Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fortunela

fortunela Pisálek fóra

Když čtu odpovědi tak se tu skoro bojím říct že jsem dostala z 11 sazenic delonix, papouščí strom a 2 rohovníky, za zmínku stojí ještě juvie XL. A navíc mám z toho radost, protože jsem neměla ani jeden. A kdyby měl někdo čirou náhodou mnoho budhových ruk, hlásím se do pořadníku.

anickamalirka tohle ocenil(a).
  2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ted celkem vyjeveně zírám ..na farmě i na baha se mi místo tajemných sazeniček točí kytičky a nepomáhá nic , ani odhlášení ani aktualizace . Máte to někdo také ?

Naposledy upraveno: 22/2/15
  3. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Přesně tak. Jenom se točí kytky a nic.

4. babicka2013

babicka2013 Zelenáč fóra

Já mám to samé!

5. sslunce

sslunce Pisálek fóra

U mě taky.

6. domina.vlasta

domina.vlasta Pisálek fóra

tak bohužel...i mě to postihlo...:wuerg::wuerg:

7. dorotea14

dorotea14 Perspektivní autor

U mne též, a už se mi chce spát, tak to nechám do rána

8. gecitka

gecitka Zelenáč fóra

chtěla jsem si nasázet zakoupené sazenice z inventaře a zmizeli .co se děje?

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak u mě také na farmě se točí kytka a na Bahamu jsem také ještě koupila 2 sazeničky,že je zasadim na noc a zmizely i z lišty,takže není co sadit,ale FL se zpět nenačetly:mad:

10. babina51

babina51 Hrabě fóra

Totéž i u mně, zírám a zírám, sazenice jsou fuč.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Amálka1070 Ale jde,tedy na mém trhu je hned vedle Pistácie!;)

12. bobina2811

bobina2811 Zelenáč fóra

• Taky mi zmizely.

13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

mám totéž a asi se nic nedozvíme....zeptala jsem se na chatu a dostalo se mi doporučení, podívat se na jiné forum, kde jsou lépe informovaní

EDIT 22:41 tak aspoň něco... [​IMG]

Iwuska, pajaable a kaolín11 tohle ocenili.
  14. Jurisa

Jurisa Pisálek fóra

hm, kvetinka miesto odtajnenia, a to som čakala až doposiaľ, radšej som mohla ísť spať

15. lisica63

lisica63 Pisálek fóra

u mně taky...hm?

16. Dagi47

Dagi47 Zelenáč fóra

Také se mi na poli točí načítací kytičky místo tajemných sazeniček a z lišty mi zmizely. Tak doufám, že zítra to bude v pořádku a jdu spát.

17. m2707

m2707 Znalec fóra

Jen doufám, že o tajemničky nepřijdeme >:(

18. orel*pard

orel*pard Zelenáč fóra

Já jsem o tomto zmizení sazeniček,které jsem koupila na louku i na Bahamu napsala už i na podporu.Floreny fuč a tajemné sazeničky také pryč,zůstala jen prázdná políčka,tak nemám ani sazenice,ani nejsou zpět v liště a ani floreny,jsem zvědavá,jak se tato chyba mnou nezaviněná vyřeší.

sisinka tohle ocenil(a).
  19. jiv33

jiv33 Zelenáč fóra

také jsem si koupila sazeničky 5 x bahamaostrov a 5 x na hlavní farmu a jsou fuč, ani stromy ani floreny, zase povedený kousek, už mne začíná farma hezky štvát, to není úkol nebo akce kde by se něco neposr, radši nebudu pokračovat, abych nedostala zase výstrahu, tady se na pravdu moc nehraje

maminecka53 tohle ocenil(a).
  20. forstlady

forstlady Pisálek fóra

tak u mě na 2 farmách jsou také fuč floreny i zakoupené sazeničky doufám,že se to do zítřka vyřeší zatím tu není od modíků žádná odpověď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.