Mini-akce: Tajemné sazeničky na Bahamaramě / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Tak se taky pochlubím: pořídila jsem dvě bahamové sazeničky - floreny mám jen z úkolů - a mám dvakrát pistáciovník XL. Není to sice už taková vzácnost - ale ještě jsem žádný neměla, tak jsem spokojená. Přeju to i všem ostatním - ať má každý to co ho potěší!

2. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

neodolala som nutkaniu a kúpila som jednu sadenicu na Bahamu, dnes ráno sa z nej vykľula Budhova ruka, moja prvá. Skoro som odpadla od toľkého šťastia, čakala som banán XL alebo podobnú všednosť. Teraz sa budem musieť krotiť a nepodľahnúť mámeniu zakúpiť nejakú ďalšiu tajomnicu

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, také se musím trochu pochlubit, z jedné sazeničky na Baha mám Budhovu ruku, je to, jako kdybych měla novinku,mám z ní velikánskou radost( má první),všem přeji také štěstí.

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ráno :)
    tedy Jiříkovo vidění mě navštívilo :D O Valentýnské akci jsem si koupila balík florenů kvůli řádku do stonku a zbylé fl jsem chtěla investovat do tajemniček celkem 250. Včera jsem nakoupila 38 sazenic čili zhruba jeden "akční-neakční" balíček a s výsledkem jsem opravdu spokojená :)
    padly obě novinky po jednou kousku jak na baha Amherstie tak na farmu Kowai:)
    18 XXL stromků (juvie, granáti, javor cukrový, bez, meruňka, datle, mango, ořech, jedle, třešeň, papája)
    2 sakury, 1 rohovník, 3 papoušci a 1 delonix

takže 27 ze 38ti

zbylo 60 Fl, koupila jsem po 2 sazeničkách a budu zkoušet Budhu se slivoňkou poslední co nemám po buku v XXl netoužím mám 6 normálních :) a Juvie padla v XXL. No a bájný florenovník asi zůstane bájným :D :D jinka mám od všeho alespoň po jednom.

Ještě jsem si dnes dala práci a sčítla co mi háže stonek v BBZ, když nebudu počítat vydřený několikamilonový řádek v podobě dodávání šlechtěnců z dožínek, abych jej získala pro aktivaci jednou za týden dle akcí když už je aby taky sloužil, tak denně mám + 53 009 BBZ což není špatné :)

Krásnou sobotu, vypadá to na slunečný mrazivý den a dobrou chuť pokud právě obědváte ;) Andulííí

Naposledy upraveno: 21/2/15
  5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

I na baha jsem se rozhodl, že pojedu rovnoměrně s farmou a pořídil jsem 10 kusů. Z minula chybí tamarind z těch hlavních, xl nebo xxl novinky moc neřeším, tak snad něco rozumného vypadne :p.

Lyzarka tohle ocenil(a).
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sice jsem novinku nezískal, ale z 20 TS padlo hned 7 stromů XXL, 3 ruky , 3 papouchy a 1 rohovník...:)
    Takže spokojenost a možná něco ještě přikoupím..........

7. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Škoda florenů, vše do lišty.

nanyblacks tohle ocenil(a).
  8. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Musím se podělit o radost.Na Baha spokojenost,vypadla 1x novinka a jako bonus tamarind,který mi chyběl od minule.Na farmě zatím bez novinky,ale radost udělala trnka.Jinak padal bez xl a xxl.Buk a pod.To mě vždycky potěší,vypadne xl strom a hned vedle ten samý xxl.Ten xl už by se možná ani líhnout nemusel.No,ale buďme rádi,že nepadají základní jako třešně a ořechy.

9. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

Koupila jsem na Baharamě i na Farmě po40 sazeničkách a NIC, jen samé nic a po nové sazeničc ani vidu..., tak jsem koupila na obě farmy za 210FL - balíčky, a zase nic, jsem opravdu naštvaná a zklamaná,že i když koupím hodně sazenic a i oba balíčky tak z toho mám ......... Jak to rozdělujete, aby se nám, tem co do toho investujeme i peníze, tak se nic nevyplatííí. Jo mám z těch balíčků na každou farmu po 1 tajemné sazeničce, to je teda výkon, Dííííky!!!!

nanyblacks tohle ocenil(a).
  10. mirae

mirae Perspektivní autor

Do třetice všeho dobrého aneb pořídila jsem třetí, opravdu už poslední :) tajemnou sazeničku, a vyrostla mi z ní Buddhova ruka. Mám z ní radost stejně jako z včerejšího bezu XL a juvie XXL, jsou to všechno moje první. Hezký den všem!

11. Preceja

Preceja Mistr fóra

Z 30 sazenic na farmě mám 3 sakury, 2 lokváty, 1 kowhai+ještě ten jeden jistý, k tomu ještě stojí za zmínku 3 meruňky, zbytek jako vždy spousta citroníků a bezů, broskev, mandle, ale i tak, doplnila jsme si chybějící. Na Baha z 8 jedna Budhova ruka, papouškový (3., ale hodí se), zbytek půjde do lišty. I tak jsem vcelku spokojená.

Mám dotaz, dá se ještě získat kamenná pinie nebo už byla vyřazena?

mirae, njklmn a Lyzarka tohle ocenili.
  12. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

ja som na tom tak isto, kupených skoro 100 sadeníc na baha, z toho dva balíčky a tamaring nikde...škoda slov

13. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Preceja, kamenná pinie (Pínia) bola už žiaľ vyradená, pozri tu. Teraz sa dá získať už len pri akcii O&D.
    Peknú hru prajem

njklmn a nanyblacks tohle ocenili.
  14. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

na baha žádný zázrak - vše už mám
    na farmě mě padla 2xslivon trnitá, neměla jsem tak mám radost

15. m2707

m2707 Znalec fóra

Tak tady čtu ty nespokojence, jak se jim stále něco nelíbí. Čím více stromů-jedno jakých- tím rychleji se dá napěstovat a potom prodat či splnit úkol. Přece jen zásoby rostou rychleji, když mám 20 stromů než když mám jen jeden, ne?
    Tak přestaňte brblat a nebo přestaňte kupovat.;)
    Ráno jsem koupila 150 fl, abych měla 100% zisk úrody.Rozdělila na polovinu a nakoupila sazeničky.
    BAHA-Delonix 2x, juvieXXL 2x, Tamarind, Avokádo XXL, Granátovník XXL, Budha, Amherstie :p
    FARMA- několikrát Citron XXL, Javor cukrový, Sakura několikrát,Lokvát.
    XXL stromy se budou hodit do vlaku, neboť obr stromů není nikdy dost :D

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne to ešte nedalo a kúpil som po 10 hodine 5 sadeničiek teraz som ich odokryl a vyšli mi 1 x tamarind,xxl pistácia,xxl para orech a 2 xl tie išli do lišty.A tak isto aj na farmu.Kúpil som posledných 5 + 5 a končím.

anickamalirka, njklmn a Lyzarka tohle ocenili.
  17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám 8 Amherstie , 3 Buddhova ruka - strom, ale Tamarindový strom mám jenom jeden

mirae a njklmn tohle ocenili.
  18. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

koukam, jak se vam vsem dari... ja jsem asi nejaka zakleta, z deseti sazenicek na baha byly ctyri delonix, dva kakaovniky XXL, tri pistacie XL a jeden rohovnik... fnuk, ja chci taky novinku

njklmn a Lyzarka tohle ocenili.
  19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Ani na baha nejsem nijak zvlášť nadšený z tajemných sazenic. Padla juvie xl i xxl a k tomu nějaké xxl strom, ale tamarindový strom a Amherstie bohužel nepadly :(.

juvie ztepilá xxl
    juvie ztepilá xl
    2x papouščí strom
    granátovník xxl
    fíkovník xxl
    kokosová palma xxl
    kakaovník xxl

moringa xl
    pithaya xl

njklmn, anickamalirka a Lyzarka tohle ocenili.
  20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Podle toho co jsem tady sledoval co komu a z čeho padlo, tak jsem se rozhodl po dlouhé době zakoupit TS a to balíček "jistoty"... zdálo se mi, že jsou z něj lepší výsledky, než kupováno po kusech. Rozhodně nelituji a jsem spokojen: amherstie 1 jistoty + 3 ze sazenic ( celkem tedy 4ks), 1x budhova ruka, 4x rohovník, 2x papouch, 5x delonix a po jednom XXL moringha, XXL strom hroznu moře, XXL pandán, XXL cesmína, XXL tomel, XXL mombín + nějaký nižší a nepotřebný. Sice by se hodil i nějaký tamarind, ale ty XXL-ka mají dle mě vyšší hodnotu a potěšily....jejich hodnota pokud bych je kupoval je přes 2000FL.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.