Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zřejmě někdo chtěl zabránit chybným nákupům sazenic, pro nás je toto nepříjemná novinka, na kterou nás nikdo předem neupozornil, o názvu obou sazenic si radši myslím své a to asi ani vědět nechcete co :)
    Hezké to není, někomu tu došla fantazie.

Příjemnou hru danda

PS: všechny reakce předáme samozřejmě dál, tohle nebyl zrovna ten "správný" tah

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

no..."Uele" jsou nejspíš rozbité ukulele a někdo se rozhodl je zahodit na farmě a neznečišťovat nový deštný prales xD.

Asi je to nějaký rozbitý....

3. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

hm, Amherstie lze získat naposledy :-(, já ho ještě nemám a to nakupuju pokaždé... v poslední době, co nemám z úkolů, tak nemám....

švestinka tohle ocenil(a).
  4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

No, a zrovna já to vědět chci. To je totiž dneska přesně to co mě zajímá. Názvy sazenic jsou mně
    buřt, už u chlívů to byl dost mazec (Štít, Svítání o_O) a tady to dotáhli už do hardcore xD Ještě mě napadlo, že možná Uele bude jméno Varunovi prababičky, která se narodila ve Finsku a emigrovala do Norska zkratkou přes Grónsko.

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

No mě to spíš připadalo, že po tahu si někdo ublinknul a druhý to slyšel jako Uele a hned měl název pro sazenici, nicméně Grónsko, to jsou tropy jak vyšité, že? :D

danda

6. slootr

slootr Baron fóra

Moc díky za objasnění, protože jsem marně pátral na BAHA v inventáři, floreny přepočítával, pivům za vinu jsem to dával. Jaká radost, že to nebylo ani mnou, ani pivama!!!

7. rampusak

rampusak Veterán fóra

U mě dobrý, baha komplet a farma pokulhává o strom ale co, 3 kowki jsou, bude příště, prostě je to jako s výplato...zatím, až se to zhorší tak se zamyslím.

evainfo tohle ocenil(a).
  8. honzi

honzi Komisař fóra

Farma - Pinie XXL (neměl jsem), Kowhai (můj třetí)
    BAHA - Garcinie (neměl jsem)

Jdu koupit ještě ;)

evainfo, švestinka a mendalam2 tohle ocenili.
  9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Dando,spíš vyšinuté xD
    Jinak nektarinka,baobab a garcínie.Ostatní lišta.Urodilo se hodně juvií.

evainfo, michalka59 a danda-vnovis tohle ocenili.
  10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

dando, uele po tahu nevypadá na ublinknutí, ale spíš na šavli hodnou Sandokana - když jsme teda v těch tropech :D....asi nácvik na Oktoberfest....

11. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

22 TS z Baha : (novinka se nekonala,ale mám chybějící Garcinii xD )

Cesmína xl,Cesmína xxl,Delonix xxl,Guava xxl ..2x,Hvězdný xxl..4x,Hvězdný xl..3x,Delonix xl,Rohovník,Rohovník xl,Mandarinka xxl,Kustovnice xxl (moje prvníííííí hurááá),Juvie xl,Papája xxl,Garcinie,Baobab,Amherstie

16 TS Farma:

Novinka se opět nekonala,ale padl 4x Kowhai a Rakytník (můj druhý)

Kowhai
    ..4x,Švestka xxl,Mandlovník xl,Buk xxl..2x,Kamenná Pinie xxl,Rakytník,Mišpule xl,Buk xl,Javor Japonský xl ..2x,Javor Cukrový xxl,Datlovník xxl

Další nekupuju,snad padne novinka příště s větší šancí,pokud přidají další strom

Naposledy upraveno: 28/8/15
  12. jaji

jaji Vévoda fóra

tak u me 2+1 vypada nasledovne... amherstie, delonix xxl, a ted nevim co bylo za strom na farme, jdu se podivat... byla to bomba, protoze si to pamatuju... :sleepy:

aha... javor japonský xl......

hoj, hoj, navštívila jsem kino, byla jsem poštěstěna - promítač nespal a já byla obdarována za shlédnutí buněk - tím pádem přibyl na kontě 1 floren a mohla jsem okoupit další baha sazeničku... tak za 5 hodin bude výsledek :) bude tam jistě novinka :)

tak novinka se nekoná, opět byl na baha strom delonix královská xxl... :-(

Naposledy upraveno: 29/8/15
    evainfo, švestinka a michalka59 tohle ocenili.
  13. honzi

honzi Komisař fóra

Tak na farmě Mišpule XXL (novinkaaaaa) a na BAHA Mombín XXL (super). Asi ještě koupím

švestinka tohle ocenil(a).
  14. maxikov

maxikov Aktivní autor

zdravím,jsem docela naštvaná,koupila jsem ony balíčky jak na baha tak na farmu.Jenže na baha mi nevyrostla nektarinka,která tam měla být automaticky na farmě vrba ano a ještě je uvedeno 1x novinka +30sazenic,ale je jich pouze 30 a novinka nevyrostla.Takže já už balíčky nikdy nekoupím.

michalka59 tohle ocenil(a).
  15. mousicka

mousicka Guest

Ahoj maxikov,

ak si kúpila balíček, tak tam máš 1novinku už v lište + k tomu 30 tajomničiek :)
    Peknú hru

burds tohle ocenil(a).
  16. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Všem přeji hezké ráno, na Baha sazeničky spokojenost - 2x nektarinka a 1x garcinia, 1x rohovík XXL a 1x baobab :p
    Akorát na normální se mi rakytník a vrba nějak nedaří. Ještě mám 4 pokusy, tak doufám, že to vyjde. 8)

evainfo, jaji a mousicka tohle ocenili.
  17. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Hm, kúpila som si sadeničky uele aj sadeničky pre baharama/ grónsko či ako :D / , teda myslela som si , že som kúpila aj pre baharama. posadila som stromy na plochu na dvore . ale ako som prešla na ostrov , sadeničky nikde. mrkla som sa na celkovú sumu florénov, a vtedy som si všimla , že neubudlo z nich toľko koľko malo...tak som znova zašla do obchodu a nič ,nedovolí mi kúpiť. ušlo mi niečo ?

18. maxikov

maxikov Aktivní autor

ahoj,děkuji za info je to tak novinky jsou v liště,omlouvám se.

mousicka tohle ocenil(a).
  19. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Shanigan,

už to tu bolo spomenuté ako to je - pozri tu.
    Peknú hru

maxikov, rádo sa stalo :)

20. Shanigan

Shanigan Pilný autor

aha , dík moušička, ale to potom sadeničky baharama nebudú. nemám chuť sa spýtať supportu kde je chyba a dostať odpoveď že všetko je v poriadku aj keď nie je :( a po opätovnej otázke dostať výstrahu, že ak sa budem pýtať, tak mi jednoducho bloknú hru ....

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.