zase nic nového, už mi to bere chuť do hry,

michalka59 a pajaable tohle ocenili.
  14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Koupila jsem nejdříve po 5ti sazeničkách a novinka se nekonala, podruhé jsem dala po 10ti a mám černou vrbu i nektarinku. Mám velkou radost xD

EDIT: takto bych si představovala ideální balíčky po 15 kouskách, kdyby z nich byla novinka - to bych pak do balíčků investovala. Ale 30 je moc, na to, co z toho padá.;)

15. slootr

slootr Baron fóra

Z 10 ti na Baha 2x baobab (zatím jsem neměl), 1x rohovník XXL, což je novinka, pak ještě 2x hvězdný XXL, 1x delonix XXL. Zbytek XL - delonix, mombín, juvie, kumquat. Tak jsem přikoupil ještě 4, ale tím fakt končím.

Na farmě z 10 sazeniček vůbec nic nového, akorát XXL javor japonský, novinka tuším z minula, která se mi vyhnula. Přikoupil jsem ještě 5 a tím to končí. Buď novinky padnou, nebo ne. Tak holt padnou někdy jindy.

hrabenka1951: kupovat přece nic nemusíš, nikdo nikoho nenutí. A nový stály úkol? Nemám z těch tajemných splněno skoro nic, proč taky, když je zatím stálé výhodné nové plody prodávat. Až cena klesne, tak přestanu prodávat a stálý úkol si splním. Ostatně proto se jmenuje stálý, protože nikam neuteče. :)

skalara.v, -Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  16. stadole

stadole Aktivní autor

Tak já jsem si koupula balíčky oba dva a mám jen jednu novinku na farmě i baha......a to jen proto,že patří k těm balíčkům.....takže naposledy balíčky...doufala jsem,že budou novinky aspoň dvě....ach jo.....

pajaable, evainfo a michalka59 tohle ocenili.
  17. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Já ať koupím 5 , 10 nebo 20 sazenic pořád jen stromy xl a nebo jabloň xxl. Už mě to vážně nebaví. Za tolik peněz a nepadne nic. Jak už jsem při BB psala SK kupovat už nehodlám tak končím i z TS .

18. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

tak ja tiež, skoro z 90 sadeničiek len xxl stromy a rašeliak ani jeden

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer všem :) tak jsem šla přece jen na jistotu a teď po příchodu z práce odklikávám a nemám slov :p
    ..
    na Baha: hodně stromků XXL ( co mám) a radost z Rohovník XXL supr a Baobab 3x :D .. a farma: Rokytník 2x, Mišpule XL a XXL, Kamená pinie XXL, Vrba 2x jupí :D (mám tedy tři) a hlavně Oskeruše hned 3x [​IMG] .. vážně supr, se mi vyhýbala jak mohla :p ostatní do lišty ... jsem moc spokojená a moooc držím všem pěstičky ;)

20. doben

doben Ikona fóra

Tak po včerejším úspěchu na farmě, kdy mi padlo z devíti sazenic 6 speciálních stromů včetně Kowhai a Oskeruše. Tak dnes na baharamě jen 2 juvie a 1 XXl Rohovník, za který jsem sice rád, protože je můj první, ale stejně banánovník a xl vylepšení dokáží zkazit náladu.

evainfo a pajaable tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.