Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

konečně jsem se dočkala amhersii, tamarindového stromu mám 3 kousky navíc, dočkala jsem se budhovy ruky a navíc i delonix, naprosto spokojená, všechny novinky doma

mirae, njklmn a anickamalirka tohle ocenili.
  2. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Témě každý týden si RT vymyslí něco na naše peněženky. Jednou stromy, jednou stáje, jednou BB a nákup SK, ale je to naše rozhodnutí, jestli se necháme zlákat či jestli akci přejdeme bez povšimnutí.
    Ale tentokrát RT zaslouží snad i pochvalu. Vypadá to, že trošku uvolnilo kohoutky, pozoruji to u sebe, ale i příspěvky dalších hráčů o tom svědčí. Také jsem získala na farmu i na Bahamku novinky, krom toho bylo i několik dalších minule novinek - slivoní a tamarindů, celkem padaly dobře i stromy XXL - mandle, dokonce i 2x pandádové palmy, moringa, liči, cesmína, pak ještě sakury, lokváty. Zkrátka tentokrát panuje u mě spokojenost. Vlastně i minule jsem byla spokojená, proto jsem šla do těchto sazeniček znova, jinak bych si dala opět delší dobu pauzu, že je novinka bych neřešila.

maminka78
    moringa se otevírá zatím v poslední chrámové místnosti - je tam i Pandánová palma, Strom hroznu moře a z plodin citronová tráva, zelený čaj a zázvor.
    moringa (úplně dole): https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-ovocná-školka-stromy.3986/#post-36264

Naposledy upraveno: 21/2/15
  3. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,co to je ta moringa?Jinak na mých 3 farmách padla 2xdelonix,spokojenost,neměla jsem,rohovník jsem taky neměla,na jedné baha novinka,jinak xxl jedle,xxl citron,xl citron+bez,lokvát,vcelku jsem spokojená,ještě mi něco vyroste,tak snad padne novinka i na farmě,fl mám jen z kina a z úkolů.

mirae a njklmn tohle ocenili.
  4. m2707

m2707 Znalec fóra

maminka78- Moringa je strom z deváté místnosti na baha.

mirae tohle ocenil(a).
  5. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Díky holky za odpověď,ještě jsem se tak daleko nedopracovala,ale všechno bude:D

mirae, Lyzarka a njklmn tohle ocenili.
  6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak po návratu domů na mě čekaly z 2+2 - kiwi XXL, granát Xl, buk XXL a mandle XXL. Padá to krásně úspěšnost XXL stromku, novinek a jiných TS stromků je víc jak 2/3tinová(na mé farmě). Sice budha ani slivoň nejsou.. a tak další 2+2 dokoupeny ještě mám na další 2+2 ale počkám si do večera ;) Přikupovat nebudu pokusím se příště nebo při OaD možná pokud se ukáže ;)
    A.

mirae a pajaable tohle ocenili.
  7. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,tak já také zakoupila TS a vyšla mi novinka Kowhai,lokvát(2x).sakura(3x) a samé XL a XXL,hlavně mám přebezováno a přecitronováno,asi poznali,že jsem nastydlá a že to potřebuji nejvíce a na BAHA Budhova ruka(2x),papouščí strom,delonix a samé pistácie XXL a jiné XL a XXL.Ale i tak velká spokojenost:)Přeji všem ať se daří:)

8. rak328

rak328 Rádoby autor

jupíííí tak konečně mám na baha všechny stromy z tajemek některé sice jen jednou ale neva hlavně že jsou aspon se pomalu budou plnit úkoly nemusí pršet hlavně když kape všem přeji at jim spadne z tajemek co potřebují ;):):inlove::)

9. Astat.

Astat. Stálice fóra

Ahoj, z 3 sazeniček na farmě mám nic - jen nějaký XLka, ale na baha už lepší - XXL granát, budhova ruka (3tí), XL juvie a bonus- Amherstie ;) Zato nemám Tamarind.

pajaable a njklmn tohle ocenili.
  10. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Ahoj, tak u mě velká spokojenost. Na Baha nějaké xl, co už jsem měla - neřeším, ale Papouščí strom - již třetí a pak Tamarindový a Buddhova ruka - paráda. A na Farmě xxl, xl které už mám, ale potěší i tak, Buk xl i xxl a pak hlavně lokvát a dvakrát slivoň trnitá - nádhera. Ještě prosím Sakuru, tu nemám ani jednu a třeba novinku na Baha či Farmu??? Ale jinak jsem skromný človíček. :D

pajaable a mirae tohle ocenili.
  11. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

tentokrát sadenice potešili :)

2x kowhai
    2x mandlovník XXL
    5x sakura

buk XXL
    citrónovník XXL
    ďaťlovník XXL
    moruša XXL
    pomarančovník XXL
    moruša XL
    2x baza XL
    hruška XL

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Koupila jsem balíček na farmu i na bahamu a vyplatilo se, tentokrát si myslím, že je opravdu povolený kohoutek a padá hodně xxl stromů a tajemných také dost 8)

Jak jsem dopadla?

BAHA
    jen 7x xl strom

xxl
    granát 5x
    juvie 3x
    - kakao
    - papaja 2x
    - avokádo
    - mombín
    - strom hroznu moře

- prodejné - suma sumárum 1150 FL ve slevě 575 FL

dále padly

amherstie 1+1
    tamarind
    delonix 3x
    budha 2x
    rohovník
    papoušek

FARMA
    jen 5x xl strom

xxl
    bez 4x
    buk
    citron 2x
    - broskev
    - jedle 2x
    - mandle
    - hruška
    - kdoule
    - datle 2x
    - moruše
    - pomeranč
    - javor

- prodejné za 2215 FL ve slevě 1107 FL

dále padly

sakura 3x
    kowhai 1+2
    slivoň 2x

Absolutní úspěch :music: za 420 FL

13. m2707

m2707 Znalec fóra

Za chvíli první sklizeň Amherstií- těch 600ks to bude fuška.:oops:

-Kuteno- a mirae tohle ocenili.
  14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Druhá várka 10 sazenic na baha bylo o něco lepší než první protože přinesla konečně tamarindový strom, k tomu liči xxl z těch lepších ;). Stále ovšem chybí Arherstie, ale co nadělám.

tamarindový strom
    2x rohovník obecný
    deloni královská
    liči xxl
    avokádo xxl

banánovník xxl
    juvie ztepilá xl

moringa xl
    cesmína paraguyská xl

15. muclinek

muclinek Pisálek fóra

Tak jsem po dlouhe době koupila tři sazeničky na baha a co mi vyrostlo ? Tři juvie XL tak nevim jestli mam od radosti skakat mam jich plnou lištu a zase dlouho nic nekoupim .

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Novinky nic (dle očekávání). Další TS na ploše. Zatím:
    bez xxl + xl 2x, citron xxl 3x (nějak se mi začínají množit - jsou k něčemu ?), mandlička xxl, datlička xxl dokonce 3x, kdoule xxl, konečně meruňka v xxl provedení :), sakura , buk xl 2x a pomo xl.
    Baha: kiwi xxl, mombín xxl, tomel xxl, papája xxl, granát xxl ( také nevím co s nima, cena šla na trhu brutálně dolů, pamatuju kus kolem pětistovky :). Pírka 3x ( daruju), no a juvie, pistácie a cesmína v xl velikosti. Ty xxelka jsou krásný, sklizeň 2x denně - super, ale co se týče vypadávátek při akcích - k ničemu. Škoda. Ale nikdy je nebourám, vždycky se pro ně místečko najde, bo se ráda kochám (až na ty citróny teda).
    Těším se na další sklizeň ;)
    (jo a za nákup fl jsem dostala Ringa - opět :D)

Lyzarka, pajaable a mirae tohle ocenili.
  17. Sheron11

Sheron11 Pilný autor

BAHA:
    Fíkovník XL-2x, Buddhova ruka-1x, Kiwi XL-1x, Granátovník XXL-3x, Papouščí strom-2x, Juvie stepilá XXL-3x, Granátovník XL-2x, Pistáciovník XL-1x, Kokos XL-1x, Mandarinka XL-1x, Rohovník obecný-2x, Banán XXL-1x

No a tady maximální spokojenost :)
    (za nákup FL balíčku- Ringo)

mirae tohle ocenil(a).
  18. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

ahojky, tak mám kowhai a xxl javor
    na Baha-juvie xl a amherstie
    dnes bezva úspěch, ale ještě tajně sním o slivoni :p

19. -Sheron1-

-Sheron1- Pisálek fóra

TS- Avokádo-1x,Delonix-2x,GuavaXL-1x,MandarinkaXL-2x,JuvieXL-1x,Papouščí-2x,JuvieXXL-2x,GranátXL-1x,GranátXXL-5x,Rohovník-2x,GuavaXXL-1x,KakaoXXL-1x

Spokojenost :)
    (fl balíček-ringo)

mirae tohle ocenil(a).
  20. Angelface83

Angelface83 Pisálek fóra

překvapení z TS
    rohovník 3x,tamarindový 1x,mango XXL 1x,kiwi XXL 1x,delonix 3x, guava XXL 1x, pistacie XL 2x, granat XL 2x,pistacie XXL 1x,fík XXL 1x,kiwi XL 1x

mirae tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.