Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

Opatrně jsem odkryla (dřív - za floreny) jednu děsivou tajemnici a brrrrrrrrrrr - chapadlová vrba. Co jsem čekala...že

evainfo, Zoufálkov a miloun tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tajemné sazeničky můžeš zakoupit od 3. levelu.

3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

dnes se teda vůbec nedaří
    ani jedna novinka :-(

helik006, hrobinh a miloun tohle ocenili.
  4. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Kaktusová svíce mě děsí :mad: hlavně ten čas i s hnojivem 228 hodin, větší nestoudnost jsem v téhle hře snad ještě nezažila. Njn, ale my co hrajeme už roky se nenecháme ničím odradit i když se o to nejspíš někdo hodně snaží :p

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Mkuře: dávat tam hnojivo je trochu zbytečné, protože další děsivka bude asi za delší dobu než za základní čas kaktusové svíce.

evainfo, Danielaa25 a kiki2305 tohle ocenili.
  6. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Tak jsem si ten děsivý balíček pořídila , abych se mohla pořádně zděsit xD

super věc garantovaná nekonečná svíce 1x, 7x novinky v mixu(3+3+1) a ostatní - no ostaní stromy , které už mám vydřené vypěstováním a dají se pořídit bez florenů v Jackově obchůdku:wuerg:

Co na to říct, takto jsem s tím počítala;)

Ostatním hodně štěstí !

Naposledy upraveno: 20/10/17
  7. anvan

anvan Dozorce fóra

Odkryla jsem 6 tajemnic na farmě - a z toho 4x magnolie. 2krát XL a 2krát XXL - pak mandle a sekvoje. Teda můžu říct, že jsem otrávená jak malajský šíp. Už fakt nekoupím. A 6 na baha nemám odvahu ani odkrýt. Děsivé jsem pár už odkryla za floreny, ale absolutně žádná novinka. Takže - snad jsem vyléčená na dlouhou dobu.

8. Mkuře

Mkuře Vážený autor

pajda361: Chtěla jsem vědět o kolik to klesne, naštěstí mám z obřích stromů hnojiva dost ;)

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mkuře - na cca 227 hodin xD
    Škoda, že tam nejdou navlíknout ty modré fusekle :sleepy:

10. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Taky jsem naletěla,koupila jen po 2 taj.sazeničkách a hle : akébie XL a XXL,jalovec tio samé 2x třpytivý strom,takže všechno lišta a velké naštvání.Připadá mi to jako pěkný výsměch.Takže příště se budu držet zásady NEKUPOVAT!

LV 110

11. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Tak už jsem vyléčená ts už nekupuji ale že tentokrát to byla novinka tak jsem jich10 koupila a výsledek 5x vrba,2x jabloň královny a3x třpytivý strom novinka žádná říkala jsem si když se trochu zadaří koupím další tak to bylo naposledy.

12. misspacman008

misspacman008 Rádoby autor

Z děsivých sazeniček vypadly Chapadlová vrba a Noční třpytivý strom, ej... Asi jsem si naivně myslela, že vypadne něco nového :eek:

13. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

No nevím jestli zrovna tenhle výsledek je na naštvání. U nás na trhu 1 plod akébie za 1 387 (nejlevnější), což je z jedné sklizně 5 548. Já bych si teda nestěžovala (i když chápu že jsi toužila po novinkách).

Já neodolala a poprvé koupila tajemky. Vždycky jsem čekala až se mi samy nashromáždí z akcí, ale na hřbitově potřebuju všechny stromy z možných objevivších (i když samozřejmě nejvíc toužím po novinkách). Tak mám v invu 10 sazeniček. Zasadím je přes noc a zítra rozkryju. Už se těším na výsledek, ale je mi jasné, že tady víc než kde jinde platí moje úsloví, že těšení je z toho ta nejlepší část. Možná bych se ale měla zachovat podle názvu těch děsivých tajemek a místo těšení se začít bát. 8)

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

jana151O49, ze dvou sazeniček se nedá moc očekávat, o tom by jsi už mohla něco vědět. O naletění bych nepsala. Pokud by jsi novinku dostala, tak spíš o velké náhodě:) Z balíčku 3O stromů, koupených na jistotu, kromě zaručené novinky jsem na Baha dostala "navíc" jeden zlatolist a na farmě dva modříny. Ale muškátovníků a magnolií, těch byloxD Ze zvědavosti jsem přece jen koupila 10 sazenic na hřbitov, dva nové stromy tam sice byly, ani nevím jaké... nová podoba děsivky mě moc nenadchla, a možná že ji ponechám svému osudu. Spíš než přidávání nových ploch, které nemají kromě děsivky žádné využití, by se měli zabývat tím, aby jsem mohli efektivně využívat co už máme, i kdybych si třeba za další diamantový slot měla připlatit, spousta bonusů propadá, u skleníku totéž. Mám vyšlechtěnou rostlinu, ale když si s předstihem nezruším slot, tak buď zaplatím, nebo musím čekat a tak by se dalo pokračovat....:)

15. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Koupila jsem jednu tajemnou na hřbitov a - nevydržela- odkryla za fl- a mám kaktusovou svíci. Stačí, víc nekupuju ani na farmu, ani BAHA

16. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Tak u mě jedna velká komedie nebo spíše tragédie. Koupila jsem po čtyřech na baha, farmu i hřbitov a jediné co mi padlo, je smuteční vrba z minula (tu nemám), jinak odpad do lišty, novinka ani jedna. Už jsem si minule říkala, že kupovat nebudu, ale teď mi dlouho nic nepadlo ani z vyhraných tajemných sazenic, tak jsem to zkusila a na dlouho zase nic. Takto opravdu ne.

sisinka a miloun tohle ocenili.
  17. flexka

flexka Hrabě fóra

Přátelé, já jsem v Jiříkově vidění o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
    Jak jsem stará, tak jsem hloupá a koupila jsem zase fšecky 3 balíky na jistotu.

Na Bahamce mám k jisté novince ještě i 1 vylíhlou. Na hřbitově mám po jedné novince oko, maršmelouny plus jistý kaktus a k tomu sarkofágový 2x, teď to přijde - na farmě mám 4 - slovy čtyři - modříny (3 vylíhlé a jeden jistý). Vůbec mi nevadí, že nedošla mirabelka v xxl, časem bude, sice bych třeba uživila ještě jednu vrbu jívu k té jediné jisté z minula, ale vůbec se nezlobím, že tentokrát nepřišla, tyto sazeničky se povedly všechny 3 balíky.

Děkuji, fakt děkuji, mám velkou radost a konečně se cítím jako platící hráč, který má výhody.

18. burds

burds Titán fóra

Flexko měla jsi štěstí.Já z balíčku jen kaktusový a sarkofágový.Další dvě novinky se v balíčku nevyskytovaly.Modřín 2x a zlatolist 1x.Prostě i s balíčky smůla.

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Máme 3 (slovy tři) normální bubustromy.Jsou 4 novinky a z 10 kusů nepřišla ani jedna. Tak toto považuji za drzost a nenažranost RT. Odemne už neuvidí ni korunu ani za pomocníky. Napřed vyberu kupóny a pak se uvidí co dál..Houpat mě s ním můžou,ale točit teda nééé!

20. helik006

helik006 Rádoby autor

koupila jsem 20 sazeniček a z nich ŽÁDNÁ novinka, kdyby pustili chlup a jednu, dvě mi tam dali, mohli vydělat víc. Dokonce jsem zvažovala, že si kvůli tomu dnes koupím balíček florenů. Non,nekoupím při takovéhle bilanci, že? :-D

lott_lott, sisinka a burds tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.