Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Ahoj.Koupila jsem balíček na baha, mám jen tu garantovanou novinku a nějaké xxl stromy , baobab žádný!2x armhestie.

Ale co mě zajímá je už někomu padl strom pitomba,acai palma, kustovnice v xxl provedení?
    Protože píší pokud jsou odemčené mohou padnout, ovšem už minule moderátor na dotaz napsal , že tyto strom nejsou zařezené
    v tajemničkách.
    Jak je to tentokrát?
    Děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 27/6/15
    Lyzarka tohle ocenil(a).
  2. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

ja som kúpila jednu sadenicu na Baharamu a vyšiel z nej ohňový strom xl, no jasne, že som dúfala v novinku, alebo baobab, takže som opäť rozčarovaná

evainfo tohle ocenil(a).
  3. BlackDragon

BlackDragon Imperátor fóra

Ahoj Danielaa25, mně se poštěstila kustovnice XXL, takže k dispozici v TS jsou.

Screenshot_1.png

4. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

RT asi něco zbabral. Tohle až zjistí Varun, trefí ho šlak. xD
    Představte si, že z deseti nakoupených tajemnic mi padly obě novinky. Poprvé v historii mého působení ve hře.:inlove:

javor cukrový XXL, rakytník, meruňka XL, kowhai, mandlovník XXL
    kumquat XXL, kakaovník XXL. hvězdný strom XXL, garcinia, mombín XL

Tak mi to nedalo a vyluxovala jsem florenové konto. Je ze mě úplný žebrák. Přikoupila jsem ještě deset tajemnic a pokusím štěstí. Pořád mi chybí oskeruše a baobab.

5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já jsem nějak něco nepochopila nebo zvorala, koupila jsem deset Bahama Tortuga a 10 Mekong a domnívala jsem, že mekong je na farmu a vypadne z nich rakytník a z těch na baha vypadne novinka ( povedlo se 2x) a taky baobab. Ale Tortuga šla taky jen na baha. Tak co mám špatně, nebo kde je chyba?
    Tak opravuju, koupila jsem znova Mekong a jsou na farmě, tak jsem se včera musela překliknout asi.....jsem to, ale trouba.

skalara.v tohle ocenil(a).
  6. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Tak jsem se po dlouhé době rozšoupla a nakoupila po 50 sazenicích. Dle výsledku zase hódně dlouho kupovat nebudu. Padly mi sice všechny stromky, které mi chyběly, ale je to bída : baha - 1x garcinie, 1x baobab, 3x amhersie, jinak juvie se u mne nějak zabydlela ale ve verzi XL. Jako by nevěděli, že existuje taky XXL. Farma - 1x rakytník, 1x oškeruše, 4x kowhai, ostatní byla směs XL a XXL stromků. Prostě je to slabá náplata na moje rozervané srdce. Náhodné číslo na mé farmě je nula, nula, pr.
    Všem komu přálo štěstí gratuluji.

Lyzarka tohle ocenil(a).
  7. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Že já si nedám pokoj! Vím, jak je na tom moje farma (lvl 94) se štěstím a zase jsem to zkusila - no, meruňka XXL, Javor cukrový XXL, moruše XL a kamenná pinie XL - ta snad jediná za něco stojí. A Baha (lvl 235)? DelonixXXL (no, dobrá...) a 2x pistácie XL a jednou juvie XL, no vidíte v tom někde nějakou novinku? A to mi ještě chybí spousta tech "starších" novinek, které prostě ne a ne na mou farmu propašovat. Tak vám přeji úspěšnější "lov" a jdu to rozdýchat.

arnoblani, Bagíra77 a Danielaa25 tohle ocenili.
  8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak po odtajnění krom novinky, kterou jsem však získala z balíčku na jistotu, mně radost udělal 4x tamarind, 2x baobab, 3x amherstie, 1x kustovnice XXL a 2x strom hroznu moře XXL. Využiji ještě 3x delonix královskou XXL, protože mně chybí dodělat starší úkol. Pak padlo ještě XXL kakao a papája [​IMG]
    A samozřejmě nesměly chybět stromy, kvůli kterým už chytám alergii, tj. juvie XXL, která přišla 7x, pistáciovník XXL 3x a ruku v ruce s nima jde hvězdný.

9. papulice

papulice Veterán fóra

stejně jako v diskuzi na TS i na BTS varuji nekupujte sazeničky,vypadávají obyč.stromy,škoda peněz...>:(

10. babina51

babina51 Veterán fóra

Ze dvou sazenic na Baha - BAOBAB,takže dobrý.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, koupil jsem po jedné sazenici: buk XL, delonix královská XXL

Monicka79: nezoufej, při OD vyhlásíš soutěž a bude to OK;)

Edit: juchů, z druhé sazeničky na Baha baobab, který jsem neměl a tím je můj příděl štěstí vyčerpán :)

12. slootr

slootr Baron fóra

Ahoj, jen pro doplnění k té kustovnici, já jsem dostal acai XXL. Takže taky možné. :)

Danielaa25 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja som ešte nekúpil ani jednu sadeničku,lebo ako to poznám tak by boli iba také čo mám a novinky už vôbec nie.Stačilo že som po 2 x kúpil balíky na farmu aj Baharamu a kôli 1 istote nebudem kupovať,lebo to bolo vo všetkých balíkoch som nezískal ani jednu na viac.To ozaj je len o otváraní peňaženiek a to je tu tak vo všetkom.Aj keď dali tých pyskatých novinku tak som nekúpil ani jednu ani keď dali korytnačky.Načo?A teraz mi s tých 5 tajných s kalendára pyskáčik padol a verím tomu že mi po čase padnú aj tie stromy.

čarodějka22, 1robinsonka1 a -wiolan- tohle ocenili.
  14. Viky007

Viky007 Baron fóra

U mne spokojenost i na baha, z 5 sazenic garcinie, ještě zkusím štěstí na farmě, chtěla bych jeřáb, mám tam už rakytník.

1robinsonka1 a Bagíra77 tohle ocenili.
  15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po odkrytí 10 sazenic na baha už nadšení zavládlo a to mnohem větší než na farmě, protože se objevily 2 garcinie a k tomu acai palma xxl ;).

2x garcinia
    2x amherstie
    acai palma xxl
    kakaovník xxl
    juvie ztepilá xxl

2x juvie ztepilá xl
    pistáciovník xl

16. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak odtajněno všechno a jsem hodně spokojená. Oskeruše ani baobab mi sice nepadly, ale mám obě novinky, takže super.

javor cukrový XXL, rakytník, meruňka XL, 2×kowhai, mandlovník XXL, jabloň XXL, jabloň XL, mandlovník XXL, 2× kam.pinie XXL

kumquat XXL, kakaovník XXL. hvězdný strom XXL, garcinia, mombín XL, delonix XL, pistáciovník XL, kiwi XXL, pistáciovník XXL, juvie XXL, kokos XL

17. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

U mě se novinka na baha vyhnula, až na ně které stromy xl na které už mám averzi, protože padají neustále mi padlo pár hezkých kousků xxl jako je moringa, pitomba, hrozen moře a také tamarind a baobab. Zkusím ještě posledních 10 a končím , když novinka nebude taky to přežiji. Držím vám všem palce ať vám to padá.

18. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Ahojky farmáři!!!Může mě prosím nějaký hodný farmář prosím objasnit o jakém stromku - KUSTOVNICE XXL tu píšete?Asi mi někde tento stromek utekl nebo co!!Ani nemám totiž tucha že nějaká kustovnice byla nebo je k mání v tajemných sazeničkách a to už jsem v 94 lévelu a farmičku hraju pravidelně!!!Díky!!!:oops:

19. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Kustovnice se odemyká v opičím chrámu za zlaté banány. 8 místnost za cesmínou ...3 nové stromy...
    A v tajemičkách můžeme získat xxl provedení pokud ji máme odemknutou.

20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj beruška1966,
    kustovnice je strom, který se dá aktivovat v osmé místnosti Starověkého opičího chrámu na Bahamaramě.

pajaable tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.