Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Na Baha zatím stojí za řeč budhova ruka a strom hroznu moře XXL, 5 kousků ještě zraje...na farmě čeká 8 na odkrytí..

2. evca190

evca190 Vážený autor

Zakoupila jsem 10 na hlavní a 10 na ostrov :music: Snad padne alespoň jedna novinka :p

3. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Koupila jsem 10 TS na farmu a 5TS na Baha(+ dalších 5 ks umístím později)Urychlovat nebudu,za cca 4h odtajním,tak snad se dočkám nějaké novinky nebo aspoň na baha vyššího xxl,by fakt potěšil :)

Všem hromadu štěstí přeju

4. inkad

inkad Pisálek fóra

ahoj,já 5 sazenic a z toho lokvát,broskev XXl,mišpule,planika,slivoň trnitá-strom...za mě naprostá spokojenost. ;)

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem ,
    koupila jsem 10 + 10 a ... uvidím ,pak si zazpívám " rozmysli se Mařenko, rozmysli , na své štěstí pomyslí..."
    a pak si řeknu , " no, nekup to , co když tam bude ..." a koupím další . Co by člověk neuděl pro spokojenost, že ?

:D

6. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Trh :D

7. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

kde naleznu slivoń trnitá..ne trhu není ani v 0 nabídce...jakoby neexistovala a je v novém pirátském úkolu, družstvu a ani o něm není nikde na ofiku zmíňka...nenašla jsem, jen tajemné sazeničky

8. lacrima

lacrima Titán fóra

marcelina0007 tohle ocenil(a).
  9. lienka7

lienka7 Pisálek fóra

marcelina0007 - je to novy strom.
    Je to novinka v Tajomnych sadenickach ktore dnes zacali, takze kym sa objavi na trhu si budes musiet pockat. Ak sa tam aj objavi, tak asi bude o nu bitka a tym padom bude dost vysoka aj jej cena. Takze s plnenim ulohy v druzstve sa moc neponahlaj.

lacrima a marcelina0007 tohle ocenili.
  10. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Tak to byl tedy kup: 3x obyč.pistácie a kokos :oops:
    3xbez,citrón -bože bože

Naposledy upraveno: 27/12/14
  11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak tady jsou výsledky mých pokusů :p.

farma:

slivoň trnitá - strom
    sakura - strom
    bez černý xl
    broskvoň xxl

jabloň xxl
    ořešák xxl
    třešeň xxl

švestka xl
    jedle xl
    hrušeň xl

baha:

delonix královská
    2x granátovník xxl
    cesmína paraguayská xxl

hvězdný strom
    2x pistáciovník
    granátovník

tomel japonský xl
    avokádo xl

Když to hodnotím, tak jsem docela spokojený. Na farmě padla novinka slivoň trnitá, k tomu sakura a dost xxl stromů. Na baha nepadla ani buddhova ruka ani tamarindový strom, škoda :(. Na druhou stranu padla cesmína xxl a ta stojí hodně florenů, takže s ní jsem spokojený.

Dal jsem tomu ještě 5 pokusů na farmě a 5 na baha, tak uvidím ;).

12. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Tak jsem si jen tak z hecu koupila jednu sazeničku za floreny z kina - a výsledek? Katalpa XL! Na tohle vážně nemam slov :D

13. myskacarodejka

myskacarodejka Rádoby autor

Jejda, to zase budou narvané lišty. Koupila jsem blbka po jedné a čekám:(:sleepy:;)

lacrima tohle ocenil(a).
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak u mňa padli zase 2 marhule xxl,1 x trnka,1 sakura a ostatné jahodové stromy,mišpule,jabloň xxl,javory cukrové a neobišiel ma strom ktorý vidím najradšej moja obľúbená katalpa keby aspoň xxl ale obyčajná.Novinka padla tak s tým končím.V najlepšom treba prestať.

15. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak já opět nekupuju. Koukejte tedy vy ostatní utrácet, a nakupovat, abych si pak mohla potřebné koupit na trhu. Čím víc nakoupíte, tím více novinek snad bude, a tím levnější nákup na trhu pro mě. Tak šup šup, milí farmáři, ať to nyní RT, a později mě sype :D :D Zdravím, a přeji hodně štěstí, já jdu radši na prochajdu :D

16. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak já koupila 20ks na farmu a 20ks na baha
    Za řeč stojí jen
    2x Citron XXL,2x Datlovník XXL,MandleXXL,JavorXXL,Sakura(2),3x Mišpule(12),Japonský Javor(15),Planika(10),Bez XXLa na baha akorát Papoušek(15),Pandamová palmaXXL,Granátxxl

17. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ach jo,zase vyhozený prachy .... pardón - floreny

18. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Tak já jsem si udělala vánoční radost a porušila embargo na nákup - a docela to vyšlo, i když samozřejmě dokonalé to není:music:
    Na farmě z 30 kousků mám jedinou slivoň, padla také meruňka XXL a z dosud chybějících 3x sakura a 2x bez XXL. Pořád mi chybí lokvát, ale to přežiji, plody mám nakoupené a jen si trochu déle počkám na tu slivoň, z jednoho stromku to jen tak ke splnění nebude....Také padla spousta XXL stromů, ale tady je už nějakou dobu nepočítám, nemám je kam dát, obříci jsou na Bz lepší.

Na Baha z také 30 kusů lehounké zklamámí - tamarind sice 2x a pistácie XXL dokonce 3x, ale doufala jsem v nějaký vyšší XXL a opět jsem vyšla naprázdno, padla jen mandarinka, granátovník a kokos XXL, tohle mi už delší dobu nevychází, ani zajíc hopsálek mi je na rozdíl od sousedek nenosí.
    Ale jinak dobré, že mám všechny novinky, to se dlouho nepovedlo;)
    A od příště zase nějakou dobu bez nákupu - ono pak udělá radost i to, co už dávno novinka není:p

Erča101, evca190 a ezzra tohle ocenili.
  19. eromu

eromu Pisálek fóra

Za mě naprostá spokojenost koupila jsem na Baha 4 - kokos xxl, mombín xxl, budhova ruka a rohovník, které jsem ještě neměla.
    Na farmě 8 - xxl meruňka, 2x planika, sakura, samara, xxl pomeranč, xxl jedle, xl citron.
    Měla jsem docela skluz a dnes jsem dohnala 5 nových stromů.

Neudržela jsem se a zkusila štěstí ještě po té trnce a lokvátu.

mirae tohle ocenil(a).
  20. JánLalík

JánLalík Pilný autor

tak ja som tiež neodolal a kupil po 4ks na baha aj na farmu..na baha ohnivy strom,ten som nemal a ostatne sli do listy a na farme lokvat a zasa ostatok do lišty...aspon dva potesili..držím palčeky nech vám vyrastu novinky..potom vymeníme :)

ezzra a .mama789. tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.