Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Nekupujem nič. Už je toho strašne veľa a navyše, omnoho ľahšie sa dajú nové stromy získať zo stromboly (na ktorú si počkám), kde nedostanem kopu zbytočností ktoré dám hneď do lišty.
    Takže jediné čo na tomto chválim je Vianočný stromček 2011 ako odmena v úlohe, pretože ho ešte nemám. :D

2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Počet zakoupených sazenic bude přímo úměrný počtu nalezených a vrácených pivních lahví .... :)

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Nekupujem nič za prvé je toho za reál menu nejako moc.Za druhé lištové ako minule neprosím ako baobaby a za tretie už sa v tých názvoch strácam.Čo mám KB tie si neskôr zamením a kúpim si radšej Turbo alebo SK.

4. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Koupila jsem 1 na farmu a 1 na baha. Na farmě ledová jedle - jupíí, na baha garcinie. Přikoupila jsem ještě 3 a zas nic. Floreny došly, konec nakupování.

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

8+8 a ani ťuk, tak já budu tvrdá a do florenů ani ťuk :eek: Bugenvilii jsem neměla 3 měsíce a taky jsem žila, teď padá jedna za druhou. Počkám si zase nějaký ten měsíc a novinky budou, v tom je ta jistota. A budu šetřit, jak to jen půjde, vyhazování za nic mne neba
    ;)

Naposledy upraveno: 9/12/16
  6. Fluffy

Fluffy Pisálek fóra

Tak jsem vzal baha balíček s jistotou, s tím že Rolinii i Nolinu mám jednu od každé, tak mám po rozbalení 30 stromů pořád stejně, ale Garcinie jsem měl 4...tak jich mám za odměnu 11. Durian jsem ale neměl tak ten hezky vypadnul...hodný...stejně jako mangostan a Clausena. Tak mám alespoň každý jednou teď. A dva banány XXL...nelíbily by se mi, kdyby mi nezačínala krize s příliš velkým množstvím opic na ploše a malým množstvím banánů na udržování. Všeobecně spokojenost, ale ještě jedna rolinie padnou mohla když je to ta poslední šance.

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Fluffy Pri O&D se ozvi, poslu ti ji!

8. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

tak jsem koupila 6 + 6 a mám obě novinky, tak aspoň to nebylo marný

9. Fluffy

Fluffy Pisálek fóra

matlafousi díky, ale jeden stromek dobrý stromek, vypěstuje dost plodů, alespoň bude dlouho trvat než skončí zapomenutý v liště

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

babioli a dasa1143 tohle ocenili.
  11. anvan

anvan Dozorce fóra

Ráno překvápko - z osmi tajemnic na farmě 4x slivoň, k tomu nějaký ten kowhai a oskeruše. Tak to se vyplatí....:cry:

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Většinou kupuji jenom pár kousků, někdy se zadaří, jindy jsem smutná, že novinky nebyly. Tentokrát v předvánoční čas jsem si nadělila oba balíčky, tak teď čekám co mi vyroste! Přeji krásný 3. adventní víkend! ;););)

13. karbar

karbar Vévoda fóra

Včera pořízeno 3 a 3.
    Novinka žádná.
    Nejsou FL - jdu do kina.

Dnešní a poslední návštěvou kina mám ještě na dva stromky.

Naposledy upraveno: 10/12/16
  14. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já jsem byla dnešní ráno při sklizni tajemných sazenic na Bahamce víc než spokojená. Balíček jistoty je tedy u mě jistota, pak se objevily i další santalovníky, ale byly tam i stromy XXL ty posledně přidané jako rajčenka, macadamie, všechno XXL stejně jako kustovnice, acai palma. Získala jsem i duriany, ty jsem neměla, protože jsem zřejmě minulé tajemné sazenice propásla.

A na farmě jsem sice neodkrývala tajemnice ráno, ale už včera a taky nemůžu říct, že bych nebyla potěšená. Neměla jsem velké požadavky, moc jsem od toho neočekávala a vyšlo to. Chtěla jsem ještě nějakou ledovou jedli a vistárii, tu jsem také neměla. A opravdu se povedlo, objevily se jedle, objevilo se 6 vistárií a ještě asi 4x anjou hruška, ty jsem měla než dvě.

Ale abych neměla jen pozitivně laděný příspěvek, tak růžovou bungevileu nemůžu ani vidět, jaká to radost, že je tentokrát v tajemnicích naposled. Ale věřím tomu, že nám jí RT po několika měsících dá v nějakém úkole odměnou jako velkou svátost. Panečku, to bude alel motivace ....

[​IMG][​IMG][​IMG]

15. dencice

dencice Stálice fóra

Neodolala jsem a koupila po 5 sazenicích na baha i farmu, tak jsem zvědavá, jak dopadnu, nějaké floreny ještě mám, předpokládám, že i když novinky nepadnou stejně neodolám a koupím ještě další, všem přeji hodně štěstí:)

dana9494, evainfo a babioli tohle ocenili.
  16. silviec

silviec Mistr fóra

U me zadna novinka, asi to bude tim , ze jsem tajemnicky nekoupila)). Hezky vikend vsem.

17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Koupila jsem 10x Baha a 10x Farmu. Z TS na Baha a jsem spokojená:
    Fíkovník XXL, Banánovník XXL, Garcinia XXL, 2x Clausena Wampi XL + XXL, Rolinie, Kakaovník XXL, Avokádo XXL, Santalovník

18. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak jsem si také zkusila ale jen 10 kousků a nakonec rajčenka XXL tu beru nemám a fakt aspoň jedna novinka santalovník a 2x ještě 3tí nolina, durian 1x takže už mám 2kousky jinak clausena wampi XXL a XL takže spokojenost na fa. mám jen anjou hrušeň 2 v pořadí jinak ještě rakytník 2x XXL. Nakonec to je super :music:xDJanča

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lyzarka: Nojo, taková buganvilea může být pro někoho národní svátek, pro jiného vopruz. Ale co mám dělat já s katalpou? To je teprv na pěst. :mad:

20. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Za mě velká spokojenost, na farmě 2x ledová jedle a rakytník XXL a spousta boungvilií a anča hrušek, na baha se pochlapili, tam bylo 3x santal, 2x nolina, hrozen moře XXL, anona šupinatá XXL, durian....takže radost veliká. Držím palce všem co ještě zkouší štěstí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.