Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak já pořídila sazeničky na Bahamku tak i na normál farmu.

S výsledkem na farmě jsem celkem spokojená, padly 2 novinky - slivoně trnité, vylezly i nepotřebné meruňky XXL v počtu 3 ks, ale padl i 2x javor japonský, 3x lokvát,, 5x sakura, 4x mišpule a 2 x planika. Mezi zajímavé z tajemných sazenic patří i 3x mandle XXL, 7x citronovník XXL nevím k čemu bude stejně jako 5x XXL bez černý, radost je z broskve XXL a to i přesto, že půjde do lišty.

Na Bahamce je to podstatně horší, tam novinka nepadla, pistáciovník XXL a XL přestože padly jako novinku moc neuznávám, zato hvězdných se urodilo asi 10. Objevilo se pár XXL stromů, ale ty nejvyšší to zas nebyly. Za něco snad stojí jen 2x budha strom, rohovníků a delonix už mám dost, takže jejich odkliknutí také nic moc radosti neudělalo.
    Tak jsem pro jistotu pořídila ještě pár tajemných sazenic na Bahamku a doufám, že po návratu z več.lyž. budu příjemně překvapená xD

2. palo1973

palo1973 Pisálek fóra

podľa mňa veľa ľudí nezaregistrovalo, že nová úloha nieje časová ale na stálo ..... inak si neviem vysvetliť tie "šialené" ceny stromov a rýchlosť akou miznú ;) .... ja nemám polovičku z nich ... tak snáď sa mi nejaká novinka zadarí....

sisinka a nona2222 tohle ocenili.
  3. Preceja

Preceja Mistr fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    Mohli by z téhle akce vynechat stromy, které jdou koupit v obchodě za krejcary. Když za 5 florenů člověk získá hrušeň XL, tak jeto spíš k vzteku.

Nastálo? Tak proč jsou v rohu ty hodiny?

Naposledy upraveno moderátorem: 27/12/14
    papulice tohle ocenil(a).
  4. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak první várka odtajněna :
    Kakaovník XL ,2x Granátovník XXL, Guava XXL,
    Jedle XXL, Javor cukrový XXL, 2x Mišpule, Bez černý XXL

Takže ovoce do akce prozatím žádné ... no, když jsme u toho ovoce
    „Ovoce jezte se slupkou, je to mnohem zdravější,” radí pacientce lékař.
    „Jaké ovoce máte nejraději?”
    „Kokosové ořechy.”

Preceja , chybička se vloudila , tedy přesněji ikonka hodin. Úkol je stálý, nikoliv časový .

5. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Začínám být mírně alergická na granátovník :wuerg: Z deseti sazenic, čtyři granáťáci. Pandánová palma xxl potěšila, ale jinak to zatím byla bída. No ještě jsem šoupla na plochu jednu várku + tajemnice z kalendáře. Uvidím která lajna se víc povede :p

mazar, SedMarx a Petka03 tohle ocenili.
  6. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak u mne zatím meruně xxl a citron xxl. Sice obojí mám v základu spousty,ale mě potěší každý xxl strom a meruňka je novinka,na které nemám štěstí. Ty na baha jsem zapomněla zasadit,hlava děravá. Vytahuji paysafe a nějaký ten floreník ještě utratím.

nona2222 a ezzra tohle ocenili.
  7. burds

burds Titán fóra

Tentokrát jsem koupila 20 sazeniček na farmua 12 na Baha.Moje poslední šance získat javor japonský který se mi stále vyhýbal a dnes byl naposledy.Tak hurá mám 3,pak 2x merunka XXl,citron XXl a nová slivoň trnitá.Na Baha pistáciovník XXl,granátovník XXl a mombín XXl který jsem neměla.Jinak novinka ani budhova ruka nepadly.Lokvát mám od minule tak ted jen počkat až javor japonský dá plody a jdu plnit úkol.U mne spokojenost

mirae a nona2222 tohle ocenili.
  8. palo1973

palo1973 Pisálek fóra

je to písané v tých technických oznámenia - chyby ... tak dajako to je

9. honzi

honzi Komisař fóra

Tak já jsem docela spokojen - na farmě 2x Citron XXL (můj 3. a 4.), Bez XXL (můj 3.) a Sakura (neměl jsem), na BAHA Granát (zase), Pistácie (ježíííš) a ROhovník (neměl jsem) a taky Juvie (má druhá teprve)
    koupil jsem ještě 1 a 1

mirae, Bagíra77 a nona2222 tohle ocenili.
  10. .mama789.

.mama789. Rádoby autor

tiež som neodolala a kupila TS 10 farmu a 10 bahu....čo stoji za zmienku je lokvat, mišpula, jahodovy strom...baha potešila viac 2x citronaty, ohnovy strom , rohovnik a novinka tamarindovy strom;)...waw, asi mam dnes druhe vianoce:)

11. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny vecer...tak nebudem vsetky sadenice vypisovat...ale som spokojna...aj ked padla na farme len 1 novinka slivka trnista ma prekrasne kvety...ale padli mi skoro same xxl stromky..a jahodove a lokvat aj marhula xxl..spokojnost...este som 5 dokupila...a na baha mi padol aj citronat/budhova ruka)..1 novinka tamarindovy strom aj rohovnik ,a xxl stromi,,ohnivak aj papagajovy....tak konecne nelutujem ,,ze som kupila 44 sadenic +5 este....prajem vsetkym nech sa dari...:p;)

12. keltika70

keltika70 Zelenáč fóra

Ahoj farmáři - u mě opět nic - ani mišpule, planika, o lokvátu, javoru a nedej bůh novince slivoni - si můžu nechat zdát. Zato bezů xl a meruněk xl do lišty 5x. První úkol který nedám.
    Všem splnění stromečků podle přání

13. hafuska78

hafuska78 Pisálek fóra

tak kupuju pokaždý ale mišpule mi nevyběhla ani jednou na to, že jí jde získat naposledy......... nic moc

14. _griss_

_griss_ Pisálek fóra

na baha prepadák, nič nekupujem už

15. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Za chviličku jdu někjaké TS odtajnit,další o něco později a na Baha ještě 5 ks umístím.Nečekám zázraky,ale potěšila by novinka nebo na Baha některý vyšší xxl,bo mám už všechny stromky z Chrámu aktivované.

Odtajněno: Kdoule xxl,Mišpule,Javor cukrový,Citrónovník xxl,Lokvát (můj 3-tí,ale potěšil)

Pistácie xl,Kiwi xxl,Mandarinka xl,Strom hroznů moře xl,Fík xl=katastrofa,ani jedna novinka nebo xxl vyšší...ještě pár odtajním,tak třeba se poštěstí.

nona2222 tohle ocenil(a).
  16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky,po odkrytí jediné sazenice na normální louce jsem myslela,že vyskočím do stropu,sice zase žádná novinka to nebyla,ale vyrostl mi Lokvád,ten jsem neměla ani jeden,tak mám obrovskou radost,přeji všem také úspěch.

17. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Prosím,nevíte co dává javor japonský?

18. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

já jsem moc spokojená padl tamarindový strom, pandánová palma xxl, pistáciovník xxl a konečně citron xxl a lokvát.
    Chybí mi budhova ruka, slivoň a meruňka xxl, kterou mít až tak nemusím

mirae tohle ocenil(a).
  19. jana563

jana563 Dozorce fóra

Nic jsem nečekala,nic jsem nedostala.Na Baha propadák..2 hvězdné a dva papouščí a jestě dva XL .Na farmě akorát jeden lokvát by stál za zmínku.XXL jen hruška.Oprava ještě jedle XXL,ale to mi náladu nespravilo.Mám je v liště

20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj gazela52
    Javor japonský dává samaru.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.