Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Orlíček,

všetky xl a xll stromy zo sadeničiek sú aj so základom :)
    Prajem peknú hru
    Ktorí ste kupovali alebo sa chystáte kupovať držím palce a komu sa zadarili novinky, tak blahoželám :)

danda-vnovis a Orliček tohle ocenili.
  2. letadlo21...

letadlo21... Rádoby autor

Tak po několika prostojích v nakupování TS jsem si koupila po 10 od každé a doufám v novinky a ty co ještě nemám. Vadí mi ty nesplněné úkoly v družstvu a za horentní sumy si plody kupovat nechci. Tak ráno uvidím, zda se přání vyplní :)
    :inlove:

3. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Z 30 TS na Farmu se urodilo vše a dokonce i vícekrát.Asi skrz tu dnešní špatnou náladu skrz mlýn,mě chtěly sazeničky potěšit .
    Radóst velikáááááááá,takhle dobře se mi ještě snad nikdy nezadařilo.

http://www.imagehosting.cz/?v=ts1142015.jpg

(obrázek je větší,proto vkládám jen link,snad nevadí,na zmenšeném by bylo nepřehledné)

Jeřáb oskeruše 2x
    Kowhai 2x
    Lokvát 4x
    Meruňka xxl 3x
    (ještě jsem neměla)
    Kamenná Pinie xxl
    Jedle xxl 3x
    (Meruňka xl 4x,Kamenná Pinie,Javor Cukrový xl,bez xl 4x, Buk xl 3x,Hrušeň xxl,Ořech xxl)

xDxD Ať se Vám daří jako mě,moc přeju všem,je hned fajn nálada

30 TS na Baha opět neuvěřitelnýýýýý ,mám úplně vše,dokonce i Amberstii na kterou jsem málem zapoměla. jsem z toho paff ,tak by to mělo bývat aspoň někdy

http://www.imagehosting.cz/?v=tsbaha1142.jpg

Baobab
    Amberstie
    Budhova ruka 6x
    (neuvěřitelný,měla jsem jen jednu)
    Hvězdný xxl 4x
    Juvie xxl
    Tamarind
    (měla jsem jeden)
    Pandánová palma xxl
    (snad nejvyšší strom jaký mě kdy padnul,aktivované mám všechny)
    Liči xxl
    Pistácie xxl
    2x
    Granátovník xxl
    Fík xxl
    Kiwi xxl
    Kokos xxl

(Mandarinka xl,Juvie ztepilá xl,Pistácie xl,granátovník xl ...3x,Hvězdný xl)

Konečně se karty obrátily a usmálo se na mě štěstíííčkoooo :p

Naposledy upraveno: 11/4/15
    karolinka120484, evainfo a maja.rada tohle ocenili.
  4. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak taky tady zas přispěju :)
    Opět jsem koupila po balíku sazenic na farmu i na Baha kvůli novinkám :)
    Na farmě jsem získala jednu novinku jeřáb oskeruše při nákupu + jsem odkryla kowhai, 6x lokvát, javor cukrový XXL, kdoule XXL, bez černý XXL, moruše XXL, jedle XXL, 2x datle XXL, 2x buk XXL, 5x meruňka XXL, bez černý XL, jedle XL, pomeranč XL, švestka XL, mandle XL, meruňka XL, datle XL, 2x buk XL
    A na Baha jsem získala při nákupu baobab + jsem odkryla amherstie, tamarind, 2x budhova ruka, juvie ztepilá XXL, strom kivi XXL, kokos palma XXL, banánovník XXL, 2x pitahaya XXL, 4x pistácie XXL, pitahaya XL, banánovník XL, mango XL, guava XL, 2x pistácie XL, 3x hvězdný strom XL, 3x granátovník XL, 4x juvie XL
    No, takže jsem docela spokojená, i když jak tak koukám, už podruhé jsem koupila balíčky, a kdybych je nekoupila, tak bych se novinky asi nedočkala. Ale co, hlavně že mám od každého aspoň ten jeden kousek.
    Příště asi kupovat nebudu, a doufám, že to vydržím, ale jak se znám, tak mi budou cukat ruce. Ráda bych vydržela, a kupovala ob akci, protože bych dostala novinku, a ta minulá novinka se určitě v tom balíku také objeví. Dneska jsem taky měla v ostatních 1 kowhai a 1 amherstii, co byly jako minulé novinky. Tak uvidím, ale mám obavu, že asi nevydržím :)
    Tak zase zdravím, a všem přeji hodně štěstí při odkrývání.

A trochu OT: taky vás s tím mlýnem nakrkli tak strašně jako mě? Příští nákup turbo si teda opravdu hodně rozmyslím, a možná mi ani ty ruce cukat nebudou. Hlavně, že jsem k tomu napsala svůj názor, a někdo mi ho smazal. Asi aby se RT nezlobili. Bu bu bu 8)

karolinka120484, evainfo a Iwuska tohle ocenili.
  5. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

kuk po ránu.
    spokojenost - na baha amherstie,moringy Xl - obojí jsem neměla.
    na farmě - kowhai :inlove:

karolinka120484 a evainfo tohle ocenili.
  6. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahoj farmáři, na baha jsem koupila tři a mám granátovník, hvězdný strom a mango. první dva jsem neměla, tak mám radost:)

evainfo a Ria30. tohle ocenili.
  7. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Dobré ráno, tak u mě na Baha Granátovník xl a na farmě Kdoule xxl a Buk xxl. No po pravdě nic moc. :-(

evainfo tohle ocenil(a).
  8. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

koupila jsem 4 kousky: budohova ruka (první :-D), granátovník XXL, delonix (druhá), pithaya XL.... tak docela spokojenost...

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Padli už někomu xxl stromy acai bobule, pitomba plod, goji bobule . Jak to vlastně je? Mám je už odemknuté , můžou mi padnout ?

evainfo tohle ocenil(a).
  10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím: Včera jsem si dělal z kuželky srandu a tušil stejně jako on zase nějakou "chybu". Chci se tedy zeptat oficiálně někoho z modíků. Je možné v těchto TS získat XL a XXL stromy acai, pitomba a kustovnice (jak se již ptala Danielaa25)? Nejde mně o odpověď co je v ofi: "Běžný strom (dostupný v obchodě) + jeho upgrade XL nebo XXL", ale o opravdu prověřenou informaci od RT popř že ho již někdo získal. Díky.

11. LenkaAK.

LenkaAK. Pisálek fóra

Jó! Podařila se budhova ruka hned na první pokus. Uf. Zjistila jsem, že zase něco končí a já to nemám. Rozpěstované další tři TS, tak snad mě štěstí neopustí. Je ještě pár stromů, které nemám ve svém portfoliu!

evainfo tohle ocenil(a).
  12. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Ahoj, také mám jednu sazeničku, těším se co se vyklube. :)

karolinka120484 tohle ocenil(a).
  13. llew65

llew65 Vážený autor

Odkryto 30 sazenic a krom jedné Amherstie jde všechno do lišty. "Milion" XXL granátových jablek a juvií, ostatní obyč nebo XL, ale novinka žádná.

14. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ahojky,a co úkol???Už někdo plníte??Zase nejsou hvězdičky ???- tak proč tam nedaj 1,2,3 ????? >:(:(>:(

15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, ne nejsou tam zařazeny. Ani jeden z těch tří nových. Důvod neznám.

danda

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

danda: Ahoj. Díky za info. Takže opět jiná informace v OFI než skutečnost. Není těch "nechtěných chyb" v poslední době nějak moc? Tím pádem Baha sazenice přibaluji k úpravám mlýna a můžou je vecpat tamtéž..... se nám tam pomalu ale jistě přesouvá celá Farma ,-D

17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tak jsem si přikoupila ještě tři a mám Budhovu ruku, Juvii ztepilou a granátovník xxl no paráda.

18. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

Konečně se na mne trošku usmálo štěstí :), koupila jsem po 5 sazeničkách a na Baha mám baobab, jupíííí. To jsem na novinky vždycky čekala třeba i rok a to jsem je ještě získala třeba výměnou..

ell1956 tohle ocenil(a).
  19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

První otočka 10 sazenic na baha dopadla skvěle :D. Padl Baobab a 2x Amherstie, takže pecka :). K tomu ještě z xxl strom hroznů moře, co víc si přát. Teď mám ještě 5 sazenic na baha ;).

Baobab
    2x Amherstie
    2x buddhova ruka - strom
    strom hroznů moře xxl

juvie ztepilá xxl
    papája xxl

2x granátovník xl

ell1956 tohle ocenil(a).
  20. didi4444

didi4444 Pisálek fóra

Tak zase pecka, z 8 (4 a 4) 2x XXL (kdoule,kakao) a 6x XL.V takovem lvl paradicka :)Takze uz opravdu nic.Vsem,kdo maji gratuluji a kdo cekaji,preji :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.