Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj tak to jsme na tom asi všichni stejně ,zmizely mi z lišty a floreny se odečetly

2. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj forstlady,

modík tu je, ale kedže vám už čarodějka007 dala odpoveď, tak som nemala za potrebu tu písať to isté. Mne zmizli taktiež zakúpené sadeničky, a žiaľ v tejto chvíli nič bližšie o tomto probléme nevieme, iba že je odovzdaný na prešetrenie.
    Snáď sa to čoskoro vyrieši, a zatiaľ vás prosíme o trpezlivosť.

Aj napriek problému pekný neskorý večer prajem.

3. anna32173

anna32173 Pilný autor

Tak tímto se omlouvám.

4. forstlady

forstlady Pisálek fóra

Bohužel jsem odpověděla z mojí farmy,neboť snacha je nemocná a prosila mě abych to vyřídila takže se omlouvám ještě jednou.Děkuji za pochopení a dobrou a klidnou noc.

5. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak jsem získala jen Lokvát (mám 3x) jinak lišta snad nějaké XXL hlavně Katalpa, Javor, Citroník, Kdoule, Třešeň. A na Baha mám jen nový Rohovník ještě mám dané po 2 sazeničkách na obou, tak snad uvidím .... Janča

karolinka120484 a anickamalirka tohle ocenili.
  6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

tak nastal drobný pokrok...zmizely kytičky a TS jsou zpátky na ploše...ale k dokonalosti ještě chybí vykopat ze země ty trojúhelníky, aby se to dalo i sklidit [​IMG]

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já sklízela TS ve 4hoďky ráno a v poho ;)
    Jak jsem včera plakala, že mám jen jednu ruku , tak se mi pomnožily a mám jich pět (to ani nebydlím na uranu). Tamarind zůstal osamocen, bohužel. Novinka na Baha nedorazila. Ale co stojí za řeč: další dva rohovníky, cesmína xxl, fík xxl, kiwi xxl, mandarina xxl. Další 2 granáty xxl a 2 xl (odjistim a hodim směrem k Hamburku asi). No a něco do lišty - xl - liči, kiwi2x, avokádo, juvie2x, kumquat, mandarinka, delonix. Papoušek zůstal na dvanácti kusech. 300 floráčů fuč. Tak zas příště....:D

8. jjitka

jjitka Zelenáč fóra

koupila jsem jen 1 sazeničku na baha za uspořené floreny z kina - amherstie :)

9. jiv33

jiv33 Zelenáč fóra

hurá sazeničky z baha se vrátily díky

10. SuLuca

SuLuca Zelenáč fóra

ja jsem spokojena- na Baha par Delonix, Rohovnik, Amherstie, Juvie, Papousci a spousta XL ci XXL. Na plose - Kow Hai, Sakura, Javor cukrovy XXL, Slivon trnita, Planika, Lokvat, Merunka XXL a plno dalsich XL ci XXL. Takze ja jsem spokojena. Jen ten Tamarindový strom neprisel. Tak snad priste

njklmn, skalara.v a mirae tohle ocenili.
  11. pinda-ada02

pinda-ada02 Zelenáč fóra

Žádný stálý úkol Herbář nevidím v družstvu.

12. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Úkol Herbář nevidím.

13. Viky007

Viky007 Baron fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Mám vánoce, na Baha Baobab a Hvězdný strom XL,

pinda-ada: musíš restartovat, já tam už herbář mám

Naposledy upraveno moderátorem: 10/4/15
  14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj pinda-ada,
    úkol se opravdu neukazoval, ale už by to mělo být opraveno.

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Zase jsem neodolal:Di když se pokaždé zapřisáhnu že nekoupímo_O. Koupil jsem 6 ks na baha a 6 ks na farmu víc ani boha:D floreny netisknu ;)

16. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny piatok a vikend vsetkym....prosim vas na slovensku sa ako vola novinka na farme...Jeřáb oskeruše..?,,

to mam chapat,,ze 2 stromy rozlisne v hre su Jarabiny??akurat 1 je plod jarabiny a 2 jarabina???

Naposledy upraveno: 10/4/15
    Basted23 tohle ocenil(a).
  17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ja tam mam napisane-jarabina :D,tak dufam,ze je to tak
    uz teraz lutujem tych co kupia a budu si mysliet ,ze je to ta stara jarabina,takze dalsia chybicka sa nam vludila :D,kedy bude vsetko tak ako ma byt:oops:

Basted23 a ezzra tohle ocenili.
  18. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte, ďakujeme za upozornenie, Jarabina je už zadaná k oprave >tu<.
    Peknú hru a veľa šťastia so sadeničkami.

alexandrakerulova00 a ezzra tohle ocenili.
  19. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Tak z novinky se mi povedlo akorát XXl Hvězdný strom :D a konečně se mi povedl i Tamarindový strom - můj první:D, novinka se mi zatím vyhnula, ale i ta časem padne, nemusím mít všechno hned ;)
    dál se mi povedl 2x XL+XXl cesmýn, Buddhova ruka (má třetí), 2x Xl Juvie, XXl a Xl Pitahaya

evainfo tohle ocenil(a).
  20. Orliček

Orliček Magnát fóra

Hurá, mam broskvon XL a mango XL

Tu broskvon mam i se základem? nebo je to jenom to XL?

Klárka

děkuju ti mousičko, bála bych se jí sbourat. Ale stejně si jí tam nechám, nebo ji dám o kousek vedle na hezčí místo.

Naposledy upraveno: 10/4/15
    mirae a mousicka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.