Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hmm, ráno jsem odtajnila 2+2 - Grep XL+XXL a na farmě rakytník XL a XXL. Pak jsem koupila ještě jednu a hele - vistárie :D
    Teď čekám na další dvě, ale v ledovou jedli příliš nedoufám :(
    Na mladší farmě taky bez novinky. Chtěli mě ohromit kdoulí a datlí (i když v XXL provedení) :eek:,ale spíš mě nakrkli -.-

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

skalara.v nejsi v tom sama, já se nakrknu za 5 hodin - na farmě mi chybí anjou hruška a vistárie a nepočítám ani s nimi, natož s novinkou 8)

3. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj, tentokrát jsem po delší době koupila na jistotu, vynechávala jsem pár posledních TS. Proč ty nový stromky dělají tak prťavý?? Na to s lupou, kdybych tomu nedala fusku tak ani nenajdu kde ten strom ve sněhu mám. Jinak jsem nesadila nic, nechám si to až na nějakou akcí ať se dostanu s padátky po delší době nad 160 z první nabité sklizně ;)

4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem taky odtajnila 2+2, na farmě javor cukrový xxl a oskeruše xxl, no nad xxl stromky nos neohrnuju, i když ledové jedli se to bohužel nepodobá :). Na Baha mi chybí ještě nolina a už na ni čekám docela netrpělivě, minule nebyla ani v balíčku, který jsem výjimečně zakoupila. Tentokrát zase únik, ale kromě garcinie xl mám i santalovník, takže jsem se vydala cestou nejmenšího odporu a ještě jednu Baha přikoupila, co kdyby ta nolina vyšla. Kino poslední měsíc funguje-nefunguje, takže se nedaří nashromáždit florenky ani na takovéto drobné výdaje, tudíž víc už nekupuju a za santalovník jsem ráda, tolik štěstí jsem od léta neměla.

5. doben

doben Ikona fóra

Protože jsem kupoval floreny, tak jsem si koupil ten balík s větší pravděpodobností na farmu a výsledek je celkem slušný. 3x Ledová jedle, 1x Vistárie, 1x Anjou a 2x Bugenvilea

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak mě dostali, novinka žádná-to jsem čekala-, na BAHA nolina-tu jsem neměla-vistárie nepřišla zato jsem dostala jabloň XXL-to bylo radosti-.-- i když na druhou stranu lišta schlamstne všechno, škoda fl.:p;)

7. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak jsem neodolal koupil sem naštěstí to trochu vyšlo 2*ledovka,3*santala a durianu že mohu sním na trh bude dobrý při O.D jinak vše lištovky ať se vám zadaří lépe;););)...

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

dasa1143 - hlásím se do party, mám třešeň XXL a taktéž obrovskou radost. Juchů.
    Navrhuji založit nějakou farmářskou pálenici, ty kalvados, já třešňovici a bude se
    koštovat.
    :D

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak jsem se zlomila,koupila jsem floreny kvůli BZ.Vydala jsem je za 10 a 10 TS.Že jsem si do ručiček nena.........Samozřejmě nic co by stálo za zveřejnění.Snad jen ta jedna Anjou hruška.Stejně šla do lišty.Kdo by ji potřeboval ať se ozve na O+D.

10. čarodějka007

Mikeši, kocoure mlsný....toto už jsme kdysi navrhovali s Amálkem, nová řemesla - palírnu a řeznictví. Bohužel to neprošlo, prý z výchovných důvodů ;). I když jsem přesvědčená, že bychom se od dnešní mládeže mohli leccos nového přiučit xD

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mikešku výborný nápad,slivovici,třešňovici, kalvados a vůbec jakékoliv přepálené ovoce já můžu. Mńam.

Jak vidím, na jabloně jsou tajemničky štědré;):p

Naposledy upraveno: 10/12/16
  12. čarodějka007

dasa1143 nejenom ovoce....takový farmářský bar by mohl být i pod heslem "Farmáři všech zemí, představte svůj národní nápoj" :D. Máme i suroviny pro výrobu piva, slovenští kolegové jistě ocení borovičku, farmáři ze zámoří by zmákli i tequilu....
    Nechápu, co je na takové národní tradici nevýchovného xDxD

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

z jedné zakoupené sazeničky vyrostla jabloň XXL, někdo tady má pořád málo jablek, nabízím zadarmo ,-)))

na Baha grapefruit XXL

14. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Koupila jsem 6+6....na farmě vistérie (moje první) a ledová jedle:inlove:,,,na Baha 4x garcinie, tak kdyby měl někdo zájem,,,,,

15. čarodějka007

....do.....lišty bezedné :(: třešeň xxl, kowhai xxl, slivoň trnitá xxl, oskeruše xxl a rakytník xl ... to je radosti

Baha o něco lepší, ale novinka taky nikde: durian, rolinie, pandán xxl, kustovnice xxl, kakaovník xxl

asi se na to vyignoruju...

Naposledy upraveno: 10/12/16
    Trepifajksl, skalara.v a dana9494 tohle ocenili.
  16. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Florény boli, tak som dala istotu. Asi za dve hodiny niečo vyrastie ..., čo to je zatiaľ vo hviezdach. Musím som rozšíriť obidve arboréta, tak som sa na baha dostala na 301:DxD

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hmmm, tak dnes druhá vistárie - mám radost :D, a k tomu ta bunge...něco - šmarjá, mám jich už nejméně 23 o_O .
    Proč mi nedaj taky tu jedli :(:cry:

18. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Odtajnené - úspech - neúspech:D:eek:. Na baha super, len to nie je kam dať:( - santal 2x, slonia noha 2x, wampi, biribá a mongostan a že nič moc, pribudli počty do stodoly v rôznych variáciách - grep, mango a podobne, ale stal sa zázrak, žiadny baobabxD:cry:. Na farme menej úspešné - zase rôzne variácie - trnka, jedľa, oskoruša rakytník, dokonca čerešňa a pomaranč:D:D. Ale spokojnosť:)

19. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak u mě se také žádná nekonala,ani na farmě,ani na baha-vše pojmula lišta,je bezedná;)

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jeden santal, jedna vistárie.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.