Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Fakt jsem nekoupila ani brďól, jen jsem prošustrovala, co jsem nasyslila v kině - toužila jsem po baobabu, což je můj oblíbený strom - no mám všechno kolem, jen tu zasmolenou dřevinu ne.

mirae, mendalam2 a sisinka tohle ocenili.
  2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Je to jeden z klasických podrazů ze strany RT, kdy se vůbec nenamáhají hráče informovat o tom co, kde a jak. Hodí do ofika, že dostaneš to, co máš otevřený, ale skutek utek. Vědí proč, protože při férové informaci, že tam nové stromy nebudou /padá totiž dost XXL/, by spousta hráčů nekupovala nebo určitě méně. Začínám mít dojem, že tohle už trochu začíná hraničit s klamáním zákazníka nebo pokusem o podvod. Už jen vzhledem k tomu, že se to nekupuje za virtuální peníze ....

Přeberte si to jak chcete, ale bohužel je to tak. To samé se stalo u Party kola s růžovými šlechtěnci - reklama jako hrom a nic!!! Shrábli prachy a pak hodili mezi plebs, že je tam raději z nějakého nesmyslného důvodu nezařadili.

3. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Ahoj, tak u mně výsledek 50 na 50.
    Baha spokojenost: baobab, budhova ruka, 3x hvězdný strom xxl, juvie xxl,
    a nějaký granátovník xxl a xl, pistácie xl

Farma: kupí se mně černý bez xl i xxl-za chvílu budu mít alej :D
    pak ořech, třešen', hrušen', jedle, gdoule, javor a oblíbená katalpa v provedení xl a xxl
    tady z novinek nic
    pro tentokrát s TS končím, pokračování někdy příště ;)

mendalam2 tohle ocenil(a).
  4. sirchose

sirchose Analytik fóra

To už vypadá že to jsou chyby chtěné a ne nechtěné,ostatně jako poslední dobou většina novinek,ať nepíšou raději vůbec nic jen oznámení že bude to a to a spousta lidí bude míň naštvaných

zemanka01 tohle ocenil(a).
  5. merry_bett

merry_bett Pisálek fóra

AHOJ VŠEM, tak já taky písnu ty svoje výsledky tajemění, na hlavní farmě z 20 TS jen jedna novinka,ale i tak spokojenost, mám vše,;) zato Baha, to je katastrofa,granátama bych mohla zásobovat armádu a pistácie k tomu jim dát na posilněnou, ze 40 sazenic novinka nikde, zak jsem si aspoň dala do avataru z Bahy zv:Dířátko:D

6. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Tak jsem fakt zvědavá, kdy konečně bude v Tajemné sazeničce s názvem "Dung" slíbený Hnojový strom alespoň v základní verzi.
    8)8)8)

danda-vnovis, -Spoony- a Bagíra77 tohle ocenili.
  7. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak já se taky připojím se svou troškou do mlýna (naštěstí ovšem nikoli zdejšího zparchantělého) - celková spokojenost na cca 65% (Farmerama 30% a Baha 100%):
    Hrušeň XXL, Bez XXL, Meruňka XL, Ořešák XXL ... hmmmm - za ty XXL 30%
    2 x Tamarind!!!, Strom kivi XXL, Moringa XL ... bravo!!! - nemohu jinak než 100%

maribeja a mendalam2 tohle ocenili.
  8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám 2 x baobab a 2 x tamarindový strom spokojenost

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Noooo, tady to dopadlo lip, juvieXL, pistacieXL, moringaXL, amherstie - takze posledni bylo konecne neco co nemam :)

10. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

ja zatím uspěšně odolávám .... po tom co RT ukazal na mlýně jak si váží hráčů a jejich nákupu mně nějak přešla chuť nakoupit sazeničky.

Basted23 tohle ocenil(a).
  11. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Tak sem právě odtajnila, bohužel už se zklamáním , že tam nebudou 3 nové stromy , které jsem odemkla v chrámu.To je pro
    mě zklamání. Koupila sem balíček. Kromě garantované novinky ještě další 2 baobaby, amherstie žádná ! , nejvyšší pandánová palma xxl, nižší už jsou pro mě nezajímavé v xxl ,za to mám 15 kousků v xl a to je hrůza 50% na nic ....no počkám až zařadí ty novinky z chrámu
    Bylo by fajn RT tuto informaci sdělit , já sem s tím počítala , že je šance získat ty nové stromy, když jsem si je odemkla !:(

Naposledy upraveno: 11/4/15
  12. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

To Danielaa25: Všechny stromy, které jsi odemkla v chrámu přece můžeš koupit za Krejcary. Na to nepotřebuješ tajemné sazeničky ...

13. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Pěkný večer, z moji jediné sazeničky mám amherstii, je moje první. Radost veliká. :):)

14. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

pro Kulasec04 - no to je mi jasné , ale já se bavím o xxl provedení , které trvají 12 hodin ! Já navazuji na svůj předchozí příspěvek ....

Farma 93, Baha 234,Trh AJ, P4, M5,K4,Spa 5, A4, hraji od 14.4.2012

zemanka01 tohle ocenil(a).
  15. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Stejně jako panzerkoby jsem pořídila jedinou baharama sazeničku, a vyrostla mi Buddhova ruka (první), nevěřila jsem svým očím. Taky mám velikou radost. :)

16. Sheron11

Sheron11 Pilný autor

Ahojky..tak zatím z 20 TS vzešlo: Buddhova ruka 3x, Kakaovník XL, Pistáciovník XXL 4x, Granátovník XXL 2x, Hvězdný strom XL, Pistáciovník XL 4x, Granátovník XL 4x a Tamarindový strom. Z Buddhy,hvězdy a tamarinda mám velikou radost. Dalších 10 TS nechám na zítra a nechám se překvapit :)

mirae, mendalam2 a sisinka tohle ocenili.
  17. -Sheron1-

-Sheron1- Pisálek fóra

Celkem 26 TS z toho 20 již odkrytých: banán xxl, hvězdný strom xl 2x, tamarindový 2x, granát xxl 3x, pistácie xl,granát xl, juvie xl 2x, kiwi xxl, amherstie,BAOBAB, pitahaya xxl, kokos xxl a fík xxl 2x :) neskutečná radost z novinky. Ještě na 6 sazenic čekám..

18. Angelface83

Angelface83 Pisálek fóra

I já se pochlubím co se mi zatím odtajnilo :) pistácie xl, kakao xxl, amherstie 2x, pitahaya xl 2x, juvie xl 2x, kakao xl, granát xl 2x, pistácie xxl 2x, buddha 4x, kokos xl, guava xl, banán xxl...na zbylých 6 sazenic ještě čekám

19. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Mě se podařil 2x baobab a hodně stromlů xxl, největší radost mi udělal strom hroznu moře xxl. Samozřejmě jsem neodolala a koupila ještě 10 sazenic. jdu za chvíli do práce tak překvapení bude až večer.

20. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak já tentokrát zatím zklamaná - z obojích sazenic po třiceti kusech(postupně po desítkách) - ani jedna novinka. Zkusila jsem ještě po pěti, po obědě se dovím, jestli se na mne štěstí přece jen neusmálo. Jinak mi to připadá, že mne RT chce donutit kupovat celé drahé balíčky :(

maribeja, Johnny a skalara.v tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.