Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

jak na farmě tak i na baha sem zakoupila sazeničky :eek: a při ty smule je už mám tak sem je vykopala :sleepy:ajsou bedince hold mám smulu:cry:

2. majka20081

majka20081 Pisálek fóra

ahojte chtěla jsem se zeptat na strom vánoční baňka dá se taky získat v TS a nebo někde jinde nedočetla jsem se, že by ho někdo získal a mně taky chybí děkuji

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Třetí várka i na baha a stále jako na farmě bez novinky :p. Alespoň potěšil pistáciovník xxl a hlavně největší úspěch moringa xxl :). Stejně jako na farmě ještě 5 kusů a pro tentokrát konec ;).

buddhova ruka - strom
    moringa xxl
    pistáciovník xxl

juvie ztepilá xl
    granátovník xl

4. zuziiiiiik

zuziiiiiik Pisálek fóra

Dobré nedělní ráno, tak mě se nový stromeček poštěstil hned jako první sazenička k tomu jsem dostala spoustu XXL stromečků takže spokojenost a neobvykle hned při prvním kole tajemniček :) snad se vám taky zadařilo....

mirae tohle ocenil(a).
  5. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

majka20081,v meste v obchode medzi stromami ho kúpiš za 50florenov.Teraz už neni medzi TS.Ja som kúpil teraz 30 TS,uvidím večer.

mirae tohle ocenil(a).
  6. -Maartinkaa-

-Maartinkaa- Zelenáč fóra

Tak jsem koupila 30baha a na farmu a žádná novinky :(

nanyblacks tohle ocenil(a).
  7. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Tak jsem si koupila 4 sazeničky Ria a 4 na Baha a opět 2x bez černý Xl, jabloň XXl a moruše XXl, takže lišta.a na Baha, MombínXl, BanánovníkXXl a 2x strom který jsem neměla ani nevim jak se jmenuje ale rohovník nebo tak nějak., ale novinka žádná. Všem přeji hezký den a pohodu. Tera

Naposledy upraveno: 22/2/15
  8. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Koupil jsem další sazenice, tentokrát 21 na Bahamaramu a 10 na farmu.
    Farma:
    Kowhai; Sakura;
    Mandloň XXL; Javor XXL; Citronovník XXL; Bez černý XXL; Meruňka obecná XXL;
    Meruňka obecná XL; Bez černý XL 2x;

Bahamarama:
    Delonix královská 2x; Rohovník obecný; Buddhova ruka 2x;
    Liči XXL 2x; Granátovník XXL 4x; Švestka mombín XXL; Juvie ztepilá XXL; Pistáciovník XXL; Banánovník XXL;

Mango XL; Banánovník XL 2x; Kakaovník XL 2x; Švestka mombín XL;

Dopadlo to docela slušně, nakonec padla konečně i ta ruka, XXL mombín taky potěšil, schválně jsem si to aktivoval v chrámu těsně před sklizením sazenic. Bohužel z 51 sazenic není žádná novinka na Bahamaramě, ale už mám domluvenou výměnu, takže fajn. Ale ze 40 sazenic na farmě byly novinky rovnou 3...

kometak96 a mousicka tohle ocenili.
  9. -Maartinkaa-

-Maartinkaa- Zelenáč fóra

Můžu se zeptat jak provádíte ty výměny? :) já vím že dřív na to byla akce, ale jinak nevím. Děkuji :)

10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Na baha to bylo tentokrát opravdu stejné jako na farmě, protože se mi vyhnula hlavní novinka Amherstie, takže doufám, že se taky brzo objeví :). Celkově docela spokojenost, především s tamarindovým stromem a xxl stromy ;).

rohovník obecný
    papouščí strom
    kiwi xxl

pistáciovník xl
    mandarinovník xl

mirae, nanyblacks a skalara.v tohle ocenili.
  11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak druhá várka potěšila:
    Meruňka XXL a XL, Kowhai (no a odpad xl - bez, jablůňka - ale to jim velkomyslně odpustim - za ten kowhai :D;):p)
    Baha: Papoušek desátý(už nechcu >:(), granát xxl, xl (taky už nechcu, mám celkem asi 17 ), Rohovník(3.), juvie xxl (do sbírky beru), no a xl: cesmína, kiwi, mombín, mandarinka, papája.
    Jedu dál :D:music:xD Ráda bych Budhovu ruku a Tamarind, ty mám jen po jednom exempláři. A novinkůůů, to je jasný :inlove:

12. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

U mě z dalších citrónovník xxl - už jich mám fakticky hodně :), ale neva odpustím jim to za získaný Kowhai. A na Baha Papája xxl a kiwi xxl. Po všech pokusech s Baha končím, přežiju i bez novinky. I tak jsem spokojená s tím, co mi vyrostlo. Teď ještě čekám na další tajemku na Farmě, já bych totiž moc brala tu Sakuru. Prosíííííímmmm.... :p

skalara.v a nanyblacks tohle ocenili.
  13. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Musím si ačkoliv nechtěně, ale musím stěžovat. Milý RT pročpak nemůžu na trhu prodávat plody amherstie - květ, když plod kowhai - květ jde ? Ňo zase drobná piha na této překrásné hře, ale není jediná, i ta juvie xl a xxl je v liště mezi stromy a ne tam kde má být, tedy upgrady.
    Ty ty ty milý RT, oprav to prosím, jinak bude baci baci.
    Tak amherstie už se dá prodat, děkujůůůů. ♥♥♥
    :p:D:p
    PS : pro nespokojence všech národů, každý xxl stromek je dar, v liště peníze nežere a na Den stromů je, jako když ho najdeš.

denich, skalara.v a čarodějka007 tohle ocenili.
  14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky,

tak opravdu spadly Krkonoše 8) a slivoňka s budhou navštívili mou farmu. z posledních 8 sazenic se vyklubaly holky moje... a jako bonus +2 kowhaie a 1 Amherstie, nečekaně Fíkovník XXl a Pandánová palma XXL a lokvát. (celkem jsem koupila 54 kousků a doplnila vše chybějící)

Sama tomu nemůžu uvěřit :) mám komplet všechny stromky a můžu se vrhnout na jarní úklid v družstvu ;)

Andulííí

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

skalara.v: Ty máš 10 papouchůo_O a co já bych dal kdybych měl alespoň jeden, a novinky škoda mluvit:D

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bude- li někdy O/D, mi písni, ju. Pošlu ti ho zadara ( zcela nezištně :D).Papa
    Andulííí - teď se vrátil manža z Vrchlábka a nic neříkal ? (jsem ho vyslala po nákupech, abych mohla v klidu farmařit xDxDxD)
    Tak mám další dva papoušky - hubabuba - máš je u mě, ju :D

anickamalirka tohle ocenil(a).
  17. marusja67

marusja67 Zelenáč fóra

Koupila jsem si 32 sazenic a abych pravdu řekla tak samej sajrajt, který už mám. Jsem pěkně naštvaná, nedali ani jednu sazenici, kterou jsem neměla. Pak chtějí v anketách doporučovat hru přátelům, ani za nic!!! Hlavně, že se farmeráma nakapsovala na penězích za floreny.

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ze 60 sazenic 4x novinka.Je to tak dobře?!:music: Asi to mohlo být i horší...........

denich a skalara.v tohle ocenili.
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Další várka: pistácie xxl 2x, kakao xxl, zase granát xxl, rohovník, papoušci 2x, delonix 3x,no a xl - guava, fík. Bych do toho kopla. Kde je ta ruka a tamarind? A tááá novinkááá? Jedu dál...:(Ale už začínám být zoufalá...>:( (slabé slovo)

anickamalirka a kaolín11 tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ruky celkem padaly, ale s těma tamarindama to je to fakt zoufalý.Aspoň se budou dál dobře prodávat!:)

anickamalirka a skalara.v tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.